Male Extra advies 2020 – Beoordeling na 4 weken: Lezen voor aankoop!

Male Extra advies Male Extra is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten, die zorgen voor een betere erectie en een groter uithoudingsvermogen. Het is geen middel waarmee u direct resultaten zult boeken, maar de effecten zullen na enkele weken zichtbaar zijn wanneer u het middel dagelijks gebruikt. Omdat het een voedingssupplement betreft, is er geen recept nodig om het middel te kunnen kopen.
7.2

Notre avis - Male Extra

Male Extra

Effectiviteit
Prijs
Kwaliteit
Bezorging binnen 24 u
Discretie
Male Extra advies
Male Extra
Koop Male Extra UITSLUITEND op officiële websites
66,38€
Les Plus
  • U heeft geen recept nodig om Male Extra te kunnen kopen
  • Omdat Male Extra een voedingssupplement is, is het veilig om te gebruiken
  • Het middel kent geen bijwerkingen
  • Male Extra kan door alle volwassen mannen van alle leeftijden worden gebruikt
  • Regelmatig gebruik van dit voedingssupplement verhoogt uw libido
  • Male Extra zorgt voor een groter uithoudingsvermogen
  • Het supplement wordt door gebruikers positief beoordeeld
Les moins
  • Het duurt een paar dagen tot een paar weken totdat het effect van Male Extra op uw lichaam merkbaar is
  • U moet dagelijks 3 capsules innemen, gedurende langere tijd
  • Als u stopt met het innemen van Male Extra, zullen ook de effecten van het middel verdwijnen
Ons advies over Male Extra

Male Extra is een voedingssupplement dat al bijna een decennium bestaat en duizenden tevreden klanten heeft. Het is een betrouwbaar en veilig middel dat helpt om de mannelijke potentie te verhogen. Enerzijds zorgt dit middel voor een betere bloedcirculatie, waardoor sneller erecties worden verkregen en anderzijds geeft het een boost aan uw uithoudingsvermogen. Male Extra kent geen bijwerkingen en kan op veilige wijze gebruikt worden door alle volwassen mannen, ongeacht de leeftijd. Omdat het om een voedingssupplement gaat, is ook geen recept vereist van een arts. Male Extra kan veilig worden aangeschaft via de officiële website van het product en wordt binnen 3 tot 10 werkdagen in discrete verpakking bij u thuis bezorgd.

Caractéristiques

L-Arginine HCL 600 mg
Granaatappel 40% Ellagzuur 500 mg
MSM (Methylsulfonylmethaan) 100mg
L-Methionine 100mg
Zink (citraat) 14 mg
Cordyceps 25 mg
Niacine (vitamine B3) 18 mg
Autre
Male Extra advies
Male Extra
Koop Male Extra UITSLUITEND op officiële websites
66,38€

Male Extra : wat is het?

Male Extra wordt al ruim negen jaar verkocht en heeft meer dan 150.000 mannen wereldwijd geholpen met de verbetering van hun seksuele prestaties. Het middel belooft niet alleen hardere, stevigere erecties die langer aanhouden, maar zorgt ook voor een groter uithoudingsvermogen en meer energie. Met Male Extra zult u zelfs intensere orgasmes kunnen beleven.

Al deze effecten worden bewerkstelligd door een recept van natuurlijke ingrediënten die een boost geven aan de bloedsomloop en het libido. De werkzame stoffen zijn : L-Arginine, granaatappel ellagzuur, MSM (methylsulfonylmethaan), L-Methionine, zink, cordyceps en niacine (vit B3).

Male Extra is vooral gericht op een toename van de productie van stikstofoxide door het eigen lichaam. De twee voornaamste ingrediënten, L-Arginine HCL en Granaatappel Ellagzuur, zorgen voor een hoger stikstofoxideniveau in het bloed, zodat de bloedvaten beter verwijden. Hierdoor ontstaat een betere bloedcirculatie. Er wordt door het bloed meer zuurstof vervoerd naar de cellen, zodat de cellen sneller vernieuwen en u meer energie krijgt. Een verbeterde bloedtoevoer naar de penis resulteert in hardere erecties.

L-Arginine HCL:

L-Arginine is een essentieel aminozuur dat deels door het lichaam zelf wordt aangemaakt. De rest wordt aangevuld via de voeding. Het is één van de hoofdbestanddelen van Male Extra vanwege de positieve invloed op de aanmaak van stikstofoxide (NO). Door een hoger stikstofoxideniveau in het bloed wordt er meer zuurstof getransporteerd, zodat de cellen sneller kunnen vernieuwen. Verder heeft L-Arginine een ontspannend effect op de spieren, waaronder de spierwanden van de bloedvaten, waardoor deze beter verwijden. Verwijding van de bloedvaten zorgt voor een betere bloedcirculatie. Bovendien helpt L-Arginine stolsels en plaque in de bloedvaten voorkomen, zorgt het voor weefseltoename en bevordert het de afgifte van insuline in de alvleesklier. Het resultaat is dat u door een betere bloedcirculatie een hardere erectie kunt krijgen en meer energie heeft.

Granaatappel 40 % ellagzuur

Het tweede hoofdingrediënt van Male Extra is Granaatappel 40% Ellagzuur. Granaatappelsap gooit in de wetenschap hoge ogen als het gaat om de positieve effecten op de algehele gezondheid. Het sap van granaatappels bevat zeer krachtige antioxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Granaatappels zouden daarbij zelfs 2 tot 3 keer effectiever zijn dan rode wijn en groene thee. Het versterkt bovendien de aanmaak van stikstofoxide, waardoor de spierwanden van de bloedvaten ontspannen en de vaten verwijden. Het belet de vorming van stolsels en plaque en het gevolg is een betere bloedcirculatie en meer energie. Granaatappelsap is ook en bron van kalium, dat helpt bij het verlagen van een (te) hoge bloeddruk, en catechinen, die beschermen tegen hart- en vaatziekten. Mangaan, waar granaatappels ook rijk aan zijn, zorgt voor sterkere botten en tanden.

Verder bevat dit voedingssupplement niacine (oftewel: vitamine B3) wat ervoor zorgt dat bloedvaten makkelijker kunnen ontspannen en verwijden én helpt tegen vermoeidheid. L-Methionine is een essentieel aminozuur dat uw histamineniveau verlaagt, waardoor u een ejaculatie langer kunt uitstellen. MSM (Methylsulfonylethaan) is verantwoordelijk voor een gezonde celgroei en celvernieuwing en kan bij een voldoende niveau zorgen voor grotere en hardere erecties. Male Extra bevat ook natuurlijke ingrediënten met een lustopwekkende werking. Zowel cordyceps als zink hebben invloed op onder meer het testosterongehalte en de kwaliteit van het sperma.

Male Extra : waarvoor wordt het gebruikt?

Male Extra is een voedingssupplement dat bij regelmatig gebruik zorgt voor betere erecties en een groter uithoudingsvermogen in bed. Het zorgvuldig samengestelde natuurlijke recept zorgt ervoor dat er meer stikstofoxide door het lichaam wordt aangemaakt. Stikstofoxide heeft een positief effect op de bloedcirculatie en dus ook op de bloedtoevoer naar de penis. Hierdoor krijgt u makkelijker een erectie, die ook nog eens steviger is en langer duurt. In combinatie met het verhoogde zuurstoftransport, waardoor uw uithoudingsvermogen groter wordt, kunt u ook nog eens langer genieten van uw vrijpartij.

Het supplement wordt gebruikt om bepaalde tekorten aan vitaminen in mineralen weer op te bouwen en bevat enkele plantaardige ingrediënten die u nog net die extra boost geven op seksueel vlak. U voelt zich fitter, krijgt meer zelfvertrouwen en presteert beter tussen de lakens. Andere voedingssupplementen met een gelijkaardige werking en die zonder recept verkrijgbaar zijn, zijn  Testo Ultra, Vigrx Plus en Viasil.

Dosering en gebruikswijze van Male Extra

Male Extra wordt verkocht in de vorm van capsules. Een pot bevat 90 capsules, wat voldoende is voor 1 maand. U dient elke dag 3 capsules in te nemen. De capsules kunt u ’s ochtends innemen bij het ontbijt, maar ook ’s avonds bij de avondmaaltijd. Ze worden ingenomen met een glas water. Hoe langer u Male Extra op dagelijkse basis gebruikt, hoe beter het effect zal zijn.

Heeft Male Extra effect op het libido ?

Hoewel de werking van Male Extra grotendeels gericht is op het stimuleren van de bloedsomloop, bevat het supplement ook een belangrijk ingrediënt dat zorgt voor een hoger testosterongehalte en een hoger libido : zink. Dit mineraal komt voor in alle lichaamscellen en is onmisbaar voor een gezond lichaam. Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten en als antioxidant beschermt het de cellen tegen vrije radicalen. Bovendien zorgt zink voor een betere weerstand, een goede stofwisseling, sterke nagels en botten en goed functioneren van de cognitieve processen in de hersenen. Zink speelt ook een belangrijke rol bij de aanmaak van sperma, waardoor u langere en krachtige ejaculaties kunt krijgen. Een tekort aan zink kan leiden tot verschillende lichamelijke problemen. Met het gebruik van Male Extra worden eventuele tekorten aan zink aangevuld.

Een lustopwekkend ingrediënt van Male Extra wat niet in uw lichaam voorkomt, maar wel in de natuur, is Cordyceps. Dit is een schimmel die voorkomt in Europa, Noord-Amerika en Azië. In de traditionele Chinese geneeskunde staat cordyceps bekend als afrodisiacum en het wordt ook wel de ‘Viagra van de Himalaya’ genoemd. De lustopwekkende werking is te danken aan twee werkzame stoffen in Cordyceps : deoxyadenosine en cordycepic zuur. Deze stoffen zijn van directe invloed op dat deel van onze hersenen dat de seksuele verlangens aanstuurt. Verder zorgt het voor een groter uithoudingsvermogen, een hoger testosterongehalte, een betere kwaliteit van het sperma en een hogere spermaconcentratie.

Male Extra advies
Male Extra
Koop Male Extra UITSLUITEND op officiële websites
66,38€

Moet ik het gebruiken of niet ?

Veel mannen maken het vroeg of laat in hun leven wel een keer mee : het lukt niet om een erectie te krijgen of de penis is alweer slap voordat de actie is voltooid. Misschien was u op zo’n moment moe, had u veel aan uw hoofd of had u misschien gewoon een glaasje teveel op. In deze gevallen is de oorzaak natuurlijk helder en moet de oplossing eerder gezocht worden in het nemen van voldoende rust en ontspanning, dan in het nemen van erectiepillen.

Het is ook mogelijk dat u meer dan eens moeite heeft met het krijgen en houden van een erectie en een duidelijke oorzaak niet direct is aan te wijzen. Dan kan het zijn dat uw lichaam bepaalde tekorten heeft die met een voedingssupplement weer makkelijk aan te vullen zijn. Male Extra is dan absoluut een uitkomst, omdat het op natuurlijke en veilige wijze zorgt voor een betere bloedcirculatie en een groter uithoudingsvermogen. U moet wel even geduld hebben en het middel langere tijd gebruiken, zodat uw lichaam ook daadwerkelijk kan herstellen en u de resultaten merkt. Door het opbouwen van het stikstofoxideniveau, belangrijke vitamines en mineralen zult u zich na een tijdje weer jonger en energieker voelen.

Wanneer u regelmatig moeite heeft met het krijgen van een erectie, is er wellicht iets meer aan de hand. Een erectiestoornis is geen aandoening op zichzelf, maar een symptoom van andere aandoeningen. Deze kunnen fysiek van aard zijn, maar ook mentaal. Het gebruiken van een voedingssupplement zal dan niet voldoende zijn om de oorzaak weg te nemen. U doet er dan ook beter aan om met een arts te overleggen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Een behandeling kan gepaard gaan met het innemen van voorgeschreven medicijnen.

Hoe moet ik Male Extra innemen ?

U neemt elke dag 3 capsules in met een glas water. U kunt dit tijdens het ontbijt doen en/of tijdens de avondmaaltijd. Na enkele dagen tot enkele weken zult u al effect moeten merken van het regelmatig gebruik van Male Extra.

Hoe lang werkt het middel ?

Male Extra werkt net zolang als u het middel blijft gebruiken. Hoe langer u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt, hoe meer u zult kunnen profiteren van de effecten van Male Extra.

Waar kan ik Male Extra kopen ?

U kunt Male Extra aanschaffen op de officiële website van Male Extra. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende hoeveelheden. Het is mogelijk om 1 pot aan te schaffen, wat voldoende is voor een maand. Maar u kunt ook meerdere potten tegelijk aanschaffen : 4 potten voor 4 maanden of 6 potten voor 6 maanden. Als u een voorraad voor 4 of voor 6 maanden bestelt, krijgt u er een gratis tube erectiegel bij. Wanneer u meerdere potten tegelijk koopt, bent u per pot voordeliger uit.

Bovendien heeft u bij aanschaf van 4 dan wel 6 potten recht op een garantie van 100 dagen. Als u binnen die 100 dagen toch niet bent overtuigd van het effect van Male Extra kunt u de resterende en ongeopende potten terugsturen en krijgt u uw geld gewoon teruggestort. Alleen de verzendkosten komen voor uw eigen rekening.

Levering van Male Extra

Als u Male Extra op de officiële website bestelt, wordt uw bestelling binnen 24 tot 48 uur gereed gemaakt voor verzending. Het duurt 3 tot 10 werkdagen tot het pakketje bij u thuis is bezorgd. U kunt het pakketje in de tussentijd volgen met een Track&Trace-code.

De leverancier neemt uw privacy uiteraard serieus. Het pakketje wordt dan ook in een discrete en onbedrukte verpakking verzonden, zodat voor niemand zichtbaar is wat u heeft besteld en waar.

Mocht het gebeuren dat u toch niet tevreden bent met het product, dan kunt u de resterende capsules binnen 60 dagen en in de originele verpakking terugsturen. U krijgt dan gewoon uw geld terug gestort met uitzondering van de verzendkosten die voor eigen rekening zijn.

Lees de andere adviezen over natuurlijke erectiemiddelen:

TestoUltra

Viasil

VigRX Plus

Sizegenetics

Bronnen:

Mark Bonnard, The Viagra Alternative: The Complete Guide to Overcoming Erectile Dysfunction Naturally, Inner Traditions / Bear & Co, 1999

Forest, C., Padma-Nathan, H. & Liker, H. Efficacy and safety of pomegranate juice on improvement of erectile dysfunction in male patients with mild to moderate erectile dysfunction: a randomized, placebo-controlled, double-blind, crossover study. Int J Impot Res 19, 564–567 (2007).

Lesley Braun & Marc Cohen, Herbs and Natural Supplements Inkling: An Evidence-Based Guide, Elsevier health Sciences, 2010
Kashyap D, Tuli HS, Sharma AK. Cordyceps: A Natural Himalayan Viagra with Promising Aphrodisiac Potential. Austin Andrology. 2016; 1(2): 1010

Lim P. (2017). Asian herbals and aphrodisiacs used for managing ED. Translational andrology and urology, 6(2), 167–175.

Marko Mut, Natural Therapy for Men’s Erectile Dysfunction / Health Issues, GlobalGreenHouse, 2019

Male Extra advies
Male Extra
Koop Male Extra UITSLUITEND op officiële websites
66,38€

Lire les autres tests deTests en Adviezen bij erectiestoornissen