Keto Diet advies 2020– Complete beoordeling

Keto Diet is een 100% natuurlijk voedingssupplement om te gebruiken in combinatie met een ketogeen dieet. Om verwarring met het dieet zelf te voorkomen, heeft Keto Diet inmiddels een nieuwe naam gekregen : Keto Bodytone. Aan de samenstelling van het product is niets veranderd. Nog altijd helpt dit middel u om sneller in ketose te komen, waardoor u minder last heeft van ontwenningsverschijnselen en meteen kunt profiteren van alle voordelen die een ketogeen dieet biedt.
8.9

Notre avis - Keto Diet

Uitstekend afslankmiddel om te gebruiken in combinatie met gezonde voeding

Effectiviteit
Smaak
Prijs
Kwaliteit
Keto Diet
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Diet UITSLUITEND op de officiële website
29€
Les Plus
  • Keto Diet is niet duur
  • Het voedingssupplement bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten
  • Het middel geeft geen bijwerkingen
  • U kunt dit voedingssupplement veilig gebruiken
  • Keto Diet helpt uw lichaam om sneller in ketose te komen
  • Het verlicht de klachten die u kunt krijgen wanneer u net begint met het ketogeen dieet
Les moins
  • Keto Diet heeft alleen effect als u op hetzelfde moment een ketogeen dieet volgt
  • De capsules bevatten gelatine en zijn daardoor niet geschikt voor veganisten en vegetariërs
  • Keto Diet heeft een nieuwe naam gekregen. Als u het product met de oude naam tegenkomt, is de houdbaarheidsdatum waarschijnlijk al verlopen
Ons advies over Keto Diet

Het volgen van een ketogeen dieet biedt vele gezondheidsvoordelen. U kunt baat hebben bij dit dieet als u aan bepaalde aandoeningen lijdt. Het dieet is echter ook uitermate effectief als u op gezonde en natuurlijke wijze vet wil verbranden. Het vraagt wel om een hele grote aanpassing in uw voedingspatroon. Doordat u veel minder koolhydraten eet, zal uw lichaam eraan moeten wennen om niet langer energie uit suikers te halen. Hierdoor kunt u ook last krijgen van ontwenningsverschijnselen.

Met dit voedingssupplement zal de overgang van de verbranding van koolhydraten naar de verbranding van vet vrijwel vlekkeloos verlopen. Het is makkelijker om het ketogeen dieet vol te houden en u zult ook sneller vet beginnen te verbranden. Keto Diet is een supplement en komt niet in de plaats van het ketogeen dieet. Om misverstanden te voorkomen, heeft het middle een nieuwe naam gekregen. Tegenwoordig kunt u hetzelfde product kopen onder de naam Keto Bodytone.

Keto Diet
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Diet UITSLUITEND op de officiële website
29€

Keto Diet: wat is het ?

Keto Diet is een voedingssupplement dat extra ondersteuning biedt bij het volgen van een ketogeen dieet. Om verwarring te voorkomen met het Keto Dieet, heeft Keto Diet, het afslankmiddel, een nieuwe naam gekregen. Tegenwoordig is hetzelfde product te koop als Keto Bodytone.

Keto Bodytone bevat nog steeds dezelfde ingrediënten als Keto Diet. De samenstelling is dus identiek gebleven. Daardoor is ook de werking van het middel ongewijzigd. Het enige wat wel is aangepast zijn de naam en het uiterlijk van het potje. De pillen van Keto Diet werden voorheen geleverd in een zwart potje met blauwe accenten. Het potje van Keto Bodytone heeft een paars met roze jasje gekregen.
Het voedingssupplement is nog steeds gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn dus geen chemische stoffen toegevoegd die eventuele bijwerkingen kunnen geven. Bovendien zijn de pillen van Keto Diet vrij van genetisch gemanipuleerde organismen (GGO of GMO).

Keto Diet : waarvoor wordt het gebruikt ?

De naam doet het al een beetje suggereren, maar Keto Diet wordt gebruikt in combinatie met een ketogeen dieet. Het is dus niet zo dat de pillen zélf het dieet zijn. Met alleen het innemen van de pillen zult u geen gewicht verliezen. Om misstanden te voorkomen, kreeg Keto Diet daarom een andere naam : Keto Bodytone. Het recept en dus ook de werking blijft hetzelfde.

