Hoe smaakt het sperma? Kan het worden aangepast? We leggen u alles uit

Vraag je je af hoe die witte vloeistof smaakt? Je bent niet de enige. Intuïtief kun je je voorstellen dat de smaak niet de meest aangename moet zijn, anders zou het weten! Dan rijst een andere vraag: is het mogelijk om de smaak van het sperma te veranderen en het beter, milder of zoeter te laten smaken?

Over sperma...

Waar komt hij vandaan?

Het sperma, voordat het tijdens de ejaculatie wordt uitgestoten, zit in de plasbuis. Het wordt gelijktijdig gevormd vanuit 4 verschillende plaatsen.

Deze 4 ingrediënten zullen zich komen mengen in de ejaculatoire kanalen, alvorens te eindigen in de plasbuis, klaar om te worden uitgestoten door de ejaculatoire reflex.

Waar is het van gemaakt?

Om te weten hoe het sperma smaakt, is het noodzakelijk om de samenstelling ervan te kennen. Sperma bestaat voor slechts 10% uit spermatozoën en toch is de samenstelling ervan speciaal afgestemd op hun overleving. In feite bevat het een grote hoeveelheid voedingsstoffen die de spermatozoa letterlijk voeden. We vinden dan ook een grote hoeveelheid suikers in de vorm van fructose, vitaminen (vooral vitamine C en B12), calcium, magnesium, kalium en zink.

Wat vrouwen zeggen

Een scherpe, zilte en onaangename smaak

Helaas, wat iemand ook zegt, de smaak van sperma is niet populair bij deze dames. In feite hebben studies duizenden vrouwen ondervraagd om uit te vinden wat ze denken. Het eerste bijvoeglijk naamwoord bovenaan de lijst was dan ook: onaangenaam. Het verwijst echter meestal naar de warme, kleverige textuur die interfereert met de smaak. Het woord "pikant", d.w.z. bitter, samentrekkend, was ook een van de vaak voorkomende bijvoeglijke naamwoorden. Het verwijst naar een droge smaak, die aan de achterkant van de tong wordt gevoeld. Veel vrouwen denken ook dat sperma een zoute smaak heeft. Vooral deze smaak is biologisch ongegrond:

Sperma kan niet zout zijn omdat het geen natriumchloride - zout - bevat.

En ja, heel vaak kan de geur, de textuur of zelfs de kleur van het sperma onze zintuigen beïnvloeden en de waargenomen smaak sturen.

Een smaak die varieert

Laten we eerst zeggen dat sperma bij verschillende mannen anders smaakt. Het verschilt van persoon tot persoon, net zoals de samenstelling van het bloed uniek is voor elke persoon, zo is sperma. Het sperma van een man kan echter van week tot week verschillen. Het lijkt erop dat er twee belangrijke factoren zijn die ervoor zorgen dat de smaak van sperma varieert:

De regelmatigheid van de seksuele relaties: de man maakt de hele tijd sperma, maar hij regenereert slechts om de twee maanden of zo. Wanneer het sperma stagneert, begint een proteïne genaamd spermine te oxideren. Spermine is het eiwit dat verantwoordelijk is voor het algemene uiterlijk van sperma, de verandering ervan door oxidatie zou een andere smaak verklaren. In werkelijkheid zou sperma sterker zijn na een periode van onthouding.

Voedsel: het beïnvloedt de geur en smaak van zweet, maar ook van speeksel en moedermelk. Waarom dan niet het sperma? Het lijkt logisch, maar er zijn maar weinig studies die deze theorie ondersteunen en het wordt vaak beschreven als een mythe. Je neemt echter geen risico's als je probeert je eigen conclusie te trekken.

Hoe kun je de smaak van sperma zoeten?

Als u wilt dat uw sperma beter smaakt voor uw partner, is het eerste wat u moet doen is vaker ejaculeren om te voorkomen dat het sperma stagneert en sterker is dan normaal. Vaker vrijen, masturberen of oppassen dat je hem na een lange periode van onthouding niet om fellatio vraagt.

Voedingsmiddelen die hem pikanter maken

Weet je nog dat ik je eerder vertelde over sperma, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de geur, smaak en kleur van je sperma. Bepaalde voedingsmiddelen bevorderen de oxidatie ervan, dit zijn de voedingsmiddelen die rijk zijn aan zwavel:

 • Knoflook, uien, sjalotten, bieslook, etc. Knoeien met de smaak van sperma...
 • Rood vlees
 • Broccoli
 • Asperges, prei, raap
 • Kooltjes
 • De eieren

Andere elementen, slecht voor de gezondheid in het algemeen, verslechteren de smaak van sperma:

 • Sigaretten.
 • Drugs
 • De koffie
 • Alcoholische dranken

Degenen die het zoeter maken

Om de smaak van sperma te verzachten, heb je twee oplossingen.

 • Eet meer zoet smakend voedsel: neem meer fruit op in uw dagelijks dieet, eet ananas, pruimen, mango nectarines of papaja. Als je genoeg van deze voedingsmiddelen eet (in ieder geval elke dag), moet je sperma hebben dat zoeter smaakt.
 • Eet voedsel dat de doordringende smaak zal verminderen: net als in de keuken, wanneer een smaak te aanwezig is, kunt u proberen om het gerecht weer in evenwicht te brengen door het toevoegen van smaken die de smaak zal verminderen die te uitgesproken is. Om deze samentrekkende smaak een beetje te verwijderen, kunt u deze voedingsmiddelen eten: peterselie, spearmint. Evenals zure voedingsmiddelen: grapefruit, citroen of sinaasappel.

Voedsel heeft een grote invloed op ons lichaam en vooral op onze seksualiteit. Wist u bijvoorbeeld dat er voedingsmiddelen zijn die het libido verhogen en afrodisiaca die de kwaliteit van uw erecties verbeteren?

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • Medicijnen Die Ejaculatie Vertragen De Top 3 Van Beste Oplossingen

  Medicijnen die ejaculatie vertragen: de top 3 van beste oplossingen

  Via Christian Cabrol

  Lange tijd werd voortijdige ejaculatie behandeld met antidepressiva. Deze medicijnen konden niet worden aangepast, omdat ze niet uitsluitend zijn ontwikkeld voor de behandeling van erectiestoornissen. Sindsdien heeft de wetenschap vooruitgang geboekt en heeft het onderzoek...

 • sizegenetics advies

  Sizegenetics : Ons volledige advies over dit product

  Via Christian Barnard

  Sizegenetics is een apparaat om de penis te verlengen en werd ontwikkeld door een gerenommeerde plastisch chirurg. Het apparaat staat bij de FDA geregistreerd als medisch hulpmiddel en is gemaakt…