Is je sperma gelatineachtig? Oplossingen voor normale rudimentaire vloeistof!

Een van de vragen die mannen vaak stellen over de kwaliteit van hun sperma is over de knobbels die soms in het sperma zitten tijdens de ejaculatie. Tegen de tijd dat het uit je plasbuis komt, is je sperma veel dikker dan normaal? Vind je je ejaculatie minder vochtig? Zijn textuur lijkt klonterig? We zullen zien waar deze verandering in uw sperma aan te wijten is, evenals de oorzaken en gevolgen van deze aandoening die uw sperma gelatineachtig maakt. We geven u ook onze tips om dit te verhelpen!

Is je sperma gelatineachtig?

Afhankelijk van het individu zal de textuur van het sperma, evenals de smaak en de geur ervan, verschillen. Deze elementen worden bepaald door vele factoren, zoals uw dieet of het eiwitgehalte dat het bevat. Wat betreft het uiterlijk van uw sperma, moet het normaal gesproken stroperig zijn en vrij wit of zelfs geelachtig. Maar als het te geel is, is het niet normaal!

Als je sperma te doorzichtig is, is het zeer waarschijnlijk dat je sperma opraakt. Wij raden u aan een arts te raadplegen die de nodige stappen zal ondernemen om u te helpen dit probleem op te lossen.

Maar als je dik, gelatineachtig sperma ejaculeert dat een soort klonterige textuur bevat, dan kun je het probleem zelf behandelen, eerst door de oorzaak van deze vreemde textuur te achterhalen en dan door uit te zoeken wat de beste remedies zijn om dit probleem op te lossen.

Oorzaken van een klonterige textuur in uw sperma

Sperma is een vloeistof die bestaat uit mineralen, fructose, hormoon en proteïne en die het zijn textuur geeft. Maar als je een van deze elementen mist of als je lichaam niet meer in staat is om sperma van de juiste kwaliteit te produceren, kan het klonterig worden.

U zult dit merken op het moment van de ejaculatie, met stralen die schokkerig zullen zijn in plaats van vloeibaar en die niet zullen worden voortgestuwd zoals ze zouden moeten zijn. Het sperma zal erg dik zijn, en het zal soms wat klontjes bevatten. De redenen voor deze verandering in de textuur kunnen de volgende zijn:

Slechte hydratatie

Als u niet genoeg water drinkt, kan de textuur van uw sperma stollen. Als de uitdroging te ernstig is, krijg je brokken in je sperma! Dit gelatineachtige sperma kan de plasbuis verstoppen en zelfs pijn veroorzaken. Bovendien is het visueel zeer onaangenaam.

Een onevenwichtig dieet

Als u slecht eet, zal uw lichaam u laten weten, door gewichtstoename, moeilijkheden bij het beoefenen van kwaliteitsvolle fysieke of seksuele activiteit, maar ook door de vloeistoffen die u afscheiden. Voedsel dat niet genoeg eiwitten bevat zal een van de oorzaken zijn van gelatineachtig sperma.

Een gebrek aan testosteron

Als je ejaculaties klonterig zijn, kan het zijn dat je geen hormonen hebt. Hier is testosteron de hoofdoorzaak! Dit steroïde hormoon is het symbool van mannelijke mannelijkheid en het is belangrijk om te weten hoe je je testosteronspiegel onder controle kunt houden zodat je geen last hebt van de problemen die door dit tekort worden veroorzaakt. Dit zijn o.a. problemen met het opbouwen van spieren, chronische vermoeidheid, stemmingswisselingen of veranderde spermakwaliteit!

Oplossingen om dit gebrek aan testosteron te compenseren bestaan: Testo Ultra stelt u in staat om het gebrek aan hormonen te compenseren en sperma te vinden met een normaal uiterlijk. En op dit moment is er een uitzonderlijk aanbod.

De frequentie van uw seksuele relaties

Als je niet vaak genoeg ejaculeert, zal je ruggenmergvloeistof zich ophopen in je bijbal en steeds dikker worden. Tegen de tijd dat het uitkomt, kan het kleine, lelijke gelatineachtige klontjes bevatten.

Een infectie

Het hebben van gelatineachtig sperma kan worden veroorzaakt door een infectie. Daarom moet deze aandoening van uw spermakwaliteit niet lichtvaardig worden opgevat. Als de bezorgdheid blijft bestaan, ondanks de oplossingen die we hieronder beschrijven, is het een goed idee om een specialist te raadplegen die de nodige tests zal uitvoeren om onder andere de Ph van uw sperma te analyseren.

Het is belangrijk om te weten dat dit een voorwaarde is die vrij gemakkelijk kan worden aangepast, als je de juiste metingen neemt! Hier zijn een paar natuurlijke oplossingen om te stoppen met het hebben van gelatineachtige sperma.

Wat zijn de oplossingen om uw sperma normaal te laten lijken?

Behoud van kwaliteitssperma door de volgende aanbevelingen op te volgen. Heel snel zal uw sperma zijn normale uiterlijk terugkrijgen, en uw ejaculaties zullen mooier en vooral veel aangenamer zijn!

Drink veel water!

Water is leven! Als het drinken van 1,5 tot 2 liter water per dag alleen maar gunstig kan zijn voor je lichaam, zal dat nog meer het geval zijn als je je sperma weer gezond wilt laten lijken. Hierdoor wordt uw sperma vloeibaarder en krijgt het de mineralen die het nodig heeft om van goede kwaliteit te zijn.

Herbalanceren van uw dieet

Wat je eet heeft invloed op de textuur van je sperma, dus probeer voedsel te vermijden dat het stinkt (asperges, koffie, kruiden...) of dat het te dik maakt als vet voedsel. U moet de voorkeur geven aan producten die rijk zijn aan eiwitten, zoals bijvoorbeeld eieren, noten, groene groenten of oesters.

Vermijd excessen

Alcohol en sigaretten zijn erg slecht voor sperma omdat ze de manier waarop het eruit ziet, smaakt en ruikt beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor cafeïne die, als het teveel wordt geconsumeerd, uw sperma gelatineachtig kan maken. Zorg ervoor dat u het verbruik van dit soort schadelijke producten beperkt.

Oefening

Lichaamsbeweging is cruciaal om gezond te blijven. Door te sporten verhoog je op natuurlijke wijze je testosterongehalte, waardoor je spermatoxtuur normaler wordt.

Om uw testosterongehalte effectief te verhogen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw sperma te verbeteren, zijn er natuurlijke voedingssupplementen beschikbaar. Ontdek onze impressies van de Testo Ultra, een zeer effectief product dat zowel de kwaliteit van uw sperma, uw energieniveau als uw libido beïnvloedt!

Handhaving van regelmatige seksuele activiteit

Als u uw sperma licht en dun wilt houden, ejaculeer dan vaak. Hoe meer je klaarkomt, hoe vloeiender het zal zijn, dus houd je niet te lang in!

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :