PhenQ advies 2020 – Complete beoordeling

Phenq Advies PhenQ is een voedingssupplement dat wordt gebruikt om op snelle en effectieve wijze gewicht te verliezen. Dit afslankmiddel bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat uw lichaam minder vet aanmaakt en sneller vet verbrandt. Verder onderdrukt PhenQ de eetlust, geeft het energie en verbetert het uw humeur. Hierdoor kunt u nog sneller en makkelijker afvallen. PhenQ kunt u niet kopen in de apotheek. Het product wordt uitsluitend aangeboden via de officiële website van PhenQ.
8

Notre avis - PhenQ

Uitstekend afslankmiddel om te gebruiken in het kader van een gezond eetpatroon

Effectiviteit
Smaak
Prijs
Kwaliteit
Phenq Advies
PhenQ
Koop PhenQ UITSLUITEND op de officiële website
65,95€
Les Plus
  • U heeft geen recept nodig om PhenQ te kunnen kopen
  • PhenQ bevat de gepatenteerde stof α-Lacys Reset® en zorgt daardoor voor een snellere stofwisseling
  • Het middel bevat alleen plantaardige ingrediënten en is geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • PhenQ geeft geen bijwerkingen
Les moins
  • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven kunnen beter geen PhenQ gebruiken
  • Het middel kan invloed hebben op de werking van medicatie voor de behandeling van diabetes
Ons advies over PhenQ

PhenQ is een relatief nieuw afslankmiddel, maar heeft in zijn korte bestaan al een goede reputatie opgebouwd. Het voedingssupplement bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten staan stuk voor stuk bekend om hun gunstige effecten bij het afslanken.
Bovendien is aan het recept ook de gepatenteerde stof α-Lacys Reset® toegevoegd, wat zorgt voor een snellere stofwisseling. Hiermee onderscheidt PhenQ zich van alle andere afslankmiddelen.
PhenQ is veilig om te gebruiken en het middel is zonder recept verkrijgbaar. Toch kunt u PhenQ niet overal kopen. Het is namelijk alleen mogelijk om PhenQ via de officiële website aan te schaffen. Met producten die als PhenQ worden aangeboden op andere websites, zoals amazon, moet u daarom uiterst voorzichtig zijn.

Caractéristiques

Niacinepoeder (vitamine B3) 4,5 mg
Koper (sulfaat) 1 mg
Chromium (picolinaat) 10 mcg
L-Carnitine (Tartraat) 150 mg
Cafeïne 142,5 mg
α-Lacys Reset® 2,5 mg
Nopal 20 mg
Capsicum extract 8 mg
Piperine extract 3 mg
Autre
Phenq Advies
PhenQ
Koop PhenQ UITSLUITEND op de officiële website
65,95€

PhenQ : wat is het ?

PhenQ is een relatief nieuw afslankmiddel dat wordt geproduceerd door Nutraceuticals en gedistribueerd door Wolfson Berg Ltd. Dit is een bekende distributeur van voedingssupplementen op het gebied van wellness en beauty. Ook Phen24 en Phen375 worden door Wolfson Berg Ltd. op de markt gebracht. PhenQ geldt als de opvolger van Phen375.

PhenQ is een voedingssupplement dat volledig bestaat uit plantaardige ingrediënten. Met zijn speciale formule zorgt PhenQ ervoor dat uw lichaam opgeslagen vet verbrandt en de aanmaak van vet blokkeert. Bovendien onderdrukt het de eetlust en geeft het voedingssupplement u meer energie en een beter humeur. Door de combinatie van deze werkingen, zult u per week ongeveer 2 kilo kunnen afvallen.

Enkele ingrediënten van PhenQ zult u ook in andere afslankmiddelen aantreffen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, omdat deze ingrediënten nu eenmaal bekend staan om hun doeltreffendheid bij het afslanken. Maar de makers van PhenQ hebben naar eigen zeggen het perfecte recept ontwikkeld. Niet alleen bevat PhenQ de ideale dosering van alle ingrediënten, maar is aan dit supplement ook het gepatenteerde α-Lacys Reset® toegevoegd. Dit ‘geheime’ ingrediënt zorgt ervoor dat vet nog sneller wordt verbrand door het versnellen van de stofwisseling. Een snellere stofwisseling zorgt voor een hogere warmteproductie. Dit proces heet thermogenese en vormt de ideale omstandigheid om snel veel calorieën te verbranden.

PhenQ : waarvoor wordt het gebruikt ?

De afgelopen 50 jaar is onze leefstijl op veel fronten veranderd. In vergelijking met bijvoorbeeld de jaren ’70 van de vorige eeuw, leiden we vandaag de dag een veel drukker leven. Door tijdgebrek en haast krijgen we de neiging om naar makkelijk en snel, maar ook calorierijk voedsel te grijpen. De commercie speelt daar ook handig op in, gezien de grote populariteit van fastfoodketens. Deze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel mensen kunnen de verleiding van een snelle, lekkere en goedkope hap niet weerstaan.

Tijdgebrek en de voortdurende blootstelling aan prikkels kunnen ook leiden tot stress. Stress heeft weer als gevolg dat de stofwisseling trager gaat werken, waardoor er ook minder snel vet wordt verbrand door het eigen lichaam. En tijdgebrek noopt ons ertoe om eerder de auto te pakken dan de fiets en liever de lift te nemen dan de trap. Ook de vele uren die achter computers en beeldschermen worden doorgebracht hebben hun weerslag op de mate waarin we bewegen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat in 2019 al meer dan de helft van de Nederlanders te kampen heeft met overgewicht. Helaas heeft overgewicht een schaduwkant. Het kan namelijk leiden tot ernstige aandoeningen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en onvruchtbaarheid.

Van overgewicht is sprake wanneer de Body Mass Index (BMI) hoger is dan 25. Mensen met een BMI van 30 of meer hebben ernstig overgewicht of obesitas. U kunt zelf uw BMI uitrekenen door uw gewicht te delen door het kwadraat van uw lengte (in m).
Vanwege de vele gezondheidsrisico’s die overgewicht met zich meebrengt, wordt door artsen dan ook geadviseerd om zo snel mogelijk te beginnen met afvallen totdat u een gezond gewicht heeft bereikt. PhenQ kan u daarbij op effectieve en eenvoudige wijze helpen.

Gebruikswijze en dosering van PhenQ

Elk potje PhenQ bevat 60 pillen. Dit is voldoende voor 1 maand, omdat u dagelijks 2 pillen in dient te nemen. De pillen, bedoeld voor oraal gebruik, neemt u tijdens de maaltijd en slikt u door met een glas water. PhenQ bevat cafeïne en het wordt daarom afgeraden om na 3 uur ‘s middags nog een pil in te nemen. Als u dat wel doet, loopt u kans dat u die nacht niet meer goed kunt (in)slapen. Het advies is dan ook om tijdens het ontbijt een pil in te nemen en tijdens de lunch de tweede pil.

De ingrediënten van PhenQ

PhenQ bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Een aantal van deze plantaardige stoffen zult u ook in andere afslankmiddelen aantreffen. Dit is natuurlijk niet geheel toevallig, omdat deze ingrediënten nu eenmaal bekend staan om hun effectiviteit bij het afslanken. Wat PhenQ zo bijzonder maakt is de toevoeging van de gepatenteerde stof α-Lacys Reset®.

α-Lacys Reset®

Het werd ontwikkeld door Nutraceuticals en is een geregistreerd handelsmerk. Deze gepatenteerde stof is in feite een combinatie van alfa-liponzuur (ALA) en cysteïne en werkt voornamelijk als een antioxidant. De stof zorgt ervoor dat toxische stoffen die de stofwisseling vertragen geëlimineerd worden. Hierdoor neemt de stofwisseling in snelheid toe en worden er meer calorieën verbrand. Met een snellere stofwisseling neemt ook de warmteproductie in het lichaam toe. Door dit proces, wat thermogenese wordt genoemd, wordt vet nog sneller verbrand. Bovendien kan α-Lacys Reset® zorgen voor de groei van gezond spierweefsel, een groter uithoudingsvermogen en meer energie.

Capsimax Poeder

Capsimax Poeder is een combinatie van niacine, capsicum, cayenne en piperine. Niacine is hetzelfde als vitamine B3 en is belangrijk voor de aanmaak van vetzuren en voor de energievoorziening van het lichaam. Voedingsmiddelen die niacine bevatten, zijn onder andere groenten, aardappelen, vlees en vis. Capsicum is de Latijnse benaming voor chilipepers. Piperine is een alkaloïde die voorkomt in zwarte pepers. En cayennepeper wordt in menige keuken gebruikt als smaakmaker. Omdat het eten van hele pepers niet door iedereen als prettig wordt ervaren, worden de pepers gedroogd, gemalen en verpoederd. Capsimax poeder is dus een poeder die bestaat uit 3 verschillende soorten pepers en vitamine B3. Pepers zijn niet alleen ‘heet’ als het gaat om de smaak, maar ook in het lichaam zorgen ze voor een toename van de temperatuur. Door het stijgen van de lichaamstemperatuur kan het lichaam sneller vet verbanden.

Chromium Picolinaat

Chromium, of chroom, is een mineraal dat veel voorkomt in voedingsmiddelen als fruit, groenten, vlees en (zemelrijke) graanproducten. Het speelt een belangrijke rol bij de afgifte van insuline en houdt het bloedsuikergehalte op peil. Ook heeft chroom invloed op de koolhydraatstofwisseling. Het staat dan ook niet voor niets bekend als de glucosetolerantiefactor (GTF). Chromium helpt om de trek in voedsel dat veel suikers en/of koolhydraten bevat te stillen.

Cafeïne

Cafeïne is een opwekkende stof die vooral voorkomt in koffie, thee en chocolade. Het zorgt ervoor dat u zich beter kunt concentreren en betere (sport)prestaties kunt leveren. Bovendien heeft cafeïne invloed op de lichaamstemperatuur. Een stijgende lichaamstemperatuur zet een proces in gang dat thermogenese wordt genoemd. Hierdoor zult u sneller calorieën en vet verbranden. Tot slot kan cafeïne ook nog helpen om de eetlust te onderdrukken.

Nopal

Nopal is een Opuntia-cactus. Zowel de bladeren van deze cactussoort als de vruchten, cactusvijgen, kunnen worden gegeten. De bladeren zijn vezelrijk en door het eten ervan zult u sneller een verzadigd gevoel hebben. Bovendien is de cactus rijk aan aminozuren, die u helpen om zich energieker te voelen. Nopal heeft verder ook een vochtafdrijvende werking, waardoor u minder vocht vasthoudt en extra gewicht verliest.

L-Carnitine Fumaraat

Deze halfvitamine is onmisbaar voor een gezonde energiestofwisseling. L-Carnitine zorgt voor de omzetting van vetzuren in energie. Dit heeft dus als resultaat dat u meer verbrandt en meer energie heeft. L-carnitine komt voor in voedingsmiddelen als zuivel, vis en vlees.

Moet ik het gebruiken of niet ?

PhenQ is een 100% plantaardig voedingssupplement. Er zijn geen bijwerkingen bekend en het is in de regel een veilig middel om te gebruiken. Alleen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen PhenQ beter laten liggen. Er zijn verder geen contra-indicaties.
Ook is het niet waarschijnlijk dat er een wisselwerking optreedt met andere medicijnen die u gebruikt. Om hier helemaal zeker van te zijn, dient u van tevoren toch even met uw huisarts te overleggen of PhenQ veilig voor u is met het oog op uw medicijngebruik. Overleg met een huisarts wordt ook aangeraden als u een medische aandoening heeft.

Hoe moet ik PhenQ gebruiken ? Hoe lang werkt het ?

De pillen zijn bedoeld voor oraal gebruik. U neemt dagelijks twee pillen in ; 1 pil tijdens het ontbijt en 1 pil bij de lunch. Na 3 uur ‘s middags kunt u beter geen PhenQ meer gebruiken, omdat het middel cafeïne bevat en het uw nachtrust kan verstoren.

Gemiddeld duurt het twee maanden om volledig te wennen aan de nieuwe leefstijl. Het advies is dan ook om twee potjes PhenQ te bestellen. Als u gebruik maakt van de promotie code, krijgt u er dan nog een derde potje gratis bij. Zo heeft u meteen voldoende voor 3 maanden. Aangezien het met PhenQ mogelijk is om twee kilo per week af te vallen, kunt u na 12 weken al aardig wat gewicht verliezen.

Als u meer gewicht wilt verliezen dan een paar kilo, dan kunt u zonder problemen doorgaan met het innemen van PhenQ. U kunt het middel namelijk net zo lang gebruiken als u wilt, zolang u de aanbevolen dosering niet overschrijdt. Ook wanneer u een grotere voorraad PhenQ in huis wil halen, kunt u via de website gebruik maken van een mooie aanbieding. Bij een bestelling van 3 potjes, krijgt u er liefst 2 potjes gratis bij. Mocht u uw streefgewicht al bereikt hebben voordat alle potjes opgebruikt zijn, dan is het handig om de rest achter de hand te houden om uw gewicht op peil te blijven houden.

Phenq Advies
PhenQ
Koop PhenQ UITSLUITEND op de officiële website
65,95€

Waar kan ik PhenQ kopen ?

PhenQ is een 100% natuurlijk voedingssupplement en u heeft geen recept nodig voor dit middel. U kunt PhenQ niet in de apotheek kopen, maar het wordt wel op het internet aangeboden. Weest u er alstublieft wel op bedacht dat er veel namaakmiddelen op het internet circuleren. Van deze namaakproducten weet u nooit zeker wat er precies in zit en of er geknoeid is met de inhoud. In het beste geval bevat het ingrediënten die helemaal geen effect hebben. Maar in het ergste geval bevatten de namaakpillen stoffen die wel degelijk schade kunnen opleveren voor uw gezondheid.

Om die reden is het dan ook geen goed idee om PhenQ aan te schaffen via websites als eBay en amazon. U zult daar ongetwijfeld vele prachtige aanbiedingen vinden, maar laat u niet in de verleiding brengen. Als u een miskoop doet en u ontvangt een namaakproduct of helemaal geen product, dan bent u uiteindelijk duurder uit.

U kunt PhenQ daarom het beste kopen op de officiële website van PhenQ. U weet dan zeker dat u het originele product ontvangt, in verzegelde verpakking. Ook op de officiële website zult u mooie aanbiedingen vinden. Zo ontvangt u 3 potjes voor de prijs van 2 en als u 3 potjes bestelt, ontvangt u er 5. Door deze promotie is PhenQ niet duur. Bovendien kunt u dan aanspraak maken op de niet-goed-geld-teruggarantie.

Levering van de producten van PhenQ

De producten van PhenQ worden verzonden vanuit distributiecentra in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Binnen 24 tot 48 uur wordt uw bestelling verzonden. U hoeft geen verzendkosten te betalen, alleen als u het product zelf retour wil zenden. De producten van PhenQ worden discreet verpakt.

Als u niet tevreden bent met het product, kunt u gebruik maken van de niet-goed-geld-teruggarantie van 60 dagen. De eerste week dat u het product in huis heeft, geldt als een proefweek. Daarna begint de termijn van 60 dagen te lopen. U kunt de lege potjes dus binnen 67 dagen terugsturen als u toch niet overtuigd bent van het effect. PhenQ vergoedt u dan de volledige aankoopprijs. Alleen de verzendkosten betaalt u zelf.

Deze artikelen over PhenQ vindt u misschien ook interessant:

Werkt PhenQ zonder erbij te sporten?
Waar kunt u PhenQ kopen en hoeveel kost het?
Hoe PhenQ gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen
Heeft PhenQ bijwerkingen?
Kan PhenQ veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen en diabetici?

 

Bronnen

Bloomer, R. J., Canale, R. E., Shastri, S., & Suvarnapathki, S. (2010). Effect of oral intake of capsaicinoid beadlets on catecholamine secretion and blood markers of lipolysis in healthy adults: a randomized, placebo controlled, double-blind, cross-over study. Lipids in health and disease, 9, 72

Kucukgoncu, S., Zhou, E., Lucas, K. B., & Tek, C. (2017). Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obesity reviews : an official journal of the International Association for the Study of Obesity, 18(5), 594–601

Phenq Advies
PhenQ
Koop PhenQ UITSLUITEND op de officiële website
65,95€

Lire les autres tests deTests en adviezen over vetverbranders