Hoe PhenQ gebruikt moet worden om de beste resultaten te behalen

Phenq Resultaten

PhenQ is een 100% plantaardig afslankmiddel waarmee u op snelle en eenvoudige wijze veel extra gewicht kunt verliezen. Met PhenQ kunt u gemiddeld twee kilo per week afvallen. In dit tempo zult u in een mum van tijd uw streefgewicht kunnen bereiken. Wel zult u een aantal voorschriften en adviezen in acht moeten nemen om de beste resultaten te behalen. In dit artikel leest u ons advies over hoe u PhenQ het best kunt gebruiken voor een optimaal effect.

Aanbevolen dosering van PhenQ

De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag. U neemt bij voorkeur de eerste tablet ‘s ochtends in bij het ontbijt en de tweede tablet rond de lunch. Omdat PhenQ een flinke dosis cafeïne bevat, wordt afgeraden om na 15 uur nog een tablet in te nemen. U slikt de tablet in zijn geheel door met een glas water.

Hoe lang moet PhenQ gebruikt worden ?

Een potje PhenQ bevat 60 pillen en u dient dagelijks 2 tabletten in te nemen. Met 1 potje heeft u dus voldoende voorraad voor 1 maand. Ervan uitgaand dat u per week 2 kilo afvalt, kunt u na een maand in principe al 8 kilo lichter zijn. Dit is wel de meest ideale situatie en de kans is groot dat u minder bent afgevallen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de inspanningen die u zelf heeft geleverd. Als u intensief sport en calorie-arme maaltijden eet, zult u de beste resultaten behalen. Maar meestal kost het wat tijd vooraleer u uw hele eetpatroon heeft omgegooid en uw leefstijl heeft aangepast.

Gemiddeld doen mensen er 2 maanden over om volledig gewend te raken aan een nieuwe leefstijl. Het is dan ook aanbevolen om in elk geval 2 potjes PhenQ te kopen. U krijgt er dan het derde potje gratis en voor niets bij, zodat u zeker weet dat u nog een tijdje met het middel vooruit kunt.

Als u meer gewicht wilt verliezen, kan het geen kwaad om PhenQ langer dan 2 of 3 maanden te blijven gebruiken. Voor de prijs van 3 potjes PhenQ ontvangt u er liefst 5. Zolang u uw streefgewicht nog niet heeft bereikt, mag u PhenQ blijven innemen. Heeft u uw streefgewicht wel bereikt, dan kunt u PhenQ ook nog gebruiken om op gewicht te blijven.

Wanneer kan ik beter geen PhenQ gebruiken ?

PhenQ is een voedingssupplement dat volledig is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het middel is veilig om te gebruiken en kent in principe geen bijwerkingen. Daarom heeft u ook geen recept nodig om PhenQ te kunnen kopen.

Toch zijn er een aantal omstandigheden waarin het gebruik van PhenQ wordt afgeraden. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen beter geen PhenQ gebruiken.

U moet ook extra voorzichtigheid betrachten als u aan diabetes lijdt. Het is namelijk mogelijk dat één van de ingrediënten, chromium piccolinaat, kan interferreren met medicatie voor diabetes.

Kan ik nog koffie en andere dranken met cafeïne drinken terwijl ik PhenQ gebruik ?

PhenQ bevat een flinke dosis cafeïne. Daarom is het advies al dat u beter geen PhenQ meer kunt innemen na 3 uur ‘s middags. Het kan er namelijk toe leiden dat u ‘s nachts de slaap niet meer kunt vatten of onrustig slaapt. De kans op een slechte nachtrust neemt toe naarmate u meer cafeïne inneemt. Koffie en energiedranken staan bekend om hun stimulerende werking vanwege de cafeïne die deze dranken bevatten. Maar ook in thee en chocolade zit cafeïne.

Het is zeker niet verboden om koffie of thee te drinken. Misschien bent u al gewend om dagelijks veel koffie te drinken en heeft u daarom een hoge tolerantie voor cafeïne. Toch zou u kunnen overwegen om voor cafeïnevrije koffie te kiezen. Wanneer u al gevoelig bent voor cafeïne, kunt u koffie, thee en chocolade beter even laten staan. Behalve een verstoorde nachtrust, kan cafeïne ook prikkelbaarheid, hoofdpijn en hartkloppingen veroorzaken.

Hoe begin ik met PhenQ ?

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er een afslankpil bestaat die kilo’s als sneeuw voor de zon doet smelten. Een afslankpil die alle andere pillen en diëten overbodig maakt. Helaas is deze wonderpil nog niet uitgevonden. Elk afslankproduct vraagt dan ook om een inspanning van uw kant. Afvallen is alleen mogelijk als u minder calorieën inneemt dan u verbrandt.

Streefgewicht

Om te bepalen of u moet afvallen en om hoeveel kilo’s het dan gaat, kunt u uw Body Mass Index (BMI) uitrekenen. Hiervoor deelt u uw gewicht door het kwadraat van uw lengte in meters. Als u 85 kilo weegt en u bent 1 meter 72 lang, dan ziet de berekening eruit als volgt :

85 : (1,72 x 1, 72) = 85 : 2,96 = 28, 7

Een BMI tot en met 25 wordt aangemerkt als een gezond gewicht. Een BMI hoger dan dat geldt als overgewicht en met een BMI van meer dan 30 is er sprake van ernstig overgewicht of obesitas. In deze berekening kwam uw BMI uit op 28,7. De extra kilo’s zijn zeker niet levensbedreigend, maar enkele kilo’s minder zou wel uw gezondheid ten goede komen. U kunt op dezelfde manier ook uitrekenen wat dan wel een gezond gewicht voor u zou zijn.

Gezond eten

Wanneer u uw streefgewicht heeft bepaald, is het tijd om hier consequent naartoe te werken. Allereerst zult moeten beslissen hoe u uw eetpatroon wil gaan aanpassen. U kunt een speciaal dieet of een programma volgen, maar u kunt ook zelf bijhouden hoeveel calorieën u op een dag eet. Vrouwen hebben ongeveer 2000 calorieën per dag nodig en mannen ongeveer 2500. Als u daar onder blijft, valt u dus ook af.

Voldoende lichaamsbeweging

Om gezond en snel af te vallen, zult u ook letterlijk in actie moeten komen. De beste vetverbrander is lichaamsbeweging. Intensief sporten is niet per se nodig en als u dat nooit gewend was, kan het ook af te raden zijn. De conditie moet geleidelijk opgebouwd worden. Niemand kan meteen een marathon lopen, maar na lang trainen en opbouwen wordt het fysiek wel haalbaar. Als u begint met dagelijks 10.000 stappen te lopen, komt u al een heel eind. Met een stappenteller kunt u dit makkelijk bijhouden.

Supplementen

Wanneer u er een gewoonte van maakt om gezond te eten en voldoende te bewegen, kan PhenQ uw afslankproces in een hogere versnelling zetten. Door inname van plantaardige supplementen worden de optimale functies van uw lichaam benut. Zorg dat uw lichaam daarop voorbereid is door vandaag al te beginnen met het aanpassen van uw leefstijl. Als u PhenQ over enkele dagen in huis heeft, kunt u meteen beginnen zonder dat uw lichaam hoeft te wennen.

 

Deze artikelen over PhenQ vindt u misschien ook interessant:

Werkt PhenQ zonder erbij te sporten?
Waar kunt u PhenQ kopen en hoeveel kost het?
Heeft PhenQ bijwerkingen?
Kan PhenQ veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen en diabetici?

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • Bauer Nutrition Advies

  Bauer Nutrition advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Bauer Nutrition is een producent van voedingssupplementen op het gebied van gewichtsverlies, sportvoeding, schoonheid en algemene gezondheid. De producten worden op de officiële website van Bauer Nutrition verkocht. Voor de…

 • Xenical advies

  Xenical advies 2020 – Complete beoordeling

  Via Christian Barnard

  Xenical is een geneesmiddel met een hoge dosering van de werkzame stof orlistat. Vanwege de hoge dosering is Xenical erg effectief om gewicht te verliezen. Orlistat zorgt ervoor dat de…

 • Phenq Zonder Sporten

  Werkt PhenQ zonder erbij te sporten?

  Via Christian Barnard

  PhenQ is een populair voedingssupplement dat wordt gebruikt als ondersteuning bij het afvallen. Hoe effectief PhenQ ook is, het is geen wondermiddel. Om gewicht te verliezen, zult u zelf ook in actie moeten komen. Gezonde...