Phen24 advies 2020 – Complete beoordeling

Phen24 Advies Phen24 is een innovatief recept tegen overtollige kilo’s. In tegenstelling tot andere afslankmiddelen, die alleen gericht zijn op vetverbranding gedurende de dag, werkt Phen24 de klok rond. De stofwisseling wanneer men wakker en actief is, verschilt als dag en nacht van de stofwisseling wanneer men slaapt. Phen24 bestaat dan ook uit twee verschillende capsules met elk een eigen werking. De dagcapsules bieden die stoffen die het lichaam nodig heeft voor meer energie, een betere stofwisseling en daardoor een hogere vetverbranding. De nachtcapsules bieden uw lichaam de ondersteuning die het tijdens de slaap nodig heeft en bevorderen een goede nachtrust.
8

Notre avis - Phen24

Uitstekende vetverbrander om te gebruiken in het kader van een gezond dieet

Effectiviteit
Smaak
Prijs
Kwaliteit
Phen24 Advies
Phen24
Koop Phen24 UITSLUITEND op officiële websites
72,12€
Les Plus
  • Phen24 onderscheidt zich door niet alleen overdag gewichtsverlies te bevorderen, maar ook ’s nachts
  • Het middel bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten
  • Phen24 is veilig om te gebruiken en een recept is niet nodig
  • Het middel bevat geen dierlijke stoffen en kan gebruikt worden door vegetariërs en veganisten
  • Ruime niet-goed-geld-teruggarantie
Les moins
  • Phen24 is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
  • Gebruik van Phen24 wordt sterk afgeraden als u lijdt aan bepaalde aandoeningen
Ons advies over Phen24

Phen24 is niet zomaar een afslankpil. Het is een formule waarmee u in staat bent om dag én nacht uw gewichtsverlies te beïnvloeden. Overdag biedt het u, met een enkele pil, een samenstelling van ingrediënten die zorgen voor een snellere stofwisseling en hogere vetverbranding. De twee pillen die specifiek zijn ontwikkeld met het oog op de stofwisseling gedurende de nacht zorgen voor een goede nachtrust en een perfect begin van een nieuwe (afslank)dag.
Als u Phen24 aanschaft via de officiële website bent u ervan verzekerd dat u het originele middel ontvangt. Bovendien kunt u profiteren van een ruime niet-goed-geld-teruggarantie, zelfs wanneer de verpakkingen die u terugstuurt al leeg zijn. Met een speciale promotie code kunt u Phen24 nu heel voordelig bestellen: als u 2 doosjes koopt (met daarin 2 flacons; 1 voor de dag en 1 voor de nacht), krijgt u er het derde doosje gratis bij.

Caractéristiques

Dag
Zink 15 mg
Mangaan 2 mg
Koper 1 mg
Jodium 150 mcg
Caffeïne 150 mg
Guarana-extract 100 mg
L- Fenylalanine 70 mg
Cayennepoeder 20 mg
Autre
Nacht
Ascorbinezuur 80 mg
Calcium D-Pantothenaat 10 mg
Plyridoxine Hcl (B6) 5 mg
Chromium 120 mcg
Thiamine Hcl (B1) 4 mg
D-Biotine 120 mcg
Molybdenum 100 mcg
Glucomannan 1000 mg
Groene thee-extract 40 mg
Hopextract 25 mg
Autre
Phen24 Advies
Phen24
Koop Phen24 UITSLUITEND op officiële websites
72,12€

Phen24 : wat is het?

Phen24 is een revolutionair afslankmiddel dat wordt geproduceerd door Wolfson Berg Limited. Het moet niet verward worden met Phen375, een ander afslankmiddel met een verschillende werking. Phen24 is revolutionair omdat het supplement uit twee soorten capsules bestaat die dag en nacht helpen uw stofwisseling te verhogen. In tegenstelling tot andere afslankmiddelen is dit middel dus niet uitsluitend gericht op gewichtsverlies overdag, maar biedt het ook de nodige ondersteuning gedurende de nacht.

Cortisol is een stresshormoon dat overdag wordt aangemaakt. Als het niveau van cortisol verstoord wordt, bijvoorbeeld omdat u door de loop van de dag veel stress ervaart, kan dit zorgen voor een langzamere stofwisseling. Het gevolg is dat uw lichaam calorieën gaat ‘reserveren’ door ze op te slaan als vet. Onze stresslevels worden geregeld door het circadiaanse ritme. Dit is het 24-uursritme, oftewel het biologische slaap-waakritme.