Keto Diet, of Keto Bodytone, biedt precies die ingrediënten die uw lichaam helpen om sneller in ketose te komen. Hierdoor kunt u meteen beginnen met vet verbranden, zonder dat u eerst veel tijd kwijt bent om uw lichaam te laten wennen aan het nieuwe voedingspatroon. De eerste hindernis, namelijk de ketogriep, is daarmee zo genomen en u kunt direct profiteren van de voordelen van het ketogeen dieet. Bovendien zorgt het middel ervoor dat u nóg sneller en meer vet gaat verbranden, zodat uw streefgewicht al in een mum van tijd bereikt kan worden.

Gebruikswijze en dosering van Keto Diet

Keto Diet, of Keto Bodytone, zijn capsules die elk in totaal 800 mg magnesium BHB, sodium BHB en calcium BHB bevatten. Daarnaast zijn nog enkele stoffen toegevoegd die dienen als vulmiddel. Een potje bevat 30 capsules. Dit is voldoende voor 15 dagen, want u moet per dag twee capsules innemen. Met één enkel potje doet u dus niet zo lang en daarom kunt u bij aanschaf kiezen voor een kuur in plaats van een enkel potje. U heeft de keuze uit een kuur van 1 maand, 3 maanden of een kuur van 5 maanden. Zolang u de capsules inneemt, moet u een ketogeen dieet volgen. Het middel is namelijk specifiek gericht op de ketose en als uw lichaam niet in ketose is, zal dit middel ook niets voor u doen.

De ingrediënten van Keto Diet

Hoewel de naam is gewijzigd, bevat Keto Bodytone precies dezelfde ingrediënten en in dezelfde doseringen als Keto Diet. Elke capsule bestaat uit in totaal 800 mg Beta-hydroxybutyraat van magnesium, soda en calcium. Dit is de actieve stof. Daarnaast worden er stoffen toegebruikt die dienen als vulmiddel voor de capsules. Deze stoffen zijn magnesiumstearaat, rijstebloem, siliconedioxide en gelatine. Vanwege de gelatine zijn Keto Diet en Keto Bodytone minder geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Aangezien het effect van Keto Diet volledig afhangt van de werking van beta-hydroxybutyraat, volgt hier een extra woordje uitleg over dit hoofdingrediënt. De lever maakt van nature drie ketonen aan die ervoor zorgen dat het lichaam vet verbrandt in plaats van glucose. Deze drie ketonen zijn BHB, aceton en acetoacetaat. De laatste twee genoemde ketonen komen niet voor in dit voedingssupplement. Van eerstgenoemde ketone, BHB, bevat Keto Diet 3 varianten : magnesium BHB, sodium BHB en calcium BHB. Calcium, sodium en magnesium zijn zouten die zich hechten aan deze ketone. BHB is een molecule die heel eenvoudig wordt doorgelaten door andere weefsels, zoals bijvoorbeeld de wanden van de bloedvaten. Wanneer BHB de bloedbaan bereikt heeft, zullen de zouten zich weer afsplitsen en op deze manier worden ze makkelijk door het lichaam opgenomen.

BHB blijft achter in de bloedbaan. Wanneer het lichaam daar behoefte aan heeft, kan het de aanwezige BHB gebruiken om het te voorzien van energie. Een groot voordeel van BHB is dat het zich niet laat tegenhouden door wat voor barrières dan ook. Het kan zelfs de taaie bloed-hersenbarrière doordringen, waardoor het de hersenen van energie kan voorzien. Het resultaat is een scherpere en frissere geest. BHB zorgt er verder voor dat uw lichaam er minder tijd over doet om over te schakelen van de verbranding van glucose naar de verbranding van vetten. Daardoor zult u minder last hebben van ontwenningsverschijnselen, de ketogriep, en sneller beginnen met afvallen en gezonder leven.

Moet ik het gebruiken of niet ?

Keto Diet is geschikt voor vrijwel alle volwassen mannen en vrouwen die op snelle en effectieve wijze een paar kilo of meer willen afvallen. Er is alleen één voorwaarde : u moet een ketogeen dieet volgen. Dat houdt in dat u koolhydraten en suikers zoveel mogelijk schrapt uit uw maaltijden en deze vervangt door vetten. Met een dieet dat bestaat uit 70% vetten, 25% eiwitten en slechts 5% koolhydraten, zal het lichaam in ketose raken. Keto Diet is speciaal ontwikkeld om u te helpen sneller en makkelijker in ketose te raken, zodat u meteen kunt beginnen met het verbranden van vet.

Wel moet u erop bedacht zijn dat een ketogeen dieet een geheel andere manier van eten vergt. Bij een ketogeen dieet mag u dus bijna alles eten wat vet bevat. Daaronder vallen zowel onverzadigde als verzadigde vetten. Een groot deel van die vetten komen uit dierlijke producten, zoals eieren, roomboter, vlees en gelatine. Voedingsmiddelen die u daarentegen moet laten staan zijn onder andere soja, quinoa en amandelmelk. Het is daarom misschien niet het meest ideale dieet voor vegetariërs en veganisten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u in dat geval helemaal geen ketogeen dieet kunt volgen. De kans bestaat alleen dat uw maaltijden op een gegeven moment wat éénzijdig worden. De pillen van Keto Diet wilt u dan waarschijnlijk ook aan u voorbij laten gaan, want ze bevatten dierlijke gelatine.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen beter geen Keto Diet gebruiken. Ook het volgen van een ketogeen dieet kunt u dan beter uitstellen tot na de geboorte van uw kind en wanneer u geen borstvoeding meer geeft. Ketose is effectief, maar het vraagt ook wat van het lichaam. Belangrijk is dat u in deze periode zo voedzaam mogelijk eet en zo min mogelijk middelen gebruikt. Restanten van middelen die u gebruikt, kunnen via de moedermelk ook uw kind bereiken. Wees daarom altijd kritisch op wat u consumeert. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar mogen helemaal geen Keto Diet gebruiken of een ketogeen gebruiken, tenzij dit onder professionele begeleiding plaatsvindt.

Hoe moet ik Keto Diet gebruiken ? Hoe lang werkt het ?

Keto Diet, of Keto Bodytone, neemt u dagelijks in. Het is wel de bedoeling dat u tegelijkertijd een ketogeen dieet volgt, anders biedt dit voedingssupplement u geen voordelen. Door de dagelijkse inname van twee capsules helpt dit middel u om sneller in ketose te komen. Dat betekent dat u de inname van koolhydraatrijk voedsel tot een minimum moet beperken en in plaats daarvan uw energie haalt uit voedsel dat veel (verzadigde én onverzadigde) vetten bevat. Ongeveer een kwart van uw voedsel bestaat uit eiwitten.

In eerste instantie lijkt het te mooi om waar te zijn : vet eten en toch afvallen. Maar de meeste vette voedingsmiddelen die wij eten, bevatten tegelijkertijd ook heel veel koolhydraten. Friet wordt gemaakt van aardappelen en pizza’s van pizzadeeg. Deze producten zult u dus hoe dan ook moeten laten staan. Wat u verder nog meer moet laten staan, zijn onder andere graanproducten, soja, tropisch fruit, alcohol en margarine. Met een ketogeen dieet laat u uw lichaam eigenlijk ‘afkicken’ van glucose en suikers. Dat betekent dus ook dat u geen producten moet gebruiken die uw lichaam als het ware voor de gek houden, zoals light-producten en kunstmatige zoetstoffen.

Uw lichaam zal best even moeten wennen aan deze nieuwe manier van eten. Omdat u ineens veel minder glucose en suiker tot u neemt, kunt u last krijgen van ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, prikkelbaarheid, moeite met slapen, misselijkheid en verstopping. Aangezien Keto Diet uw lichaam helpt om sneller in ketose te komen, zullen ook de symptomen van de ketogriep minimaal zijn of zelfs helemaal afwezig.

U bepaalt zelf hoe lang u het ketogeen dieet wil blijven volgen. Het dieet levert hoe dan ook veel voordelen op voor de gezondheid. U valt dus niet alleen af, maar u bouwt ook makkelijker spieren op. Bovendien kan het ketogeen dieet door artsen worden voorgeschreven als u lijdt aan bepaalde aandoeningen, zoals epilepsie, diabetes en de ziekte van Alzheimer. Wanneer het uw voornaamste doel is om op gezonde wijze gewicht te verliezen en u krijgt hier graag wat hulp bij, dan kunt u dagelijks 2 capsules Keto Diet innemen zolang u het ketogeen dieet volgt.

Waar kan ik Keto Diet kopen ?

Om te beginnen kunt u Keto Diet niet in de apotheek kopen. Het is dus alleen online verkrijgbaar. Een zoekopdracht op het internet levert alleen een grote hoeveelheid resultaten op die niet specifiek over dit product gaan. Het ketogeen dieet wordt in het Engels ook aangeduid als ‘keto diet’ en u zult dus ook veel websites vinden die alleen over het dieet gaan en niet over dit voedingssupplement. Het is daarom goed dat de fabrikant de naam heeft veranderd in Keto Bodytone. Een zoekopdracht naar dit product levert u wel het voedingssupplement op dat hier wordt beschreven.

Maar daar moet één grote kanttekening bij worden gemaakt : er worden ook heel veel namaakproducten op het internet aangeboden. Er bestaat dan ook een reële kans dat u bij het zoeken naar dit product stuit op verkopers die helemaal niet van plan zijn om u het originele product te leveren. Dat is uiteindelijk zonde van uw geld, maar het kan ook ten koste gaan van uw gezondheid. Bovendien is Keto Diet de oude naam van dit voedingssupplement, want het heet inmiddels Keto Bodytone. Als u er dan toch in geslaagd bent om het originele product te vinden, kunt u zich daarbij ook nog afvragen of de houdbaarheidsdatum niet is verstreken.

Laat verkopers op amazon en eBay daarom links liggen en koop het middel alleen op de officiële website van het product. Omdat Keto Diet nu onder een nieuwe naam door het leven gaat, betreft het de officiële website van Keto Bodytone. Als u het product wil bestellen, krijgt u de keuze tussen een kuur van 30 dagen, van 90 dagen of van 150 dagen. Keto Bodytone is niet duur en al helemaal niet als u gebruik maakt van de promotiecode op de website. Over veiligheid en privacy hoeft u niet in te zitten : de website beschikt namelijk over vier veiligheidskeurmerken.

Levering van de producten van Keto Diet

Als u uw bestelling op de website van Keto Bodytone heeft geplaatst, wordt u doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving. Hier kunt u afrekenen met Visa of Mastercard. In de Verenigde Staten maken ze uw bestelling dan gereed voor verzending. Ze verzenden wereldwijd, dus uw pakketje komt ook gewoon in Nederland aan. Het duurt alleen wel tussen de 5 en 9 werkdagen voordat u uw pakketje ook daadwerkelijk in handen heeft. Maar dat u uw bestelling ontvangt, is gegarandeerd. Uw bestelling is namelijk verzekerd tegen schade en verlies onderweg.

De makers van Keto Bodytone garanderen ook dat u tevreden bent met het product zelf. Als dat niet het geval is, krijgt u namelijk uw aankoopbedrag van hen terug. Deze garantie geldt tot 30 dagen na aankoop van het product. Om gebruik te maken van deze garantie, neemt u contact op met de klantenservice van Keto Bodytone. Zij zullen u dan precies informeren over hoe u het product kunt retourneren.

Lees de andere adviezen over vetverbranders:

Alli
Bauer Nutrition
Evolution Slimming
Forskolin
Garcinia Cambogia Extra
Keto Bodytone
Phen24
Phen375
PhenQ
Xenical

Bronnen

Paoli, A., Rubini, A., Volek, J. S., & Grimaldi, K. A. (2013), Beyond weight loss: a review of the therapeutic uses of very-low-carbohydrate (ketogenic) diets, European journal of clinical nutrition, 67(8), 789–796. https://doi.org/10.1038/ejcn.2013.116

Slajerova, M. (2016), Het Keto-Dieet, Fair Winds Press/Manteau

Cavaleri, F., & Bashar, E. (2018), Potential Synergies of β-Hydroxybutyrate and Butyrate on the Modulation of Metabolism, Inflammation, Cognition, and General Health, Journal of nutrition and metabolism, 2018, 7195760. https://doi.org/10.1155/2018/7195760

Keto Diet
Opgelet voor namaakproducten: Koop Keto Diet UITSLUITEND op de officiële website
29€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders