Kwijlende ejaculatie: het begrijpen van deze ejaculatieve stoornis

Mannen, op het moment van de climax, sturen normaal gesproken uitbarstingen van sperma die in min of meer schokkerige jets uit hun penis ontsnappen. Maar soms kan de ejaculatie zacht en zonder kracht zijn, in welk geval het kwijlende ejaculatie zal worden genoemd. Dit is een relatief onbesproken mannelijke seksuele stoornis die vaak als ongevaarlijk wordt beschouwd, maar die eigenlijk ernstiger kan zijn dan we denken.

Zoek uit wat kwijlende ejaculatie is en wat de oorzaken en gevolgen zijn van deze ejaculatiestoornis. Ook hier vindt u de juiste oplossingen om dit probleem te verhelpen!

Wat is kwijlende ejaculatie?

We hebben het over kwijlende ejaculatie wanneer je sperma uit de plasbuis wordt gestoten terwijl je aan het cumuleren bent, het komt er zonder enige kracht uit, en het stroomt langs de plasbuis wanneer het normaal gesproken met enige kracht zou moeten worden uitgestoten.

Deze aandoening, ook wel bekend als ejaculatie zonder kracht of asthenie, wordt zeer vaak geminimaliseerd omdat ejaculatie wel degelijk plaatsvindt, niet noodzakelijkerwijs te vroeg gebeurt (zoals in het geval van voortijdige ejaculatie) en niet dezelfde problemen veroorzaakt als bij mannelijke impotentie.

Echter, als je het vergelijkt met een normale ejaculatie, zul je snel begrijpen dat er een probleem is. En zoals je later zult zien, kan deze kwijlende ejaculatie nog meer verontrustende problemen verbergen.

Slijm ejaculatie VS normale ejaculatie

Tijdens de opwindingsfasen, als gevolg van geslachtsgemeenschap of masturbatie, scheidt de penis rudimentaire klieren af die zich ophopen in de plasbuis. Dit sperma, dat de voortplantingscellen en het rudimentaire vocht van de man bevat, zal zich ophopen en in min of meer krachtige jets worden uitgeworpen op het moment van de ejaculatie.

Het proces is eenvoudig omdat het een verhoging van het plezier is, begrepen door je hersenen, die dan signalen naar je lichaam zullen sturen. Dit veroorzaakt een aanzienlijke bloedstroom naar het corpus cavernosum van de penis, die onder invloed van verschillende seksuele prikkels eerst zal opzwellen om een zogenaamde erectie te veroorzaken. Vervolgens leiden de verschillende lustprikkels tot een vernauwing van de straalkanalen, vooral de plasbuis en de zaadblaasjes, en een spanning die zal leiden tot ejaculatie en de voortstuwing van het sperma uit de plasbuis.

Het sperma zal dan uitspatten in krachtige jets, als dit je eerste ejaculatie van de dag is, misschien iets minder levendig als je pas recentelijk bent gekomen, maar het moet nog wel met wat kracht gedaan worden.

Er zijn verschillende ejaculatiestoornissen, waaronder een orgasme dat niet leidt tot ejaculatie, of het tegenovergestelde, met ejaculaties zonder erectie. Soms is het de kleur van het sperma (bijv. geel) die zorgen baart, of zelfs problemen met het uiterlijk van het sperma. Maar de kwijlende ejaculatie is vooral een spermastraal zonder kracht. Waar komt deze ejaculatiestoornis vandaan?

Waar komt deze machteloze ejaculatie vandaan?

Als je zonder kracht ejaculeert, kan het zijn dat je niet genoeg sperma kan produceren. Maar waarom is dat?

Een gebrek aan opwinding

Je bent misschien niet opgewonden genoeg om genoeg sperma te produceren voor een krachtig orgasme. Of het nu komt door een seksuele routine met je partner, een gebrek aan libido door te veel stress of vermoeidheid, of een slechte levensstijl die je verlangen om de liefde te bedrijven ondermijnt (een onderwerp dat wordt besproken in dit speciale artikel over erectiestoornissen), misschien moet je jezelf anders stimuleren om het weer goed te krijgen.

Te veel seks!

Als u te vaak ejaculeert, zal de hoeveelheid van uw sperma uiteraard worden verminderd. Om te zorgen voor een sterke ejaculatie (tussen 1 en 4 ml verdreven sperma), moet u uw lichaam de tijd geven om de voorraad rudimentair vocht aan te vullen. Als de jongste het zeer snel produceren, na 30 jaar, duurt het veel langer!

Psychologische oorzaken

Als u zich zorgen maakt, gestresst bent, angstig bent, kan het hebben van seks het minste van uw zorgen zijn. Hetzelfde geldt voor angsten met betrekking tot een te kleine penis of een gebrek aan prestatievermogen. Voordat je met voldoende kracht kunt ejaculeren, moet je hier eerst mee omgaan!

Fysieke problemen

Sommige mannen kunnen last hebben van gezondheidsproblemen die de kwaliteit van hun ejaculatie aantasten. Dit kan een infectie zijn van de klieren die sperma creëren, of zelfs een zenuwstoornis die je opwindingsniveau beïnvloedt. Daarom moet je deze kwijlende ejaculatie niet minimaliseren als deze aanhoudt!

Leeftijd en de natuurlijke daling van testosteron

In de loop der jaren zal een man minder sperma produceren en zijn libido op natuurlijke wijze zien afnemen. Dit is te wijten aan een daling van de testosteronproductie. Om dit te verhelpen zijn er enkele zeer goede oplossingen (zoals de Testo ultra waar we het hier over hebben).

De gevolgen van een kwijlende ejaculatie

Hoewel deze kwijlende ejaculatie op het eerste gezicht goedaardig lijkt, kan het eigenlijk een zeer negatieve invloed hebben op jou en je seksuele partner.

Voor een man is het het gevoel van niet goed cumuleren dat een impact kan hebben op zijn moraal. In feite kan een kleine hoeveelheid sperma een teken van mannelijke steriliteit zijn, zodat je het weet. Degenen die lijden aan deze halve ejaculaties zullen niet zo'n krachtig orgasme ervaren als gewenst en dit zal hen achterlaten met een nasmaak van een mislukte geslachtsgemeenschap. Uiteindelijk zullen sommige mannen zichzelf komen ondervragen en seks vermijden uit angst dat het doorgaat!

Voor de seksuele partner van de persoon die aan ejaculatie lijdt, zijn de gevolgen ook zeer reëel. Wat als het mijn schuld is? Wat als ik hem niet meer aanzet? Hij vindt me niet meer begeerlijk? Misschien gaat hij ergens anders heen? Heel snel zullen er veel vragen volgen in het hoofd van de persoon die aan deze stoornissen lijdt en dit kan leiden tot grote ongerustheid bij koppels.

Om dit te voorkomen, zijn hier enkele oplossingen die zo effectief zijn als nodig is.

Oplossingen om kwijlende ejaculatie gemakkelijk te behandelen

Afhankelijk van de oorzaak die u voor deze kwijlende ejaculatie hebt vastgesteld, zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn. De overdaad aan seksuele activiteit zal worden opgelost door een onthouding van enkele weken, waardoor uw bijbal weer genoeg sperma kan opslaan voor een krachtige jet ejaculatie.

In geval van psychische problemen is het een complete klus die alleen, met je partner in bed (twee is makkelijker) of met de hulp van een specialist moet worden geklaard.

Ten slotte, als het slechts een libido-probleem is, zijn er veel oplossingen. Tot de meest aan te raden zijn pillen die zowel de erectie als de kwaliteit van het sperma verbeteren. We hebben verschillende natuurlijke oplossingen om u te adviseren om hard te worden!

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • In Frankrijk Geen Erectiestoornissen En Permanente Taboes Meer

  In Frankrijk geen erectiestoornissen en permanente taboes meer.

  Via Christian Cabrol

  Erectiele problemen zijn niet nieuw en ongeveer 1 op de 3 mannen ondervindt ze vaak. Er zijn oplossingen voor dit probleem, maar desalniettemin is de erectiestoornis in Frankrijk de laatste jaren toegenomen en de redenen...

 • sizegenetics advies

  Sizegenetics : Ons volledige advies over dit product

  Via Christian Barnard

  Sizegenetics is een apparaat om de penis te verlengen en werd ontwikkeld door een gerenommeerde plastisch chirurg. Het apparaat staat bij de FDA geregistreerd als medisch hulpmiddel en is gemaakt…