Wanneer we wakker zijn en onze dagelijkse activiteiten uitvoeren, wordt onze calorie-inname omgezet in energie. Overdag eten we dan ook drie maaltijden om ons genoeg energie te geven om de dag door te komen. Onze stofwisseling werkt dan ook harder. ’s Nachts, wanneer we – als het goed is - slapen, vertraagt ook onze stofwisseling. Deze richt zich dan niet meer op het verbranden van calorieën voor energie, maar in plaats daarvan is de stofwisseling gericht op onder meer de ademhaling, celvernieuwing en bloedcirculatie.

Phen24 : waarvoor wordt het gebruikt?

Phen24 is een innovatief afslankmiddel. Door een boost te geven aan de stofwisseling, zowel overdag als ’s nachts, kunt u sneller gewicht verliezen. Overgewicht kan uw zelfvertrouwen aantasten en uw kledingkeuzes beperken. Het is heel vervelend om niet tevreden te zijn met wat u in de spiegel ziet en om te moeten constateren dat u dat ontzettend leuke zomerjurkje toch echt niet durft te dragen. Hier hebben veel mensen wel eens last van en soms moeten we onszelf gewoon leren accepteren zoals we zijn en een beetje durf tonen. Een buikje, zwembandjes of wat stevige bovenarmen zijn echt geen zaken om u al te druk om te maken. Het gaat dan om puur esthetische kenmerken en uw eigen mening daarover.

Extra kilo’s vormen wel een probleem als u ernstig overgewicht heeft. Het overgewicht wordt dan een chronische ziekte, obesitas, die kan leiden tot vele serieuze gezondheidsklachten. Daaronder vallen diabetes, verhoogd cholesterol, te hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, slaapapneu en artrose. Het kan zelfs resulteren in een verminderde vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen.

U weet wanneer u overgewicht heeft door uw BMI uit te rekenen. BMI staat voor Body Mass Index en geeft aan of u een gezond gewicht heeft of niet. Om uw BMI uit te rekenen deelt u uw gewicht door het kwadraat van uw lengte. Als u 75 kilo weegt en u bent 1m60 lang, dan ziet de rekensom er als volgt uit: 75 : (1,60 x 1,60) = 75 : 2,56 = 29,29. Uw BMI is dan 29, 29.

Een BMI lager dan 18 geldt als ondergewicht. Een BMI tussen de 18 en 25 wordt aangemerkt als een gezond gewicht. Bij een BMI tussen de 25 en 30 is er sprake van overgewicht. Een BMI boven de 30 geldt als obesitas en bij een BMI dat hoger is dan 40 wordt zelfs gesproken over morbide obesitas.

Gebruikswijze en dosering van Phen24

Wanneer u één doosje Phen24 aanschaft, zult u daarin twee flacons vinden. De eerste flacon bevat 30 capsules voor de dag en de tweede flacon bevat 60 capsules voor de nacht. Dit is voldoende voor één maand. Het is dus de bedoeling dat u dagelijks 3 capsules in totaal inneemt. ’s Ochtends neemt u 1 capsule voor de Dag in bij het ontbijt. De 2 capsules voor de Nacht neemt u ’s avonds in. Dat doet u door de capsules een kwartier voor de avondmaaltijd in te nemen met 1 of 2 glazen water.

De ingrediënten van Phen24

Phen24 bestaat uit twee soorten capsules; 1 voor overdag en 2 voor de nacht. Vanwege de verschillende werking, bestaan de dag- en nachtcapsules uit een verschillende samenstelling.

Dag:

Zink (citraat) is een mineraal dat essentieel is voor het goed functioneren van het lichaam. Het heeft invloed op de stofwisseling omdat zink de aanmaak van schildklierhormonen bevordert. Dit spoorelement is terug te vinden in veel voedingsstoffen, waaronder kaas, vis- en schaaldieren en graanproducten. Dagelijkse inname van extra zink zal niet tot problemen leiden. Wel kan het resulteren in een tekort aan koper.

Mangaan is een mineraal dat voorkomt in voedingsmiddelen als groente, fruit, (volkoren) graanproducten, peulvruchten en noten. Dit mineraal ondersteunt het zenuwstelsel en de energiestofwisseling. Bijkomend voordeel is dat een voldoende inname van mangaan ervoor zorgt dat u minder trek krijgt en zin om te snoepen.

Koper is een mineraal dat voorkomt in voedingsmiddelen als groente, fruit en brood. Dit spoorelement heeft een goede invloed op de vorming van botten en bindweefsel en op de overdracht van zuurstof. Koper vergroot de lichaamsenergie, waardoor u betere resultaten zult boeken bij het sporten.

Jodium is een mineraal dat essentieel is voor de aanmaak van de schildklierhormonen. Dit spoorelement zorgt voor een gezonde groei, een goed ontwikkeld zenuwstelsel en een goed functionerende stofwisseling. Omdat jodium niet veel voorkomt in onze voedingsmiddelen, wordt jodium toegevoegd aan bijvoorbeeld bakkerszout en keukenzout.

Caffeïne is toegevoegd, omdat het de eigenschap bevat dat het de lichaamstemperatuur kan verhogen. Door de hierdoor ontstane ‘thermogenese’ werkt de stofwisseling harder en verbrandt u meer vet. Bovendien zorgt caffeïne voor focus en energie.

Guarana is een klimplant die voorkomt in de Amazone. Het extract van deze plant wordt gebruikt om fysieke en mentale vermoeidheid tegen te gaan. Ook wordt het toegepast voor het verbeteren van sportprestaties.

L- Fenylalanine is een essentieel aminozuur dat de eetlust onderdrukt.

Cayennepoeder wordt gemaakt van verschillende gedroogde cayennepepers die tot een poeder worden vermalen. Het is uiteraard een goede smaakmaker in de keuken, maar het heeft ook nog eens een gunstig effect op de stofwisseling. Cayennepepers bevatten capsaicine, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie en een hogere lichaamstemperatuur. Met het stijgen van de lichaamstemperatuur, zal ook de stofwisseling op volle krachten gaan werken.

Nacht:

Ascorbinezuur is hetzelfde als vitamine C en zorgt voor een goed immuunsysteem en bevordert de groei en het herstel van spiervezels.

Calcium D-Pantothenaat zorgt voor een goed geheugen en vergroot het lichamelijke uithoudingsvermogen.

Plyridoxine Hcl is hetzelfde als vitamine B6. Deze essentiële vitamine zorgt voor de verbranding van vet in het voedsel naar energie voor het lichaam.

Chromium is verantwoordelijk voor een goede spiergroei en verbranding van vet. Daarbij heeft het invloed op het bloedsuikergehalte, omdat het effect heeft op de afgifte van insuline. Chromium staat ook bekend als de glucosetolerantiefactor (GTF). Vanwege de invloed op bloedsuiker, insuline en de koolhydraatstofwisseling, kan chromium de snoep- en eetlust onderdrukken.

Thiamine Hcl staat bekend als vitamine B1. Het helpt om het bloedsuikergehalte te controleren en het versterkt de zenuwen, spieren en de hartfuncties.

D-Biotine is hetzelfde als vitamine H. Het staat vooral bekend om de positieve invloed van haar- en nagelgroei. Het heeft daarnaast ook effect op de afbraak van vet, eiwitten en koolhydraten.

Molybdenum helpt bij de afvoer van giftige stoffen in het lichaam. Verder zorgt het voor het behouden van een regelmatige hartslag en de groei van spierweefsel. Molybdenum is vooral belangrijk voor de aanmaak van nieuwe cellen door het lichaam, wat zorgt voor meer energie en een betere vertering van voedsel.

Glucomannan is een plantenvezel, afkomstig van de Konjac wortel. Het zorgt ervoor dat u zich sneller en langer verzadigd voelt. Hierdoor is het een ideale eetlustonderdrukker.

Groene thee wordt al lange tijd onderzocht vanwege de effecten op obesitas. Steeds meer klinische onderzoeken bevestigen dat groene thee een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van overgewicht. Het zorgt voor onderdrukking van de eetlust en van adipogenese en voor minder absorptie en synthese van vetten. Aan de andere kant stimuleert groene thee het energieverbruik via thermogenese, de oxidatie van vet en afscheiding van vet via de ontlasting.

Hop staat natuurlijk bekend als het hoofdingrediënt van bier, maar de plant heeft ook een kalmerende werking en bevordert daardoor een goede nachtrust.

Moet ik het gebruiken of niet ?

Misschien heeft u al vele diëten en/of afslankmiddelen gebruikt, maar bent u er desondanks niet in geslaagd om het gewenste resultaat te behalen. Het is dan zeer frustrerend om te merken dat uw pogingen geen vruchten hebben afgeworpen, maar toch moet u de moed niet laten zakken. Het is altijd goed voor uw algehele gezondheid om extra kilo’s tegen te gaan, dus opgeven is geen optie. U moet niet denken dat het u toch niet gaat lukken, ook al bent u er echt serieus mee aan de slag gegaan. Ook is het niet nodig om meteen ingrijpende operaties te overwegen teneinde alsnog van het overgewicht af te komen. Deze operaties zijn kostbaar, brengen veel risico’s met zich mee en ook met een operatie is succes nog niet altijd gegarandeerd.

Als het u op eigen kracht niet lukt om uw streefgewicht te bereiken, is een beetje extra hulp in de vorm van een capsule natuurlijk welkom. Misschien heeft u al eerder afslankpillen gebruikt en gaven die niet het gewenste resultaat. Het is dan heel goed mogelijk dat u niet de juiste formule had gevonden. Phen24 onderscheidt zich van andere afslankmiddelen omdat het een doelgerichte formule heeft voor zowel de dag als de nacht.

Hoewel Phen24 een veilig middel is om te gebruiken, wordt het in sommige gevallen afgeraden. Dit is het geval wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 18 jaar. Ook mag u geen Phen24 gebruiken wanneer u lijdt aan één of meerdere van deze aandoeningen: diabetes, depressie, auto-immuunziektes, endocriene aandoeningen, prostaatkanker of hypertrofie, lever- of nierziektes, borstkanker of teelbalkanker.

Hoe moet ik Phen24 gebruiken ? Hoe lang werkt het?

Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 60 dagen kost om uw oude gewoontes definitief overboord te gooien. Eén doosje is goed voor 30 dagen, maar als u er een tweede doosje bij bestelt, krijgt u er een derde doos gratis bij. Zo heeft u voldoende voor 3 maanden. Als u helemaal op veilig wilt spelen, kunt u ook gebruiken van de promotie code waarbij u drie doosjes koopt en er liefst twee gratis bij ontvangt.

Waar kan ik Phen24 kopen ?

U kunt het middel alleen op de officiële website van Phen24.com kopen. Er wordt sterk afgeraden om Phen24 op websites als amazon of eBay te kopen, omdat er veel namaakmiddelen in omloop zijn. Als u er zeker van wilt zijn dat u het authentieke product koopt, waar bovendien nog een gulle garantie op rust, schaft u het middel op de officiële site aan. Mastercard en Visa worden als betaalmiddelen geaccepteerd en uiteraard kunt u rekenen op een volledig beveiligde website en betaalomgeving.

Levering van de producten van Phen24

De producten van Phen24 worden wereldwijd geleverd. Ze worden verzonden vanuit hun distributiecentra in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. U hoeft geen verzendkosten te betalen. Binnen 24 tot 48 uur wordt uw bestelling verzonden. Uiteraard krijgt u uw producten in een discrete verpakking bij u thuis bezorgd.

Wanneer u binnen 67 dagen na aankoop toch niet tevreden bent over het middel, mag u de flessen terugsturen en krijgt u uw geld gewoon terug. Ook als u de flessen leeg terugstuurt. Bovendien neemt Phen24 de verzendkosten voor hun rekening.

Lees de andere adviezen over vetverbranders:

Alli

Bauer Nutrition

Evolution Slimming

Forskolin

Garcinia Cambogia Extra

Keto Diet

Keto Bodytone

Phen375

PhenQ

Xenical

Bronnen

World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Diet, nutrition and the prevention of chronic diseases, Report of a joint WHO/FAO expert consultation (WHO Technical Report Series 916) https://www.who.int/nutrition/publications/obesity/WHO_TRS_916/en/

Huang, J., Wang, Y., Xie, Z. et al. The anti-obesity effects of green tea in human intervention and basic molecular studies. Eur J Clin Nutr 68, 1075–1087 (2014). https://doi.org/10.1038/ejcn.2014.143

www.voedingscentrum.nl/encyclopedie

Phen24 Advies
Phen24
Koop Phen24 UITSLUITEND op officiële websites
72,12€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders