Waar kunt u PhenQ kopen en hoeveel kost het?

PhenQ is een natuurlijk afslankmiddel dat u zonder recept kunt kopen. Omdat het hier om een voedingssupplement zonder bijwerkingen gaat, is tussenkomst van een medisch specialist niet nodig. Toch is het belangrijk om de nodige zorg in acht te nemen als u dit middel wil kopen. Er zijn namelijk veel namaakproducten in omloop die zelfs gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Deze namaakmiddelen worden vaak tegen een lage prijs aangeboden. Hoe aantrekkelijk het aanbod ook mag lijken, laat u niet in verleiding brengen. Het orginele PhenQ is niet duur en dankzij een doorlopende promotie wordt de aankoop van PhenQ helemaal voordelig. In dit artikel leest u alles over waar u PhenQ wel en juist niet moet kopen en welke prijs u betaalt.

PhenQ : een vetverbrander zoals geen ander

PhenQ is een afslankmiddel waarin de goede eigenschappen van alle andere afslankpillen samenkomen. Het is een ge-update versie van Phen375 en wordt door dezelfde fabrikant gemaakt, namelijk Nutraceuticals.

Om te beginnen is Phenq een 100% natuurlijk voedingssupplement. Het is veilig om te gebruiken en u heeft ook geen recept nodig om PhenQ te kunnen kopen. Het middel wordt geproduceerd in faciliteiten die in de VS zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) en die in het VK geregistreerd staan als Good Manufacturing Practices (GMP). Zo kunt u erop vertrouwen dat het middel dat u inneemt is gemaakt onder de meest hygiënische omstandigheden en met de grootste zorgvuldigheid.

Ook de ingrediënten van PhenQ zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met name de gepatenteerde stof α-Lacys Reset™ is een waardevolle aanvulling op het recept. Deze stof die ook door Nutraceuticals werd ontwikkeld, zorgt voor een snellere stofwisseling en hogere warmteproductie door het lichaam. Dankzij het proces dat daardoor in gang wordt gezet, thermogenese, kan uw lichaam nóg sneller vet verbranden. Door toevoeging van het tweede krachtige ingrediënt, Capsimax poeder, is thermogenese zo goed als gegarandeerd. Deze unieke samenstelling van verschillende pepers en niacine zorgt voor stijging van de lichaamstemperatuur. Verder bevat dit supplement cafeïne, chromium, Nopal en L-carnitine fumaraat.

Vijfvoudige werking

De formule van PhenQ is niet alleen gericht op het verbranden van vet, of hoofdzakelijk gericht op het onderdrukken van de eetlust. Nee, PhenQ is op liefst vijf manieren effectief tegen overtollige kilo’s en doet daarmee zijn concurrentie verbleken.

In de eerste plaats maakt PhenQ het wel heel makkelijk om vet te verbranden. Zowel α-Lacys Reset™ als Capsimax poeder en cafeïne zorgen voor een grotere warmteproductie door het lichaam waardoor thermogenese kan plaatsvinden.

Maar met PhenQ zult u niet alleen sneller vet verbranden, het middel remt ook de aanmaak van vet door uw lichaam. L-carnitine zorgt ervoor dat vetzuren niet worden opgeslagen als vet, maar worden omgezet in energie. Dit is de tweede manier waarop dit middel helpt om makkelijk en snel gewicht te verliezen.

De derde belangrijke werking van PhenQ is het onderdrukken van de eetlust. Dankzij de Nopalcactus zult u sneller vol zitten. Cafeïne en chromium onderdrukken een hongergevoel en de trek in zoetigheid.

Cafeïne en L-carnitine zijn ook verantwoordelijk voor het vierde effect, namelijk dat u zich energieker en alerter zult voelen.
De vijfde werking, tot slot, betreft het humeur. Wanneer u zich energiek voelt en niet voortdurend wordt geplaagd door een knagend gevoel in uw maag, kunt u een dieet ook veel langer volhouden. In elk geval lang genoeg totdat u uw streefgewicht heeft bereikt.

Kunt u PhenQ in de apotheek kopen ?

Het is helaas niet mogelijk om PhenQ in de apotheek te kopen. PhenQ is namelijk een voedingssupplement en een apotheek is voornamelijk gericht op de verkoop van farmaceutische middelen. Voor deze middelen is doorgaans een recept van een huisarts nodig. Een arts is deskundig op het gebied van ziektes en behandelingen. Een apotheker of farmaceut is expert op het gebied van medicijnen. De apotheker zorgt ervoor dat het medicijn op de juiste manier wordt gebruikt en houdt in de gaten dat u geen medicijnen gebruikt die met elkaar kunnen conflicteren.

Omdat Phenq in principe veilig is om te gebruiken, is tussenkomst van een specialist dan ook niet nodig. Het middel geeft geen bijwerkingen en er is ook geen recept nodig voor PhenQ. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat het middel chromium bevat. Omdat chroom invloed heeft op de insulineafgifte, is overleg met een arts noodzakelijk als u medicatie tegen diabetes gebruikt. Als u geen diabetes heeft en u bent ook niet zwanger of u geeft borstvoeding, dan kunt u PhenQ zonder problemen online kopen.

Kunt u PhenQ op amazon kopen ?

Het hangt er wel vanaf via welke websites u PhenQ wil kopen. Lang niet alle websites die dit middel online aanbieden, zijn ook daadwerkelijk betrouwbaar. Sterker nog, er is maar één website die het exclusieve recht heeft om PhenQ te verkopen en dat is de officiële website van dit voedingssupplement. Alle andere online aanbieders zijn dus al per definitie onbetrouwbaar, omdat ze deze regel overtreden.
Er kleven dan ook grote risico’s aan als u PhenQ op een andere dan de officiële website wilt bestellen. Om te beginnen kunt al te maken krijgen met een onbeveiligde website, waardoor uw persoonlijke gegevens én uw betaalgegevens zomaar eens in de verkeerde handen kunnen vallen. Wanneer u PhenQ op de officiële website koopt, kunt u erop vertrouwen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw privacy en dat u betaalt in een beveiligde omgeving.

Bij vragen over het product of in het geval van klachten, kunt u via de officiële verkoopsite altijd terecht bij een klantenservice. Het is duidelijk welk bedrijf en welke mensen er achter het product en de website zitten. Bij aankoop van PhenQ op een website als amazon weet u nooit precies wie er precies achter de verkoper zit. Als u een op het eerste oog betrouwbaar bedrijf op amazon vindt die PhenQ aanbiedt, dan moet u er toch bij bedenken dat zij PhenQ in de eerste plaats al niet mogen aanbieden. U kunt dus hoe dan ook grote vraagtekens zetten bij de betrouwbaarheid van deze bedrijven.

Opgelet voor namaakproducten !

Daarbij zijn er ontzettend veel namaakproducten in omloop. Van deze namaakmiddelen is niet te zeggen waar en onder welke omstandigheden ze zijn gemaakt. De kans is natuurlijk heel reëel dat deze faciliteiten niet aan de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften voldoen. Een namaakmiddel zal het origineel zoveel mogelijk proberen te benaderen, dus aan het uiterlijk van de capsules en de verpakking zal het in eerste instantie niet meteen als namaak worden herkend. Ook het etiket zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde ingrediënten vermelden als die in het originele middel. Helaas heeft u geen enkele garantie dat de namaakpillen ook écht de genoemde ingrediënten bevatten. In het beste geval heeft u dan een middel in handen met een onschuldige inhoud die helemaal niets voor u zal doen. In het ergste geval heeft u een middel in handen waarvan de inhoud schade kan toebrengen aan uw gezondheid. Maar in beide gevallen komt u bedrogen uit. Hoe aantrekkelijk de prijs op amazon ook is, de risico’s zullen het hoogstwaarschijnlijk niet waard zijn.

Prijs van PhenQ

Voor de prijs hoeft u trouwens niet eens uit te wijken naar andere websites. Dankzij de doorlopende promoties op de officiële website van PhenQ, is PhenQ helemaal niet duur. De makers zijn zo enthousiast over het middel, dat ze het u graag cadeau doen. Wanneer u drie potjes PhenQ bestelt, hoeft u er namelijk maar twee af te rekenen. En als u een bestelling plaats voor drie potjes PhenQ, ontvangt u in totaal vijf potjes PhenQ voor dezelfde prijs.

Voor één potje PhenQ betaalt u 65,95€. Koopt u er twee, dan betaalt u 129,95€, maar ontvangt u er drie. Dan kost PhenQ nog maar 43€. Bij een bestelling van drie potjes rekent u 174,95€ af, maar krijgt u er vijf. Een potje kost dan nog maar 35€. Verzendkosten hoeft u trouwens niet eens te betalen.

Een bijkomend voordeel van kopen via de officiële website is dat u ook nog eens aanspraak kunt maken op de niet-goed-geld-teruggarantie. De termijn is in principe 60 dagen, maar omdat de leverancier rekening houdt met een levertijd van een week, gaat de termijn pas 7 dagen na de dag van aankoop in. Zo heeft u in totaal dus 67 dagen de tijd om PhenQ uit te proberen. Mocht u toch niet tevreden zijn met het product, dan stuurt u de lege potjes terug en krijgt u uw aankoopbedrag gewoon terug.

Deze artikelen over PhenQ vindt u misschien ook interessant:

Werkt PhenQ zonder erbij te sporten?
Hoe PhenQ gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen
Heeft PhenQ bijwerkingen?
Kan PhenQ veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen en diabetici?

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • Xenical advies

  Xenical advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Xenical is een geneesmiddel met een hoge dosering van de werkzame stof orlistat. Vanwege de hoge dosering is Xenical erg effectief om gewicht te verliezen. Orlistat zorgt ervoor dat de…

 • Phenq Resultaten

  Hoe PhenQ gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen

  Via Christian Barnard

  PhenQ is een 100% plantaardig afslankmiddel waarmee u op snelle en eenvoudige wijze veel extra gewicht kunt verliezen. Met PhenQ kunt u gemiddeld twee kilo per week afvallen. In dit tempo zult u in een...

 • Phen24 Advies

  Phen24 advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Phen24 is een innovatief recept tegen overtollige kilo’s. In tegenstelling tot andere afslankmiddelen, die alleen gericht zijn op vetverbranding gedurende de dag, werkt Phen24 de klok rond. De stofwisseling wanneer…