Medicijnen die ejaculatie vertragen: de top 3 van beste oplossingen

Lange tijd werd voortijdige ejaculatie behandeld met antidepressiva. Deze medicijnen konden niet worden aangepast, omdat ze niet uitsluitend zijn ontwikkeld voor de behandeling van erectiestoornissen. Sindsdien heeft de wetenschap vooruitgang geboekt en heeft het onderzoek zich vermenigvuldigd. We weten nu meer over deze aandoening en zijn beter in staat om deze te behandelen. Er zijn nu veel oplossingen om de ejaculatie uit te stellen. We presenteren u onze 3 favoriete medicijnen om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan.

Medicijnen tegen voortijdige ejaculatie: onze TOP 3

#1 Climax Control: de beste remedie tegen voortijdige ejaculatie

Heel vaak zijn geneesmiddelen die wonderen beloven ook schadelijk voor de gezondheid. Dit is niet het geval met Climax Control.

Climax Control is klinisch getest. Het is een wetenschappelijk geteste en goedgekeurde medicatie. De samenstelling ervan is volledig vrij van stoffen die zijn gesynthetiseerd uit chemische stoffen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Met andere woorden, het is een veilig product zonder bijwerkingen. U neemt geen risico's als u dit product uitprobeert.

In feite zijn de meeste ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is een cocktail van vitaminen - zeldzaam in ons basisdieet - gecombineerd met de natuurlijke kracht van planten - zaden en bessen - die uw serotoninegehalte verhogen.

Met Climax Control hoeft u niet te wachten om de effecten van deze echt effectieve medicatie te voelen. Na een paar dagen voelt u zich al een algemeen gevoel van welbehagen. Dit is het eerste effect van een stijgend serotonineniveau.

Hoe hoger het serotonine niveau, hoe beter je je voelt ↔ hoe langer je erecties zullen duren.

Na een week voelt u zich vol vitaliteit, fit en zelfverzekerd. Je wilt de liefde bedrijven, en dat kan zonder angst voor vroegtijdige ejaculatie. Uw geslachtsgemeenschap zal tot 30 minuten duren en zal van betere kwaliteit zijn.

Een ander belangrijk negatief aspect van de meeste voortijdige ejaculatiemedicijnen is dat hun effectiviteit verdwijnt wanneer je stopt met de behandeling. Dat betekent dat ze je niet echt genezen. Het is een tijdelijke hulp en geen permanente oplossing.

Met Climax Control krijgt u de controle over uw erecties op een duurzame manier terug. Studies hebben aangetoond dat na slechts enkele maanden de symptomen van vroegtijdige ejaculatie volledig zijn verdwenen.

  • Erectie 4 keer langer
  • Betere kwaliteit van de seksuele relatie
  • Verhoogd gevoel van eigenwaarde
  • Overvolle seksuele energie
  • En daardoor een gezonde relatie, een bevredigend en krachtig seksleven.

#2 Spray X: een goede optie

Vandaag de dag zijn er veel merken van erectieverlengende sprays op de markt. Daarnaast is het product ook verkrijgbaar als gel of als veegje. Wij gaven de voorkeur aan Spray X vanwege de bekendheid en de spuitvorm, vanwege het praktische aspect. Raadpleeg onze volledige Spray X-test voor meer informatie.

In tegenstelling tot pillen hebben sprays geen invloed op het serotoninegehalte. Bovendien hebben ze helemaal niet dezelfde actie. Het is een plaatselijk verdovingsmiddel, geen hormonale stimulans. Toegepast op uw penis en in het bijzonder op uw eikel, helpt het de opwinding te verminderen en zo de erectie te verlengen.

Een van de frequente oorzaken van ongecontroleerde ejaculatie is immers vaak een overgevoeligheid van de erogene zones.

Dankzij deze spray kunt u zich beter beheersen, omdat de opwinding wordt ingedamd. Wanneer u uw "point of no return" bereikt, is uw opwinding op zijn hoogtepunt en oncontroleerbaar. Door het aanbrengen van een verdovende spray vermindert u het gevoel van opwinding. Maak je geen zorgen, Spray X heeft geen geur of smaak. Het is dus niet op te sporen door uw partner. Natuurlijk, je hoeft je geen zorgen te maken over zijn plezier, het zal helemaal niet worden beïnvloed ... Integendeel!

Het gebruik van deze medicatie tegen voortijdige ejaculatie is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje product op je seks te spuiten ongeveer tien minuten voor de geslachtsgemeenschap. Het zal onmiddellijk en gedurende ten minste 30 minuten van kracht zijn. De werking ervan is dus geen basisbehandeling zoals Climax Control, maar het zal u helpen in geval van onvoorziene gebeurtenissen!

#3 De essentiële Priligy

Priligy is de eerste farmaceutische drug die uitsluitend is ontworpen voor de behandeling van voortijdige ejaculatie, dus we konden het niet negeren.

Priligy werd geïnspireerd door de eerste drugs die gebruikt werden om de ejaculatie te vertragen, namelijk antidepressiva. Vergeet niet dat Serotonine het "gelukshormoon" is en dat de aanwezigheid ervan in ons lichaam ons niet alleen helpt om een erectie te behouden, maar ons ook helpt om te blijven glimlachen! Antidepressiva, die helpen het serotoninegehalte te verhogen, werden daarom ook voorgeschreven aan voortijdige ejaculatoren.

Priligy gebruikt dezelfde werkzame stoffen, maar wordt snel, binnen enkele uren, geëlimineerd. Hier verschilt het middel van de traditionele antidepressiva. De ingrediënten zijn echter niet van natuurlijke oorsprong, zoals bij Climax Control het geval is. En daarom heeft deze medicatie een aantal bijwerkingen zoals misselijkheid, braken of buikpijn.

Omdat het behoort tot de categorie van de antidepressiva, is Priligy niet verkrijgbaar over de toonbank. Om het te krijgen, moet je eerst naar een dokter om een recept te krijgen. Priligy is een krachtig medicijn, waarvan de werkzame bestanddelen de chemie van de hersenen beïnvloeden. Het is daarom noodzakelijk om advies in te winnen bij een arts alvorens Priligy in te nemen en eventuele risico's in verband met contra-indicaties uit te sluiten.

Om af te sluiten over drugs tegen voortijdige ejaculatie

Tot slot is hier een kleine samenvatting van de voor- en nadelen van elke medicatie tegen voortijdige ejaculatie.

Tableau X

Tot op heden is Climax Control zonder twijfel het beste medicijn om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan. Merk op dat het op dit moment een speciale aanbieding is met 50% directe korting.

Diagnose: Ben ik een voortijdige ejaculator?

Het is een veel voorkomende en wijdverspreide erectiestoornis bij mannen van alle leeftijden. Een derde van de wereldbevolking wordt getroffen. En over het algemeen wil 80% van de mannen hun erecties verlengen. Als gevolg daarvan vragen veel mannen die ontevreden zijn over hun seksuele prestaties zich vaak af of ze deze erectiestoornis hebben.

Wat is voortijdige ejaculatie?

Voortijdige ejaculatie is een disfunctie die voorkomt dat de man zijn ejaculatie onder controle heeft. Er zijn 3 symptomen:

  • Ejaculatie komt altijd minder dan een minuut na de erectie.
  • de ejaculatie is volledig uit de hand gelopen
  • de patiënt voelt zich gefrustreerd, zelfs depressief...

Deze aandoening kan hebben bestaan vanaf het begin van het seksuele leven van de patiënt - dit is de primaire vorm - of het kan van de ene op de andere dag zijn verschenen - dit is de secundaire vorm. In beide gevallen is het raadzaam om een arts te raadplegen die de mogelijkheid van een onderliggende ernstige ziekte kan uitsluiten.

In de algemene bevolking is de gemiddelde duur van de coïtus 6 minuten.

Wat veroorzaakt voortijdige ejaculatie?

De oorzaken zijn zelden fysiek. Meestal is het een mentale blokkade. Dit kan te wijten zijn aan een gebrek aan ervaring, de druk die men op zichzelf uitoefent of de angst om niet te voldoen aan de behoeften van onze partner.

Heel vaak heeft onze levensstijl een negatieve invloed op ons seksleven.

→ Overwerk, angst

→ Sedentaire levenswijze

→ Gebrek aan zonneschijn

→ Slechte voeding

Verlaagd libido is direct gerelateerd aan het serotoninegehalte. En de duur van de erectie ook. Dus, een van de eerste dingen die je moet doen is streven naar een gezondere levensstijl. Beoefen een sport - bij voorkeur buitenshuis -, eet een gevarieerd dieet, denk aan relatietherapie en communiceer vooral met je partner.

Naast de verbeteringen die u kunt aanbrengen in uw levensstijl, zijn er ook medicijnen die u helpen bij het uitstellen van de ejaculatie. Je kunt er veel vinden op het internet en het is vaak ingewikkeld om ze uit te zoeken. We hebben de rondes gedaan en de 3 beste medicijnen geselecteerd die de erectie verlengen.

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :