Alli Advies 2020 – Complete beoordeling

Alli Advies Alli is een afslankmiddel dat als werkzame stof orlistat bevat. Orlistat zorgt ervoor dat er 25% minder vet wordt opgenomen door de darmen. Het vet dat niet uit uw voedsel werd opgenomen, verlaat direct het lichaam via de ontlasting. Hierdoor kunt u sneller afvallen en komt u minder snel weer aan als u uw streefgewicht heeft bereikt. Alli mag alleen gebruikt worden als u ernstig overgewicht heeft en u tegelijkertijd uw eetpatroon aanpast. Het middel kan bijwerkingen veroorzaken, zoals dunne ontlasting en winderigheid, maar mag zonder recept van een arts gekocht worden.
7.2

Notre avis - Alli

Alli: een effectief afslankmiddel

Effectiviteit
Prijs
Kwaliteit
Bezorging binnen 24 u
Discretie
Alli Advies
Alli
Koop Alli UITSLUITEND op officiële websites
100,39€
Les Plus
  • Met Alli kunt u per twee kilo gewichtsverlies nog een extra kilo kwijtraken
  • Wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt, zorgt Alli ervoor dat u minder snel weer aan zult komen
  • Voor dit medicijn is geen recept nodig
Les moins
  • Alli is niet geschikt voor mensen met een BMI lager dan 28
  • Orlistat werkt alleen als daarbij ook een gezond dieet gevolgd wordt, aangevuld met voldoende lichaamsbeweging
  • Het medicijn kan vervelende bijwerkingen veroorzaken, zoals winderigheid, verlies van ontlasting en buikpijn
  • Orlistat kan de werking van de anticonceptiepil belemmeren
  • U kunt last krijgen van verminderde opname van vitamines uit uw voedsel
Lezen voor aankoop

Alli kunt u zonder recept kopen. Toch is het vanwege de bijwerkingen en contra-indicaties van belang dat u vooraf goed advies krijgt van een apotheker. Treated biedt u de mogelijkheid om het middel online op een veilige manier aan te schaffen. Treated is een volledig gecertificeerde apotheker, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en als officiële apotheek geregistreerd onder nummer C42389. Wanneer u Alli wilt kopen, zal u voorafgaand aan de aankoop gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen. Een apotheker van Treated zal uw aanvraag vervolgens beoordelen aan de hand van uw antwoorden. Als de apotheker het middel voor u veilig acht, krijgt u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen thuis bezorgd.

Caractéristiques

Over Alli Alli bevat de werkzame stof orlistat. Deze stof zorgt ervoor dat de darmen minder vet opnemen waardoor u gewicht verliest
Wat is het ? Alli is een afslankmiddel in de vorm van een tablet
Fabrikant GlaxoSmithKline
Wijze van toediening De tabletten worden driemaal per dag oraal ingenomen met een glas water. Inname dient te gebeuren vlak voor, tijdens of hooguit 1 uur na een maaltijd
Beschikbare doseringen een tablet bevat standaard 60 mg orlistat
Prijs per tablet 1,20€
In combinatie met voedsel Alli wordt ingenomen vlak voor, tijdens of uiterlijk een uur na de maaltijd. Om orlistat te laten werken, moet de maaltijd iets van vet bevatten. Als u de maaltijd overslaat, neemt u geen tablet in. De tablet wordt in zijn geheel doorgeslikt met een glas water
Bijwerkingen Er kunnen verschillende bijwerkingen optreden. De meest ernstige bijwerkingen zijn een allergische reactie, bloedverlies via de anus, diverticulitis (darmontsteking), pancreatitis (alvleesklierontsteking), galstenen, blaren op de huid, hepatitis en nierstenen. In deze gevallen moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van Alli. Andere bijwerkingen, die relatief vaak voorkomen, zijn winderigheid, plotse aandrang om naar de wc te gaan, zachte ontlasting en vettige of olieachtige ontlasting.
Autre
Autre
Alli Advies
Alli
Koop Alli UITSLUITEND op officiële websites
100,39€

Alli : wat is het?

Alli is de merknaam van het generieke middel orlistat. Orlistat vermindert de opname van vet door de darmen met 25%. Het vet wordt uitgescheiden via de ontlasting. Het is van belang dat u tegelijkertijd een calorie-arm dieet volgt met een beperkte inname van vetten via de voedsel. Orlistat kan ervoor zorgen dat u voor elke twee kilo die u normaal afvalt, een extra kilo kunt verliezen.

Alli : waarvoor wordt het gebruikt ?

Alli is een afslankmiddel dat wordt gebruikt tegen overgewicht. Overgewicht kan leiden tot verschillende aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten en diabetes. De werkzame stof is orlistat. Deze stof zorgt ervoor dat er minder vet uit het voedsel wordt opgenomen door de darmen. Hierdoor kunt u makkelijker afvallen en kunt u zelfs 30% meer gewicht verliezen dan wanneer u een dieet volgt zonder orlistat in te nemen.

Uit onderzoek is gebleken dat orlistat inderdaad effectief is. De 743 deelnemers aan dit Europese onderzoek hadden allen een BMI van 28 en hoger. De deelnemers werden verdeeld in twee groepen : groep 1 volgt een dieet en neemt daarbij dagelijks drie keer 120 mg orlistat in ; groep 2 volgt hetzelfde dieet, maar neemt in plaats van orlistat een placebo in. Na een jaar bleek dat de groep die orlistat gebruikte gemiddeld meer gewicht was verloren dan de groep die het placebo gebruikte. Na nog een jaar bleek dat groep 1 gemiddeld minder was aangekomen dan de groep die het placebo gebruikte.

Orlistat heeft dus wel degelijk een bewezen effectieve werking. Wel is het van belang dat gelijktijdig met het gebruik van orlistat een dieet wordt gevolgd. Voldoende lichaamsbeweging maakt ook deel uit van een goed dieet. Het is dus niet zo dat u ongelimiteerd kunt eten en/of snoepen voor de televisie. Orlistat is geen wondermiddel en zal in dat geval ook geen resultaten geven. Wel biedt het een goede ondersteuning en een extra boost bij elke serieuze poging om af te vallen.

Gebruikswijze en dosering van Alli

Alli wordt verkocht in een potje met 84 tabletten. Elke tablet bevat 60 mg. De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, dus 180 mg orlistat. Bij elke hoofdmaaltijd wordt 1 tablet ingenomen. Het mag ook vlak voor of uiterlijk een uur na de hoofdmaaltijd ingenomen worden. Wanneer u een maaltijd overslaat of een maaltijd eet die vetvrij is, moet u de dosis ook overslaan. Het kan dus voorkomen dat u minder dan 180 mg orlistat inneemt. Dat is geen enkel probleem, zolang u er maar voor zorgt dat u ook niet méér dan 180 mg orlistat inneemt. De tabletten zijn voor oraal gebruik en worden ingenomen met wat water. De tablet wordt in zijn geheel doorgeslikt. U moet er niet op kauwen.

De ingrediënten van Alli

Een tablet bevat 60 mg orlistat. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten :
- Inhoud : microkristallijne cellulose (E460), natriumzetmeelglycolaat, povidon (E1201), natriumlaurylsulfaat, talk
- Omhulsel : gelatine, natriumlaurylsulfaat, indigokarmijn (E132), titaandioxide (E171), sorbitaanmonolauraat, zwarte inkt (shellac, zwarte ijzeroxide (E172), glycolpropyleen), polysorbaat 80.
De capsules zijn tweekleurig. De boven- en onderkant zijn turkoois en in het midden van de tablet loopt een donkerblauw gekleurde band. Op de band staat de naam ‘alli’ gedrukt.

Moet ik het gebruiken of niet ?

Het heeft alleen zin om Alli te gebruiken als u ook een gezonde leefstijl aanhoudt. Een gezonde leefstijl houdt in dat u gezond en met mate eet en voldoende beweegt. Bovendien mag u Alli alleen gebruiken als u een BMI heeft van 28 of hoger. BMI staat voor Body Mass Index en wordt berekend door uw gewicht te delen door het kwadraat van uw lengte. Iemand met een gewicht van 72 kilo en een lengte van 1m60 heeft dan een BMI van (72 : (1,60 x 1,60) = 72 : 2,56 =) 27,7. Bij een BMI van 25 en hoger is sprake van overgewicht.

Alli is zonder recept te koop, maar er moet wel rekening worden gehouden met bepaalde bijwerkingen. Zo kunt u last krijgen van winderigheid, olie-achtige ontlasting en buikpijn. Ook kan het voorkomen dat u ongewild ontlasting verliest. Zorg dat u daarop bent voorbereid. Als u serieus bent ten aanzien van uw wens om uw streefgewicht te bereiken, zult u deze bijwerkingen waarschijnlijk op de koop toe nemen.

Ook wanneer u bepaalde medicijnen gebruikt, is het gebruik van Alli soms af te raden. Dit geldt voor medicijnen als warfarine, ciclosporine en acarbose. Overleg met een arts is ook geboden in geval u één of meerdere van deze medicatie gebruikt: medicijnen voor de schildklier, tegen een hoge bloeddruk of tegen hoge cholesterol, medicatie die wordt voorgeschreven bij epilepsie of de behandeling van HIV, antidepressiva en amiodaron.
Gebruik van Alli tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding wordt afgeraden. Dat geldt ook wanneer u cholestasis heeft of aan een chronisch slechte absorptie van voedingsstoffen lijdt.

Hoe moet ik Alli gebruiken ?

U neemt driemaal per dag een tablet in. De tablet wordt ingenomen met een glas water en altijd vlak voor, tijdens, of hooguit een uur na een maaltijd. De werkzame stof, orlistat, zorgt ervoor dat de darmen minder vet openemen uit uw voedsel, dus de maaltijden die u eet, bevatten bij voorkeur wel iets van vet. Als u bijvoorbeeld een salade (zonder dressing) eet of een heldere bouillon, zal Alli geen effect hebben. Dat geldt ook voor wanneer u geen maaltijd nuttigt. Als u niks eet, heeft het ook geen nut om Alli in te nemen en kunt u de dosis dus ook overslaan.
Gebruik niet meer dan de dagelijks voorgeschreven dosering en neem het middel ook niet langer dan 6 maanden achter elkaar in.

Voordat u begint met Alli, dient u eerst uw eetpatroon aan te passen. Zorg dat u regelmatig en gezond eet. Dat houdt in dat u drie keer dag een voedzame hoofdmaaltijd eet en u voor gezonde, calorie-arme tussendoortjes kiest. Zorg er ook voor dat u voldoende lichaamsbeweging neemt. Alleen als u ook uw leefstijl aanpast, heeft het zin om Alli te gebruiken. U kunt uw huisarts vragen om begeleiding hierbij. Ook kunt u met een diëtist of voedingsdeskundige een programma opstellen, wat u helpt om op een gezonde en gestructureerde wijze uw streefgewicht te bereiken.

Waar kan ik Alli kopen ?

U kunt Alli zonder recept kopen in de apotheek. Wel is het van belang dat er zorgvuldig met dit geneesmiddel wordt omgesprongen. Het middel dient niet te worden gebruikt door mensen die geen overgewicht hebben, met andere woorden ; met een BMI lager dan 28. Daarbij bestaat er een grote kans op het optreden van bijwerkingen. De apotheker moet u daarom goed kunnen informeren over dit medicijn.

Het is ook mogelijk om Alli online te kopen. Een betrouwbare online apotheek is Treated. Deze apotheek is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en als apotheek geregistreerd onder nummer C42389. Treated is de énige online apotheek die volledig bevoegd is om medicijnen waarvoor een recept vereist is, te verstrekken. Het recept kunt u via de website van Treated aanvragen. Treated werkt namelijk samen met gekwalificeerde beroepsartsen in de Europese Unie, die volledig bekwaam zijn om uw medische situatie te beoordelen en recepten uit te schrijven.

U heeft voor Alli weliswaar geen recept nodig, maar ook voor dit medicijn vindt Treated het verantwoord om u eerst te informeren over de bijwerkingen en risico’s ervan. U vult daarvoor een medische vragenlijst in, die door de apotheker wordt beoordeeld. Het gaat hier niet om een medisch consult, want het is niet nodig dat een arts een recept voor u uitschrijft. Net zoals in een reguliere apotheek, kan de apotheker u informeren over het medicijn en het aan u mee geven. Als na het invullen van de medische vragenlijst geen bezwaren naar voren komen die het gebruik van Alli onwenselijk maken, kunt u het middel aanschaffen op de website.

Levering van de producten

Na het invullen van de vragenlijst zal de apotheker beoordelen of dit middel voor u geschikt is. Als dat het geval is, wordt het middel meteen naar u verzonden en heeft u het na 2, uiterlijk 3 werkdagen al in huis. In de tussentijd kunt u met pakketje volgen met een Track&Trace-code.

Uiteraard hecht Treated waarde aan uw privacy. Uw pakketje wordt dan ook in een discrete verpakking bij u geleverd. Het gaat ten slotte niemand iets aan of u medicijnen gebruikt, welke dat zijn en waar u ze gekocht heeft. Om te voorkomen dat uw medicatie op een verkeerd adres wordt bezorgd, dient u wel een handtekening te plaatsen voor ontvangst en een identiteitskaart te tonen. Als u niet tevreden bent met het medicijn, is het helaas niet mogelijk om het terug te sturen. Dit is wettelijk niet toegestaan. Wel is het eventueel mogelijk om u een vergoeding aan te bieden wanneer er sprake is van een ondeugdelijk product of een probleem met de service.

Ons advies over Alli

Alli is ongetwijfeld een effectieve bondgenoot in de strijd tegen de overtollige kilo’s. Het gaat dan niet om die paar extra pondjes die u bent bijgekomen tijdens de feestdagen, maar om chronisch overgewicht. Dit middel is namelijk alleen geschikt voor mensen met een BMI hoger dan 28 en die daardoor dus een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van ernstige aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

Er moeten ook offers gebracht worden in deze strijd tegen obesitas. U moet uw eetpatroon en uw hele leefstijl omgooien. Drie calorie- en vetarme, maar voedzame maaltijden per dag en voldoende beweging. Dat is de sleutel tot een gezond streefgewicht. Orlistat is het smeermiddel, waarmee u de sleutel soepeler en sneller om kunt draaien. Het vergt een hoop doorzettingsvermogen, een lange adem en waarschijnlijk krijgt u ook nog eens te maken met onprettige bijwerkingen, maar resultaat is dan wel zo goed als gegarandeerd.

Lees de andere adviezen over vetverbranders:

Bauer Nutrition

Evolution Slimming

Forskolin

Garcinia Cambogia Extra

Keto Diet

Keto Bodytone

Phen24

Phen375

PhenQ

Xenical

Bronnen :

Bijsluiter

W. Hart, Vermageren met orlistat, Ned Tijdschr Geneeskd. 1999;143:1232

Sjöström L, Rissanen A, Andersen T, Boldrin M,Golay A, Koppeschaar HPF, et al. Randomised placebo-controlled trial oforlistat for weight loss and prevention of weight regain in obese patients.Lancet 1998;352:167-73

Alli Advies
Alli
Koop Alli UITSLUITEND op officiële websites
100,39€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders