Phen375 advies 2020 – Complete beoordeling

Phen375 Advies Met Phen375 heeft u niet alleen een effectieve vetverbrander in handen, maar u krijgt er meteen een volledig programma bij. U ontvangt namelijk een dieetplan bij uw tabletten. Als u deze consequent volgt gedurende 30 dagen, daarbij dagelijks 1 tablet Phen375 inneemt én meer beweegt, zult u na een maand versteld staan van het resultaat. U moet er dus zelf ook wat voor doen, maar de tabletten helpen u om sneller en makkelijker af te vallen. In dit artikel leest u onze complete beoordeling van en advies over dit product.
7.8

Notre avis - Phen375

Uitstekend afslankproduct!

Effectiviteit
Smaak
Prijs
Kwaliteit
Phen375 Advies
Phen375
Koop Phen375 UITSLUITEND op officiële websites
56,06€
Les Plus
  • Het betreft een volledige kuur met een dieetplan en oefeningen
  • Het programma van 30 dagen levert in relatief korte tijd grote resultaten op
  • De tabletten zijn makkelijk in te nemen
  • Het middel geeft geen bijwerkingen
Les moins
  • U moet er wel wat voor doen ; een dieetplan volgen en meer sporten zijn ook onderdeel van de formule
  • De Amerikaanse versie bevat meer ingrediënten dan de Europese versie. De werking verschilt daarom ook
Ons advies over Phen375

Een afslankpil die u in één klap en zonder dat u daarvoor moeite moet doen van uw overtollige kilo’s afhelpt; die bestaat helaas niet. Als u niet bereid bent om ook uw eetgewoontes aan te passen en meer lichaamsbeweging te nemen, zal geen enkele pil ervoor kunnen zorgen dat u afvalt. Maar de ene pil kan het wel net iets makkelijker maken dan de andere pil, als u wel bereid bent om gezonder te gaan leven.

Phen375 is een populair afslankmiddel en er zijn veel tevreden gebruikers. Maar in de regel zijn dit wel gebruikers die ook daadwerkelijk het dieetplan hebben gevolgd en meer zijn gaan sporten.
Van Phen375 bestaan twee versies. Er is een Amerikaanse versie en een versie die specifiek voor de EU wordt geproduceerd. De originele, Amerikaanse versie bevat twee extra ingrediënten en kan qua werking verschillen van de Europese variant.

Caractéristiques

Calcium (carbonaat) 36% graan 149 mg
Chromium (Pikolinaat 12%) 1 mg
L-Carnitine (L-Tartraat) 68% 382 mg
Watervrij caffeïnepoeder (Capsicum frutescens) 75 mg
Cayenne (Capsicum) 10M HU/G 20 mg
Extract van Citrus Aurantium (gestandaardiseerd voor 10% synefrine) 125 mg
Autre
Phen375 Advies
Phen375
Koop Phen375 UITSLUITEND op officiële websites
56,06€

Phen375: wat is het?

Phen375 is een afslankmiddel. Sinds het in 2009 op de markt werd gebracht is het uitgegroeid tot één van de populairste afslankmiddelen ter wereld. Phen375 bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en er is geen recept nodig om dit middel te kopen. Er bestaat ook een middel met de naam Phen24. Dit is eveneens een afslankproduct, maar kent een andere samenstelling en werking dan Phen375. Wel hebben de makers van Phen375 inmiddels een nieuw afslankproduct op de markt gebracht met een nog uitgebreidere werking. Dit middel is PhenQ.

Het succes van Phen375 ligt in de drievoudige werking. Het zorgvuldig samengestelde recept, ontwikkeld en geproduceerd in een door de American Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd laboratorium, zorgt voor een snellere stofwisseling, meer vetverbranding en een onderdrukte eetlust. Hiermee levert Phen375 de gouden formule die u helpt om snel en zonder veel moeite van uw overtollige kilo’s af te komen.

Bovendien heeft u met Phen375 niet alleen een potje met krachtige vetverbranders in handen, maar meteen een hele kuur. Zo krijgt u (tijdelijk) een dieetplan en een gids tegen cellulitis bij uw bestelling. Samen met de meegeleverde oefeningen beschikt u dus over een compleet afvalprogramma, dat ongetwijfeld zijn vruchten zal afwerpen als u het programma consequent volgt.

Phen375: waarvoor wordt het gebruikt?

Phen375 is een afslankmiddel en wordt dus gebruikt door mensen die graag een paar kilo’s willen afvallen. Ieder lichaam is mooi, maar misschien heeft u toch moeite om uw eigen lichaam te accepteren. U heeft een buikje, stevige bovenbenen of een paar zwembandjes, wat overigens heel normaal is en bij de meeste mensen voorkomt. Maar u stoort zich er nu éénmaal aan, omdat u niet uw favoriete outfits kunt of durft te dragen, of omdat u het niet mooi vindt en zich schaamt voor uw vetrolletjes. Het kan u zelfs zo dwars gaan zitten, dat uiteindelijk uw zelfvertrouwen wordt aangetast en u het gevoel krijgt dat u niet meer alles kunt doen, wat u graag had willen doen als u slanker was.

Een paar kilo afvallen kan dus onmiddellijk een boost geven aan uw zelfvertrouwen. Als u een paar kilo bent afgevallen, geeft dat niet alleen resultaat in de spiegel en op de weegschaal. Het is namelijk ook een behoorlijke prestatie die u heeft geleverd. Het vergt uithoudingsvermogen en discipline en u mag er best trots op zijn als u daardoor succes heeft geboekt.

Wanneer de zwembandjes zich ontwikkelen naar overgewicht is het niet zozeer een keuze om af te vallen, zoals wanneer u het om esthetische redenen doet, maar meer een must. Overgewicht is helaas niet zonder gevaar. Als u uw gewicht niet stabiliseert of gewicht verliest, en het aantal kilo’s laat de afgelopen jaren alleen een stijgende lijn zien, dan is het tijd om in te grijpen.

Als u dat niet op tijd doet, dan liggen levensbedreigende ziektes op de loer. Hart- en vaatziekten, diabetes, een verhoogd cholesterol, een te hoge bloeddruk en zelfs bepaalde soorten kanker komen vaker voor bij mensen met (ernstig) overgewicht. U zit waarschijnlijk niet te wachten op deze aandoeningen die uw levensduur serieus kunnen verkorten. Met een gezond, stabiel gewicht en voldoende lichaamsbeweging heeft u een aanzienlijk kleinere kans op het krijgen van deze aandoeningen. Uw levensverwachting neemt daardoor toe en u kunt meer genieten van de dingen in uw leven waar u van houdt.

Gebruikswijze en dosering van Phen375

U neemt dagelijks 1 tablet Phen375 in. De tablet wordt ingenomen met een glas water en tijdens een gezonde maaltijd. Als u aan de forsere kant bent, kunt u er ook voor kiezen om twee tabletten per dag in te nemen. U houdt dit 30 dagen vol. Zolang u de kuur met de tabletten volgt, dient u ook het dieetplan van Phen375 te volgen. Daarbij moet u veel lichaamsbeweging nemen.

De ingrediënten van Phen375

Er bestaan twee versies van Phen375. Er is een versie die verkocht wordt in de Europese Unie en er bestaat een versie die alleen in de Verenigde Staten op de markt is gebracht. Beide versies bevatten voor een groot deel identieke ingrediënten. De ingrediënten die in zowel de Europese als in de Amerikaanse variant zitten, worden hieronder besproken :

Calcium (carbonaat)

Calcium, of kalk, is een mineraal dat onmisbaar is voor de vorming van sterke botten en een gezond gebit. Daarnaast speelt het een grote rol bij de bloedstolling en het zenuw- en spierenstelsel. Calcium zit in voedingsmiddelen als kaas, melk en groenten.

Chromium

Chroom staat ook bekend als de glucosetolerantiefactor (GTF). Het heeft namelijk effect op de afgifte van insuline, het bloedsuikergehalte en de koolhydraatstofwisseling. Een gezond chroomgehalte zorgt ervoor dat u minder snel trek krijgt in zoetigheid. Voedingsmiddelen als groenten, fruit en (volkoren) graanproducten zijn een bron van chroom.

L-Carnitine (L-Tartraat)

L-Carnitine is een halfvitamine die een belangrijke rol speelt bij de energiestofwisseling. Het is namelijk vernatwoordelijk voor het transport van vetzuren naar de mitochondriën, zodat de vetzuren daar kunnen worden omgezet in energie. L-carnitine komt voor in voedingsmiddelen als zuivel, vlees en vis.

Watervrij caffeïnepoeder

Caffeïne heeft een opwekkende, stimulerende werking. Het zit voornamelijk in koffie, thee en chocolade. Caffeïne zorgt voor het kunnen focussen en verbetert (sport)prestaties. Bovendien doet het de lichaamstemperatuur stijgen, zodat vetverbranding sneller plaatsvindt.

Cayennepoeder (Capsicum)

Cayennepepers zijn niet alleen een pittige smaakmaker, maar hebben ook het vermogen om de lichaamstemperatuur te doen stijgen. Door stijging van de temperatuur ontstaat er een proces dat ‘thermogenese’ wordt genoemd. Hierdoor wordt sneller vet verbrand.

Extract van Citrus Aurantium (fruit)

De bittere sinaasappel bevat stoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze helpen bij het voorkomen van diabetes, kanker en paniekstoornissen. Vanwege de hoge concentratie van p-synefrine is citrus aurantium ook uitermate effectief tegen obesitas, omdat het zorgt voor een snellere stofwisseling.

In de Amerikaanse versie zijn aan dit recept nog twee andere ingrediënten toegevoegd. Ook deze worden hier kort besproken :

Extract van Dendrobium Nobile

De Dendrobium Nobile is een orchideeënsoort die in de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt beschouwd als één van de 50 meest heilzame kruiden. Dendrobium Nobile kent vele toepassingen. Het heeft een zuiverend effect op de maag, helpt bij het voorkomen van diabetes en kanker en vertraagt het verouderingsproces.

PE-Wortel van Coleus Forskolii (10% Forskolin)

Forskoline is afkomstig van een plant met de botanische naam “ Plectranthus barbatus ». Deze plant staat al eeuwenlang bekend om de geneeskrachtige werking. Het wordt veel in de Ayuervedische traditie toegepast, maar ook in China, Afrika en Brazilië is men al lang overtuigd van de effecten. Het wordt onder meer toegepast bij aandoeningen als astma, hart- en vaatziekten, levermoeheid en problemen met de spijsvertering. Forskoline zorgt voor een betere bloecirculatie en een hogere stofwisseling. Dit bevordert niet alleen uw lagehele gezondheid, maar zorgt er ook voor dat u sneller vet verbrandt en daardoor eerder uw streefgewicht kunt bereiken.

Moet ik het gebruiken of niet?

Het heeft alleen zin om Phen375 te gebruiken als u ook daadwerkelijk een serieuze poging gaat ondernemen om gewicht te verliezen. Dat houdt in dat u 30 dagen lang het dieetplan volgt, uw afvalproces bijhoudt en in beweging komt. Op de bank hangen en erop rekenen dat alleen een pilletje per dag er al voor zorgt dat alle kilo’s als sneeuw voor de zon wegsmelten, is natuurlijk een illusie. Wanneer u de discipline weet op te brengen om een maand lang aan de slag te gaan, letterlijk en figuurlijk, dan zal Phen375 u zeker niet teleurstellen.
Phen375 kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Gebruik door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven wordt wel afgeraden. Het middel kent geen bijwerkingen.

Hoe moet ik Phen375 gebruiken ? Hoe lang werkt het?

Een afslankkuur met Phen375 houdt meer in het dagelijks innemen van een tabletje. Het middel wordt geleverd als onderdeel van een volwaardig programma. U krijgt een dieetplan en oefeningen meegestuurd van de fabrikant. Het is de bedoeling dat u uw startgewicht registreert, uw afvalproces bijhoudt en na 30 dagen uw eindgewicht opgeeft. Als u 30 dagen lang het dieetplan heeft gevolgd, meer gesport heeft én dagelijks een tablet heeft ingenomen, kan het niet anders dan dat u bent afgevallen. Met een beetje geluk en wat meer werk heeft u misschien zelfs al uw streefgewicht bereikt. Als u na een maand niet bent afgevallen, maar u heeft zich wel trouw aan het volledige programma gehouden, dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen. Let er wel op dat u daarvoor ook moet aantonen dat u het programma heeft gevolgd.

Waar kan ik Phen375 kopen ?

Het wordt sterk aanbevolen om Phen375 uitsluitend via de officiële website aan te schaffen. Er zijn namelijk veel namaakmiddelen op de markt en aankopen via sites als amazon en eBay geven geen garanties. U koopt het middel dus op de website van Phen375. Dan weet u zeker dat u het originele middel ontvangt én het volledige programma, waaronder het essentiële dieetplan. U kunt uw bestelling afrekenen met uw creditcard.

Levering van de producten van Phen375

Wanneer u een bestelling plaatst op de website van Phen375 zal het pakketje de volgende werkdag , maar in elk geval binnen 48 uur verzonden worden. Het product wordt verzonden vanuit Texas, Verenigde Staten en u betaalt de standard internationale verzendkosten. Uw bestelling wordt verzonden via USPS en u ontvangt een traceercode waarmee u de verzending kunt volgen.  Hoewel de bestelling verzonden wordt als priority mail, is het afhankelijk van de douanecontrole in uw land hoe lang het precies duurt voor u het pakketje in huis heeft. U kunt het pakje gemiddeld na 5 tot 10 dagen verwachten.

Mocht u niet tevreden zijn met het product, dan kan het best een omslachtige zaak worden om uw aankoopbedrag terug te krijgen. Er geldt in principe wel een  geld-terug- garantie op Phen375 en wel voor 60 dagen. Maar om daar een beroep op te kunnen doen, moeten aan een aantal voorwaarden zijn voldaan.

Kort samengevat komt het erop neer dat de producenten van Phen375 ook zeker willen weten dat u 30 dagen lang serieus aan de slag bent gegaan met Phen375 door ook het dieetplan te volgen en bij te houden. Dit doen ze om fraude te voorkomen. Als u het dieetplan gevolgd en gedocumenteerd heeft en u kunt aantonen dat u na 30 dagen niet bent afgevallen, stuurt u een beëdigde verklaring en al uw bewijzen terug naar de fabrikant. Voegt u daar ook nog een kopie van uw identiteitsbewijs aan toe. Dit moet u wel doen binnen 30 dagen nadat de kuur van 30 dagen heeft afgerond.

Lees de andere adviezen over vetverbranders:

Alli

Bauer Nutrition

Evolution Slimming

Forskolin

Garcinia Cambogia Extra

Keto Diet

Keto Bodytone

Phen24

PhenQ

Xenical

Bronnen

World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Diet, nutrition and the prevention of chronic diseases, Report of a joint WHO/FAO expert consultation (WHO Technical Report Series 916) https://www.who.int/nutrition/publications/obesity/WHO_TRS_916/en/

Suntar, I., Khan, H., Patel, S., Celano, R., & Rastrelli, L. (2018). An Overview on Citrus aurantium L.: Its Functions as Food Ingredient and Therapeutic Agent. Oxidative medicine and cellular longevity, 2018, 7864269. https://doi.org/10.1155/2018/7864269

Cakova, V., Bonte, F., & Lobstein, A. (2017). Dendrobium: Sources of Active Ingredients to Treat Age-Related Pathologies. Aging and disease, 8(6), 827–849. https://doi.org/10.14336/AD.2017.0214

Phen375 Advies
Phen375
Koop Phen375 UITSLUITEND op officiële websites
56,06€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders