Kan PhenQ veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen en diabetici?

Onze moderne manier van leven werkt overgewicht in de hand. We leiden steeds meer een zittend leven, omdat we meer achter de computer werken en ‘s avonds willen ontspannen voor de televisie. We gaan met de auto naar ons werk en nemen uit gemak liever de lift in plaats van de trap. De laatste jaren eten we ook steeds ongezonder. Door onze drukke levens hebben we bij thuiskomst niet altijd evenveel zin om de winkel in te gaan om verse groenten en fruit te kopen. En als we na een volgeplande dag thuiskomen, voelen we ons ook niet altijd geroepen om veel tijd in de keuken door te brengen voor het bereiden van een gezonde en gevarieerde maaltijd. De combinatie van weinig lichaamsbeweging en een voorkeur voor snel, makkelijk en ongezond eten heeft dan ook als gevolg dat steeds meer mensen te zwaar worden. Op dit moment heeft de helft van alle Nederlanders overgewicht. Het hebben van overgewicht is een probleem, omdat het kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Mensen die gedurende lange tijd te zwaar zijn hebben een hogere kans op het ontwikkelen van ziektes als diabetes en hart- en vaataandoeningen. Dit is ook de reden waarom mensen met obesitas een lagere levensverwachting hebben. Hoe langer er sprake is van overgewicht, hoe groter de kans dat uw gezondheid eronder zal lijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maar als u toch wat te zwaar bent geworden, is het zaak om zo snel mogelijk te beginnen met afvallen. Het recept om gewicht te verliezen is eigenlijk heel eenvoudig. Uw lichaam heeft energie nodig om te functioneren en een teveel aan energie wordt opgeslagen door het lichaam. Met andere woorden: als u meer calorieën eet dan dat u er verbruikt, worden de extra calorieën opgeslagen als vet. Door gezond en mager te eten, beperkt u de calorie-inname en door te bewegen verbrandt u calorieën. Gezond eten en sporten: dát is het recept om af te slanken en vervolgens op een gezond gewicht te blijven. Toch is dit voor heel veel mensen allesbehalve eenvoudig. Er zijn vandaag de dag dan ook enorm veel afslankmiddelen waaruit u kunt kiezen. Het aanbod is zo groot, omdat de vraag naar hulp bij afvallen zo groot is. Het ene middel is efficiënter dan de ander en niet alle middelen zijn even veilig. Hoewel het in de meeste gevallen om voedingssupplementen gaat, die uit natuurlijke ingrediënten bestaan en zonder recept te koop zijn, is niet elk middel voor iedereen even geschikt en zonder gevaar. Dat geldt ook voor PhenQ.

De samenstelling van PhenQ

PhenQ werkt op vijf manieren. Het zorgt ervoor dat uw lichaam meer vet verbrandt en minder vet aan maakt. Daarbij onderdrukt het de eetlust en geeft het u meer energie. En als klap op de vuurpijl zorgt het e rook nog eens voor dat u continu in een opperbeste stemming bent. Om dit te bewerkstelligen heeft PhenQ de volgende ingrediënten gebruikt:

α-Lacys Reset®: een stof die werd ontwikkeld én gepatenteerd door Nutraceuticals, de fabrikant van PhenQ. Deze combinatie van alfa-liponzuur (ALA) en cysteïne helpen de stofwisseling te versnellen door toxische stoffen weg te nemen.

Capsimax Poeder: een mix van verschillende pepers (capsicum, cayenne en piperine) en niacine (vitamine B). Capsimax poeder zorgt voor een stijging van de lichaamstemperatuur, waardoor thermogenese ontstaat. Door een hogere warmteproductie verbrandt het lichaam sneller vet.

Chromium (picolinaat): een mineraal dat een rol speelt bij de glucosestofwisseling. Het staat bekend als de glucosetolerantiefactor, omdat het u helpt het verlangen naar suiker te bedwingen.

Cafeïne: een stof die voorkomt in koffie, thee, cola, energiedrankjes en chocolade. Cafeïne laat de hartslag en de bloeddruk stijgen. U wordt er alerter van en kunt zich beter concentreren. Ook lichamelijk heeft het een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen en kan het de sportprestaties verbeteren. Cafeïne heeft ook een eetlustonderdrukkende werking.

Nopal: een cactussoort waarvan zowel de bladeren als de vruchten kunnen worden gegeten. De cactus bevat veel vezels en zorgt voor een vol gevoel in de maag. Daarnaast heeft het een vochtafdrijvende werking en geeft het extra energie.

L-Carnitine Fumaraat: een halfvitamine die een belangrijke rol speelt bij de energiestofwisseling. L-carnitine zorgt voor omzetting van vetzuren in energie. Meer van deze halfvitamine resulteert in meer vetverbranding.

Voor wie is PhenQ bedoeld ?

PhenQ is bedoeld voor alle volwassen mannen en vrouwen die met het oog op hun algehele gezondheid willen afvallen en daarbij wat extra hulp kunnen gebruiken. In principe is dit voedingssupplement veilig om gebruikt te worden. U heeft dan ook geen recept nodig voor de aankoop van PhenQ.

Toch zijn er een aantal uitzonderingen. Allereerst moet nog eens benadrukt worden dat het middel is gemaakt voor volwassen. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar mogen dit voedingssupplement onder geen beding gebruiken. Hun lichaam is nog niet volgroeid en afslankmiddelen als PhenQ kunnen een nadelige invloed hebben op de groei.

Zwangerschap en borstvoeding

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen ook geen PhenQ gebruiken. Dit geldt eigenlijk voor het gros van de afslankmiddelen. Deze supplementen mogen dan wel bestaan uit natuurlijke ingrediënten, toch is dat geen onomstotelijke garantie voor hun veiligheid. Zo is bekend dat zwangere vrouwen alcohol en producten die rauwe koemelk of vitamine A bevatten beter kunnen laten staan. En ook dit zijn natuurlijke ingrediënten.

PhenQ bevat een aardige dosis cafeïne. Een kopje koffie per dag zal geen kwaad kunnen, maar de hoeveelheid cafeïne die in PhenQ zit, komt neer op een aantal kopjes per dag. De dosis cafeïne is namelijk zo hoog, dat het advies is om na 3 uur ‘s middags überhaupt geen PhenQ meer te gebruiken om een slechte nachtrust te voorkomen. U moet de hoeveelheid cafeïne die PhenQ bevat dan ook niet onderschatten.

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft en u gebruikt geen PhenQ, dan mag u 1 kopje koffie of 1 energiedrankje per dag drinken. Door PhenQ te gebruiken overschrijdt u deze maximale dagelijkse hoeveelheid en dit kan helaas ernstige gevolgen hebben voor uw kindje. U loopt dan een groter risico op het krijgen van een miskraam, maar ook een te laag geboortegewicht behoort tot de gevaren. Het dringende advies is dan ook om absoluut geen PhenQ te gebruiken tijdens de zwangerschap of zolang u borstvoeding geeft.

Diabetes

Mensen die diabetes hebben en daarvoor medicatie gebruiken worden ook uitgezonderd. PhenQ bevat namelijk chromium, een mineraal dat van invloed is op de afgifte van insuline door uw lichaam. Chroom wordt vaak toegevoegd aan voedingssupplementen omdat het bekend staat als glucosetolerantiefactor. Het stilt de trek in zoet eten en kan om die reden helpen om gewicht te verliezen. Toch is er zelden sprake van een chroomtekort bij mensen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 25 tot 30 mcg en een gezond persoon neemt deze hoeveelheid makkelijk in via het voedsel.

Bij diabetici maakt het lichaam te weinig of helemaal geen insuline meer aan. Hierdoor raakt de bloedsuikerspiegel uit balans. Een arts schrijft dan nauwkeurig toegespitste medicatie voor. Alles wat de werking van deze medicatie kan beïnvloeden, dient dan ook eerst uitgebreid met de arts besproken te worden. Wanneer u niet op tijd mindert met het gebruik van bloedglucoseverlagende medicatie kan inname van extra chroom zelfs leiden tot hypoglykemieën.

Bovendien bevat PhenQ chroompicolinaat in het bijzonder. In-vitrostudies hebben aangetoond dat hoge concentraties chromium picolinaat het DNA kunnen beschadigen. Hoewel deze studies met dieren zijn uitgevoerd, is dit voldoende reden om voorzichtig met deze stof om te gaan

Deze artikelen over PhenQ vindt u misschien ook interessant:

Werkt PhenQ zonder erbij te sporten?
Waar kunt u PhenQ kopen en hoeveel kost het?
Hoe PhenQ gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen
Heeft PhenQ bijwerkingen?

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • Heeft PhenQ bijwerkingen?

  Via Christian Barnard

  Ongeveer de helft van alle Nederlanders kampt met overgewicht. Van overgewicht is sprake wanneer de Body Mass Index (BMI) hoger is dan 25. Om het BMI te berekenen deelt u…

 • Phen375 Advies

  Phen375 advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Met Phen375 heeft u niet alleen een effectieve vetverbrander in handen, maar u krijgt er meteen een volledig programma bij. U ontvangt namelijk een dieetplan bij uw tabletten. Als u…

 • Evolution Slimming Advies

  Evolution Slimming advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Evolution Slimming is een merk met een webshop die is gericht op de verkoop van natuurlijke afslankmiddelen. Het ruime assortiment bevat producten van het eigen merk, zoals Detox Plus, EvoShake…