Keto Bodytone advies 2020 – Complete beoordeling

Keto Bodytone Advies Keto Bodytone is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat dient ter ondersteuning van een ketogeen dieet. Met Keto Bodytone zal het lichaam sneller de ketosetoestand bereiken en zult u sneller en makkelijker gewicht verliezen. Het supplement is zonder recept verkrijgbaar, maar vanwege de vele namaakproducten wordt geadviseerd om Keto Bodytone alleen op de officiële website te kopen. U heeft dan een veilig en effectief middel in huis waarmee u tot 450 gram per dag kunt afvallen.
9

Notre avis - Keto Bodytone

Uitstekend afslankmiddel om te gebruiken in combinatie met gezonde voeding

Effectiviteit
Smaak
Prijs
Kwaliteit
Keto Bodytone Advies
Keto Bodytone
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Bodytone UITSLUITEND op de officiële website
29€
Les Plus
  • Met Keto Bodytone kunt u tot 450 gram per dag afvallen
  • Het middel zorgt ervoor dat uw lichaam sneller in ketose is
  • Met Keto Bodytone heeft u minder last van de zogenaamde ketogriep
  • Het voedingssupplement is veilig om te gebruiken en kent geen bijwerkingen
  • Het is vooral effectief tegen buikvet
  • Keto Bodytone is niet duur
Les moins
  • De capsules bevatten gelatine en zijn daardoor niet geschikt voor vegetariërs en veganisten
Ons advies over Keto Bodytone

Keto Bodytone is uitermate effectief als u dit voedingssupplement in combinatie met een ketogeen dieet gebruikt. Het zorgt ervoor dat uw lichaam sneller in ketose is, zodat u meteen kunt beginnen met afvallen. Met Keto Bodytone kunt u liefst 450 gram per dag aan gewicht verliezen. Het middel is vooral effectief tegen buikvet, maar gebruik van Keto Bodytone levert nog meer voordelen op. Zo zult u sneller kunnen herstellen van lichamelijke inspanning, bent u alerter en slaapt u beter.

Het middel is veilig om te gebruiken en het heeft geen bijwerkingen. Omdat uw lichaam sneller in ketose komt, zult u ook minder last krijgen van de bijwerkingen die het ketogeen dieet de eerste tijd kan veroorzaken. Omdat bij het ketogeen veel dierlijke producten, zoals vlees, vis, eieren en boter worden gegeten, is dit dieet minder geschikt voor vegetariërs en veganisten. Producten als soja, amandelmelk en margarine zijn ook uit den boze voor wie het ketogeen dieet wil volgen. De capsules van Keto Bodytone bevatten gelatine en zijn evenmin geschikt voor wie geen dierlijke producten gebruikt.

Caractéristiques

Dosering 2 capsules per dag
Hoofdingrediënt 800 mg Beta-hydroxycarburaat (magnesium BHB, calcium BHB en sodium BHB)
Overige ingrediënten magnesiumstearaat, rijstebloem, siliconedioxide en gelatine
Autre
Keto Bodytone Advies
Keto Bodytone
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Bodytone UITSLUITEND op de officiële website
29€

Keto Bodytone : wat is het?

Keto Bodytone is een voedingssupplement dat helpt om extra gewicht te verliezen wanneer gelijktijdig een ketogeen dieet wordt gevolgd. Het middel bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van genetisch gemanipuleerde organismen (GGO of GMO).

Het hoofdingrediënt van Keto Bodytone is Beta-hydroxybutyraat (BHB), wat ervoor zorgt dat uw stofwisseling sneller in ketosetoestand komt. In ketose zal het lichaam vet verbranden in plaats van koolhydraten, waardoor u sneller afvalt. Daarbij zult u zich door de ketose energieker voelen en mentaal scherper. Normaal gezien duurt het even voordat de ketosetoestand is bereikt, maar Keto Bodytone zet daar dus wat meer vaart achter.

Met Keto Bodytone kunt u tot 450 gram per dag afvallen. U verliest vet daar waar u het wilt, maar het is vooral effectief voor buikvet. U zult sneller herstellen van fysieke activiteiten, kunt beter slapen en u bent scherper van geest.

Keto Bodytone : waarvoor wordt het gebruikt?

Keto Bodytone wordt gebruikt om ondersteuning te bieden terwijl u een ketogeen dieet volgt. Een ketogeen dieet houdt in dat u bijna geen koolhydraten en eiwitten meer eet. Gangbare voedingsmiddelen zoals aardappelen, brood en pasta zult u dus moeten laten staan en dat kan best een lastige opgave zijn. In plaats daarvan eet u meer vetten. Omdat ons lichaam zo gewend is aan de grote hoeveelheden koolhydraten die wij dagelijks consumeren, zal het eerst de koolhydraten verbranden voor energie. Koolhydraten hebben bovendien invloed op de aanmaak van insuline.

Met een ketogeen dieet wordt de inname van koolhydraten tot een minimum beperkt, zodat het lichaam zal moeten overschakelen op een andere energiebron. In plaats van koolhydraten zal het lichaam energie halen uit vet. Als uw lichaam op deze nieuwe stofwisselingstoestand is overgeschakeld, spreekt men van ‘ketose’. Het gevolg is dat u zich energieker en alerter voelt en dat u snel gewicht verliest.

Al in de jaren ’20 van de 20e eeuw werd dit dieet toegepast bij de behandeling van epilepsie. Nog steeds geldt het als één van de succesvolste therapieën bij epilepsie: bij het volgen van een ketogeen dieet neemt bij een derde van de patiënten de kans op epileptische aanvallen met 50% af. Maar het ketogeen dieet heeft ook zijn succes bewezen bij de behandeling van diabetes, acne, zenuwaandoeningen en zelfs bij de behandeling van kanker.

U moet er wel wat voor over hebben om ketose te bereiken. Allereerst zult u uw hele eetpatroon moeten omgooien. Volgens de Schijf van Vijf maken producten met koolhydraten, zoals aardappelen en graanproducten, een groot deel uit van ons voedingspatroon. Bij het ketogeen dieet zijn de verhoudingen anders en bestaat uw dagelijkse calorie-inname voor 70% uit vetten, voor 25% uit eiwitten en voor maar 5% uit koolhydraten. Voedingsmiddelen waarvan u net zoveel mag eten als u wenst, zijn onder andere vlees, vis, boter, eieren, dierlijk vet, olijfolie, macadamianoten, avocado’s, kokosnoot en bladgroenten. Voedingsmiddelen die u zoveel mogelijk moet vermijden, zijn graanproducten, suiker, snoep, kunstmatige zoetstoffen, margarine, melk, sojaproducten, alcoholische dranken, tarwegluten en tropisch fruit.

Normaal gezien duurt het enkele weken voordat uw lichaam in ketose komt. Daarbij kunt u last krijgen van ontwenningsverschijnselen, omdat uw lichaam ineens veel minder suiker en glucose binnenkrijgt. Dit wordt ook wel ‘ketogriep’ genoemd. Met Keto Bodytone bereikt uw lichaam veel sneller de ketosetoestand en zult u minder last krijgen van de ontwenningsverschijnselen.

Gebruikswijze en dosering

Elke capsule bevat in totaal 800 mg magnesium beta-hydroxybutyraat, sodium BHB en calcium BHB. Per dag neemt u 2 capsules in. Belangrijk is dat u tegelijkertijd een ketogeen dieet volgt. Keto Bodytone heeft namelijk geen effect als uw lichaam niet in ketose is. Bij een ketogeen dieet bestaat uw dagelijkse inname van voedsel voor 70% uit vet, voor 25% uit eiwitten en voor maar 5% uit koolhydraten.

De ingrediënten

Keto Bodytone bestaat hoofdzakelijk uit drie ingrediënten met een totale dosering van 800 mg, namelijk magnesium Beta-Hydroxybutyraat (BHB), sodium BHB en calcium BHB.

BHB is de afkorting van beta-hydroxybutyraat. Dit is één van de drie ketonen die het lichaam van nature aanmaakt voor de afbraak van vetten. Aceton en acetoacetaat zijn de overige twee ketonen, maar deze komen niet voor in de formule van Keto Bodytone.
Van BHB bestaan er drie soorten: magnesium BHB, calcium BHB en sodium BHB. Calcium, sodium en magnesium zijn zouten die zich hechten aan BHB, zodat ze makkelijker door het lichaam worden opgenomen. De zouten scheiden zich van de ketonen zodra ze in de bloedbaan terechtkomen.

BHB blijft aanwezig in het bloed en kan elk moment omgezet worden in energie. Het is vooral effectief om de hersenen van energie te voorzien, waardoor u mentaal scherper wordt. BHB zorgt er met name voor dat het lichaam sneller in ketose komt en u dus sneller vet zult gaan verbranden.

Behalve sodium BHB, magnesium BHB en calcium BHB bevat Keto Bodytone nog enkele andere ingrediënten die vooral zorgen voor de vulling en de textuur van de capsules. Deze ingrediënten zijn magnesiumstearaat, rijstebloem en siliconedioxide. Tot slot bevatten de capsules ook gelatine, waardoor Keto Bodytone minder geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Waar kan ik Keto Bodytone kopen ?

Keto Bodytone is niet te koop in de winkel. Het is ook niet mogelijk om Keto Bodytone in de apotheek te kopen. U zult het middel ongetwijfeld vinden op websites als amazon en eBay en vaak ook tegen een aantrekkelijke prijs. Helaas zijn er veel namaakmiddelen in omloop en is de kans dus groot dat u niet het product ontvangt dat u wilde hebben. Wanneer u een product gebruikt waarvan u niet de precieze herkomst kent en u niet precies weet wat erin zit, kan dit zelfs problemen opleveren voor uw gezondheid.

Het advies is dan ook om Keto Bodytone alleen aan te schaffen via de officiële website van het product. U kunt daar kiezen voor een kuur van 30 dagen, 90 dagen of 150 dagen. Bovendien vindt u op de website regelmatig een promotie code waarmee u een kuur nog voordeliger aan kunt schaffen. Bestellen via de officiële website heeft verder als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke beveiligingsrisico’s bij het bezoeken van de site. De website draagt maar liefst 4 veiligheidskeurmerken. Betaling geschiedt uiteraard in een beveiligde betaalomgeving, waar u met Visa of Mastercard kunt betalen.

Levering van de producten van Keto Bodytone

De producten van Keto Bodytone worden wereldwijd geleverd. Omdat verzending plaatsvindt vanuit de Verenigde Staten, moet u rekening houden met een levertijd van 5 tot 9 werkdagen. Uw producten zijn verzekerd tegen schade en verlies.
Als niet tevreden bent met het product, kunt u gebruik maken van de niet-goed-geld-teruggarantie. Deze garantie geldt tot 30 dagen na aankoop. Indien u uw bestelling wenst te retourneren, neemt u contact op met de klantenservice voor een retourformulier.

Keto Bodytone Advies
Keto Bodytone
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Bodytone UITSLUITEND op de officiële website
29€

Veelgestelde Vragen

Zal Keto Bodytone ook werken voor mij ?

Het heeft alleen nut om dit voedingssupplement in te nemen als u een ketogeen dieet volgt. Het zorgt er namelijk voor dat uw lichaam sneller in ketose komt. Om ketose te bereiken moet een strikt dieet worden gevolgd dat bestaat uit een minimum aan koolhydraten.

Hoe lang kan ik vooruit met een flesje ?

Een flesje bevat 30 capsules. Aangezien de aanbevolen dosering 2 capsules per dag is, doet u 15 dagen met een flesje. Keto Bodytone wordt echter niet verkocht per flesje, maar is verkrijgbaar als een kuur voor 30 dagen, 90 dagen en 150 dagen.

Hoeveel moet ik van dit middel gebruiken voor de beste resultaten ?

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag. U kunt kiezen uit een kuur van 30, 90 of 150 dagen. Voor de beste resultaten adviseren wij om een kuur van 90 dagen te volgen. Met een kuur van 90 dagen geeft u uw lichaam voldoende tijd om aan de nieuwe situatie te wennen.

Hoe lang moet ik Keto Bodytone gebruiken ?

Het staat u natuurlijk vrij om te kiezen hoe lang u de kuur wil gaan volgen en dus ook hoe lang u de ketose wil volhouden. Omdat het enkele dagen duurt voordat uw lichaam in ketose is en u de bijkomende effecten van Keto Bodytone ervaart, is een kuur van 30 dagen aan de korte kant.

Is Keto Bodytone geschikt voor zowel mannen als vrouwen ?

Keto Bodytone is geschikt voor alle mannen en vrouwen die een ketogeen dieet volgen en ouder zijn dan 18 jaar.

Is Keto Bodytone geschikt voor vegetariërs ?

De capsules bevatten gelatine. Hierdoor is Keto Bodytone helaas niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Wie kan beter geen Keto Bodytone gebruiken ?

Om te beginnen kunt u beter geen Keto Bodytone gebruiken als u niet tegelijkertijd een ketogeen dieet volgt. Het supplement zal dan weinig voor u uithalen en het is dan ook eigenlijk weggegooid geld. Als u gewicht wilt verliezen zonder een ketogeen dieet te volgen, kunt u veel beter kiezen voor een andere vetverbrander.

Keto Bodytone is in principe een veilig middel om te gebruiken. Er zijn ook geen bijwerkingen van dit middel bekend. Wel moet u er rekening mee houden dat het volgen van het ketogeen dieet op zichzelf wel wat klachten kan opleveren. Als u net met het dieet begint, kunt u in de eerste week last krijgen van ‘ketogriep’. Omdat uw lichaam overschakelt van het verbranden van suikers en koolhydraten naar het verbranden van vet, kunt u zich tijdelijk grieperig voelen. Symptomen van ketogriep zijn hoofdpijn, misselijkheid, prikkelbaarheid, verstopping en moeite met slapen. Zij hebben in elk geval niets te maken met het gebruik van Keto Bodytone.

Keto Bodytone is een voedingssupplement voor volwassen vrouwen en mannen. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar moeten dit middel niet gaan gebruiken, omdat hun lichaam nog niet volgroeid is. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen Keto Bodytone ook het beste laten staan.

Zijn er wisselwerkingen tussen Keto Bodytone en andere medicijnen ?

Er is geen recept nodig om Keto Bodytone te kunnen kopen, omdat het wordt beschouwd als een uiterst veilig middel. Het gaat om een voedingssupplement dat alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Het bevat geen chemische stoffen die van invloed kunnen zijn op bepaalde medicatie. Toch is het verstandig om eerst met een arts te overleggen als u medicatie gebruikt. U kunt beter het zekere voor het onzekere nemen.

Kan Keto Bodytone de werking van anticonceptiemiddelen beïnvloeden ?

Keto Bodytone heeft geen invloed op de werking van de anticonceptiepil. Sommige middelen kunnen de werking van de anticonceptiepil verstoren, omdat ze bijwerkingen kunnen geven als diarree en overgeven. Keto Bodytone heeft deze bijwerkingen niet.
Wel is het zo dat u in de eerste week dat u het ketogeen dieet volgt, last kunt krijgen van ‘ketogriep’. U kunt zich dan ook misselijk voelen. Als u (veel) moet overgeven kan het gebeuren dat de anticonceptiepil minder goed werkt.

Lees de andere adviezen over vetverbranders:

Alli

Bauer Nutrition

Evolution Slimming

Forskolin

Garcinia Cambogia Extra

Keto Diet

Phen24

Phen375

PhenQ

Xenical

Bronnen

Paoli, A., Rubini, A., Volek, J. S., & Grimaldi, K. A. (2013), Beyond weight loss: a review of the therapeutic uses of very-low-carbohydrate (ketogenic) diets, European journal of clinical nutrition, 67(8), 789–796. https://doi.org/10.1038/ejcn.2013.116

Slajerova, M. (2016), Het Keto-Dieet, Fair Winds Press/Manteau

Cavaleri, F., & Bashar, E. (2018), Potential Synergies of β-Hydroxybutyrate and Butyrate on the Modulation of Metabolism, Inflammation, Cognition, and General Health, Journal of nutrition and metabolism, 2018, 7195760. https://doi.org/10.1155/2018/7195760

Keto Bodytone Advies
Keto Bodytone
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Bodytone UITSLUITEND op de officiële website
29€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders