Sizegenetics : Ons volledige advies over dit product

sizegenetics advies Sizegenetics is een apparaat om de penis te verlengen en werd ontwikkeld door een gerenommeerde plastisch chirurg. Het apparaat staat bij de FDA geregistreerd als medisch hulpmiddel en is gemaakt van materiaal dat bestemd is voor medisch gebruik. Sizegenetics is daardoor een veilige penisverlenger van de meest hoogwaardige kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets het enige apparaat om de penis te verlengen dat door artsen wereldwijd wordt aanbevolen als alternatief voor een operatie.
7.7

Notre avis - Sizegenetics

Het enige apparaat om de penis te verlengen dat is ontwikkeld en wordt aanbevolen door artsen

Effectiviteit
Prijs
Kwaliteit
Bezorging binnen 24 uur
Discretie
sizegenetics advies
Sizegenetics
Koop Sizegenetics UITSLUITEND op officiële websites
199,95€
Les Plus
  • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend
  • Sizegenetics is gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit, goedgekeurd voor medisch gebruik
  • Omdat de corpora cavernosa verlengd wordt, kan Sizegenetics zelfs zorgen voor betere erecties
  • Met Sizegenetics zal de penis na enkele maanden met aantal centimeter gegroeid zijn
  • Sizegenetics is ook geschikt voor mannen met de ziekte van Peyronie, omdat het de vorm van de penis kan corrigeren
  • Sizegenetics vormt een prima en pijnloos alternatief voor een penisverlengende operatie
Les moins
  • Het aanbrengen van het apparaat vraagt om wat handigheid
  • De penisverlenger moet bij voorkeur dagelijks gedragen worden gedurende 5 tot 8 uur voor de beste resultaten
  • Sizegenetics moet een aantal maanden gedragen worden. Het vergt dus wat geduld
Ons advies over Sizegenetics

Sizegenetics is een vernuftig apparaat dat ervoor kan zorgen dat de penis na enkele maanden in lengte is toegenomen, zonder dat u daarvoor een operatie heeft moeten ondergaan. Sizegenetics werd ontwikkeld door een gerenommeerd plastisch chirurg en wordt inmiddels aanbevolen door duizenden artsen wereldwijd. Het apparaat is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en het product is uitgebreid getest. Dit maakt Sizegenetics een uitermate veilig en effectief hulpmiddel voor een grotere penis.

Het is belangrijk dat het apparaat op de juiste wijze bevestigd wordt aan de penis en deze handeling zal in het begin wat oefening vragen. Vervolgens zult u het apparat zoveel mogelijk moeten dragen, bij voorkeur elke dag gedurende 5 tot 8 uur. Het vergt daarom best wat discipline om met Sizegenetics om te gaan, maar de resultaten zullen het waard zijn.

Caractéristiques

Value Edition 1 SizeGenetics Type 1 Medisch apparaat, standaard productgarantie van 1 jaar, 1 bewaardoos,1 voorstuk met dubbele functie, 1 riem voor comfort, 1 beschermpad, 2 verlengstukken van 1in/2,5cm, 2 verlengstukken 2in/5cm, 1 SizeGenetics handleiding voor een snelle start, niet-goed-geld-teruggarantie
Comfort Package inhoud Value Edition plus 1 tube met silicone, 2 extra verlengstukken van 2 inch/5 cm, 2 verlengstukken van 0,5 in/1,25 cm, 1 setje sleutels, 1 No-Slip Protech, 3M advanced comfortpleister
Ultimate System inhoud Comfort Package plus 1 bewaardoos voor onderweg, 1 Revita Cream vochtinbrengende lotion, 1 Traction Plus poeder
Curvature and Peyronie's Edition inhoud Comfort Package plus 2 Extra tubes silicone, 1 gaasje, 1 extra voorstuk met dubbele functie, 1 extra 3M advanced comfortpleister
Autre
Autre
Autre
sizegenetics advies
Sizegenetics
Koop Sizegenetics UITSLUITEND op officiële websites
199,95€

Sizegenetics is het ENIGE apparaat voor het verlengen van de penis dat door artsen is goedgekeurd

Sizegenetics is niet zomaar het eerste het beste apparaat dat de penis kan verlengen. Het is namelijk het ENIGE apparaat in zijn categorie, dat uitgebreid getest is en wordt aanbevolen door artsen.

De penisverlenger werd in de jaren ’90 van de vorige eeuw bedacht door Dr. J. Siana M.D. Deze vooraanstaande plastisch chirug ontwikkelde Sizegenetics als een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt bij het herstel van een chirurgische ingreep aan de penis.

Hij kwam er al snel achter dat het apparaat niet alleen het herstel na een operatie bevorderde, maar ook zeer geschikt was voor het verlengen van de penis. Het apparaat was namelijk zo ontworpen dat het ook gebruikt worden zonder dat er eerst een chirurgische ingreep zou moeten plaatsvinden. Het vormt daarmee een prima alternatief voor een operatie.

Sizegenetics is uitgebreid getest en het effect van de penisverlenger is keer op keer bevestigd. Het apparaat is gemaakt uit materialen van de beste kwaliteit, die worden toegepast in de medische wereld. Daarbij is Sizegenetics officieel geregistreerd bij de American Food and Drug Administration als medisch hulpmiddel.

Duizenden artsen hebben Sizegenetics inmiddels aanbevolen voor hun patiënten. Eén van deze artsen is Dr. F. Knudsen, M.D. Deze plastisch chirurg komt in zijn praktijk veel mannen tegen die onzeker zijn over de lengte van hun penis. Het is beter om een dure, pijnlijke en riskante operatie te vermijden als er andere alternatieven zijn met hetzelfde resultaat. Sizegenetics is het perfecte alternatief, volgens Dr. Knudsen, omdat het van materialen van medische kwaliteit is gemaakt en het daardoor volledig veilig is om te gebruiken. Bovendien is Sizegenetics ook nog eens uiterst effectief om de penis te verlengen, maar ook om krommingen in de penis te corrigeren.

Is dit apparaat duur ?

Het is niet de goedkoopste penisverlenger die u kunt kopen, maar gezien de kwaliteit die u met dit apparaat in huis haalt, is Sizegenetics niet duur. U zult vast goedkopere penisverlengers op het internet tegenkomen, maar helaas blijkt goedkoop in de praktijk eerder duurkoop. Een goedkoop product, dat van inferieure materialen is gemaakt, gaat sneller kapot en dat is zonde van uw geld. Bovendien wilt u waarschijnlijk geen onnodig risico lopen als het uw fysieke gezondheid betreft. Met Sizegenetics weet u in elk geval zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Het apparaat is gemaakt van medisch toepasbare materialen en het is uitgebreid getest en goedgekeurd.

Voor ongeveer 275$ (199,95$ in de sale) heeft u al een complete Sizegenetics-kit. In de Value Edition vindt u uiteraard het apparaat zelf. Daarnaast ontvangt u ook nog een bewaardoos, een voorstuk met dubbele functie, een riem voor comfort, een beschermpad, 2 verlengstukken van 2,5 cm en nog eens twee verlengstukken van 5 cm. U ontvangt daarbij ook een handleiding voor een snelle start en een niet-goed-geld-teruggarantie. Op het product zelf heeft u standaard 1 jaar garantie.

Als u iets meer wil en kunt uitgeven, zijn er nog 3 uitgebreidere kits verkrijgbaar. Daaronder is er ook een kit die specifiek gericht is op de correctie van krommingen in de penis. Voor de duurste kit betaalt u 499,95$ (299,95$ in de sale).

Sizegenetics : beschrijving en werking

De penisverlenger van Sizegenetics is een medisch hulpmiddel ter grootte van de handpalm. Het is geen sinecure om het apparaat aan te brengen. Als u het apparaat heeft aangeschaft, doet u er goed aan eerst de handleiding grondig door te nemen voordat u Sizegenetics voor de eerste keer wilt gaan dragen. Na een aantal keren dragen krijgt u er vanzelf handigheid in.

Het apparaat draagt u dus om de penis. Door middel van voortdurende tractie wordt de penis na verloop van tijd langer. Dit effect is permanent. Tractie is net zoveel als spanning ; uw penis wordt als het ware uitgerekt, zodat er microscopisch kleine scheurtjes ontstaan in de cellen van de corpora cavernosa van de penis. Hierdoor worden de cellen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en groeit de penis in de lengte. U kunt de tractie zelf instellen. Hoe hoger de tractie, hoe sneller u resultaten zult boeken. Met Sizegenetics kunt u het apparaat instellen tot liefst 2800g tractie, wat meer is dan welke andere penisverlenger ook kan bieden.

Sizegenetics zorgt niet alleen voor een langere penis, maar het kan ook effect hebben op de vorm van de penis. Zo kunnen mannen met de ziekte van Peyronie ook veel baat hebben bij dit apparaat. De ziekte van Peyronie is een aandoening waarbij de penis in stijve toestand krom gaat staan. Er is een speciale kit verkrijgbaar voor mannen die een kromming in de penis willen corrigeren, de Curvature and Peyronie’s Edition.

Resultaten van cliënten na enkele maanden gebruik :

Als u Sizegenetics via de officiële website koopt, ontvangt u daarbij ook een ‘permanent growth registration sheet’. Om aanspraak te kunnen maken op de niet-goed-geld-teruggarantie, moet u dit registratieformulier bijhouden. U vult in wat de lengte van uw penis is voordat u met Sizegenetics begint en hoeveel uw penis is gegroeid vanaf het moment dat u de verlenger bent gaan dragen. Dit en foto’s van de penis langs een liniaal of meetlint behoren tot de vereiste documentatie voor een eventuele vergoeding als u niet tevreden bent met het product.

Dit maakt het erg aannemelijk dat de recensies op de website ook afkomstig zijn van echte gebruikers van het apparaat. De recensies bestaan uit foto’s van de penis voor en na het langere tijd dragen van de penisverlenger. De meeste beoordelaars hebben het apparaat 4 maanden gebruikt. Ze droegen de verlenger daarbij minimaal 5 dagen per week en minimaal 3 uur per dag. Gemiddeld was de lengte van de penis na 4 maanden met zo’n 4,5 cm toegenomen.

sizegenetics advies
Sizegenetics
Koop Sizegenetics UITSLUITEND op officiële websites
199,95€

Wat zit er in de SizeGenetics -kit?

Er zijn vier verschillende kits verkrijgbaar.
De voordeligste kit is de Value Edition. Met deze kit heeft u meteen alles in handen om met Sizegenetics aan de slag te gaan. In deze kit vindt u het volgende:

• 1 x SizeGenetics Type 1 Medisch apparaat
• Standaard productgarantie van 1 jaar
• 1 x Bewaardoos
• 1 x Voorstuk met dubbele functie
• 1 x Riem voor comfort
• 1 x Beschermpad
• 2 x Verlengstuk van 1in/2,5cm
• 2 x Verlengstuk 2in/5cm
• 1 SizeGenetics handleiding voor een snelle start
• Niet-goed-geld-teruggarantie

Voor de Comfort Package betaalt u iets meer. U ontvangt dan alles wat in de Value Edition zit, maar krijgt daarnaast ook nog:

• 1 x Tube met silicone
• 2 x Extra verlengstuk van 2 inch/5 cm
• 2 x Verlengstuk van 0,5 in/1,25 cm
• 1 x Setje sleutels
• 1 x No-Slip Protech
• 1 x 3M advanced comfortpleister

In plaats van de standaard bewaardoos ontvangt u met de Comfort Package een luxe lederen doos om uw Sizegenetics in te bewaren.

Nog een prijsklasse hoger vindt u het Ultimate System. Wanneer u deze ultieme kit aanschaft, ontvangt u alles wat de Comfort Package bevat. De kit wordt verder nog uitgebreid met:

• 1 x Bewaardoos voor onderweg
• 1 x Revita Cream vochtinbrengende lotion
• 1 x Traction Plus poeder

Tot slot bestaat er ook nog een speciale editie voor wie meer geïnteresseerd is in de correctie van krommingen in de penis. Dit is de Curvature and Peyronie’s Edition en heeft dezelfde inhoud als de Comfort Package, aangevuld met:

• 2 x Extra tube silicone
• 1 x Gaasje
• 1 x Extra voorstuk met dubbele functie
• 1 x Extra 3M advanced comfortpleister

Hoe wordt de penisverlenger van SizeGenetics gebruikt ?

Zorg dat uw penis droog is. Het apparaat kan het best aangebracht worden als uw penis half stijf is. U stelt het apparaat altijd 1 cm langer in dan de lengte van uw penis. Als deze bijvoorbeeld 11 cm meet, dan zet u het apparaat op 12 cm. Dit doet u door middel van de meegeleverde verlengstukken. U schroeft deze eenvoudig op de metalen staafjes aan weerszijden van het basisstuk. Vervolgens klikt u het voorstuk vast op het basisstuk.

Nu kunt u uw penis in het apparaat brengen. Zorg dat het basisstuk stevig om de basis van de penis zit en het voorstuk onder de eikel. In het voorstuk zit een riempje (de comfort strap) waarmee u het voorstuk om de penis kunt bevestigen. Doe dit met enig beleid, zodat u het riempje niet beschadigt.

U kunt nu de tractie instellen via de twee draaischroefjes op de metalen staafjes. Het advies is om dezelfde tractie gedurende 6 weken aan te houden voordat u een hogere tractie wilt gaan instellen.

Om het apparaat weer af te doen, maakt u het riempje om het voorstuk los. Dan klikt u het voorstuk los van de metalen verlengstukken en haalt u het basisstuk voorzichtig van uw penis. U kunt het apparaat opbergen in de meegeleverde bewaardoos.

Terwijl u Sizegenetics om heeft, draagt u het best comfortabele en loszittende kleding.
Het is de bedoeling dat de penisverlenger elke dag gedurende 5 tot 8 uur wordt gedragen. Dit hoeven niet per se 8 opeenvolgende uren te zijn. U mag het apparaat ook met korte intervals dragen, zodat u aan het eind van de dag toch de 5 tot 8 uur heeft gehaald. Het is natuurlijk niet verplicht om Sizegenetics elke dag voor zo’n lange tijd te dragen. Met minder uren per dag zult u dezelfde resultaten boeken met Sizegenetic maar u dient er dan wel rekening mee te houden dat het wat langer zal duren.

Wat zijn de te verwachten resultaten ?

De beste resultaten worden geboekt als u het apparaat ook inderdaad elke dag 5 tot 8 uur draagt. Het is echter heel goed denkbaar dat u hier vanwege uw sociale leven of werkgerelateerde verplichtingen niet aan toekomt. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk om de penisverlenger kortere tijd achter elkaar te dragen. Ook dan heeft het dragen van het apparaat effect, maar het kan wel langer duren totdat u hetzelfde effect heeft bereikt.

Als u Sizegenetics dagelijks draagt, gedurende minimaal 6 uur en u heeft het apparaat op de hoogste tractie (2800 g) ingesteld, dan is uw penis na 8 weken ongeveer 13% gegroeid. Na 16 weken is de lengte van de penis met 19% toegenomen. 20 weken dragen levert een groeipercentage van 24% op en na 24 weken is de penis liefst 29% in lengte toegenomen. Dat is dus bijna een derde van de oorspronkelijke lengte. Qua centimeters komt het gemiddelde neer op 4,5 cm groei na 24 weken dragen van het apparaat.

Het kost veel tijd en een heleboel discipline, maar het loont wel. Het effect is daarbij namelijk ook nog eens permanent. Na 4 maanden gebruik van het apparaat heeft u dus hetzelfde resultaat bereikt als wanneer u een dure en riskante penisverlengende operatie had ondergaan.

Waar is SizeGenetics te koop?

Het advies is om Sizegenetics aan te schaffen via de officiële website van Sizegenetics. Zo bent u er zeker van dat u het apparaat ontvangt, inclusief alle bijbehorende onderdelen. Bovendien kunt u dan ook gebruik maken van de niet-goed-geld-teruggarantie. U kunt uw bestelling in een beveiligde betaalomgeving afrekenen met Visa, Mastercard en PayPal.

De makers van Sizegenetics zijn zo overtuigd van de veiligheid en het effect van het product dat ze u uw aankoopbedrag terug willen storten als u na maximaal 9 maanden geen effect heeft ondervonden. U moet het apparaat dan wel in totaal 1000 uur hebben gedragen. Om dit aan te kunnen tonen ontvangt u bij uw aankoop een ‘permanent growth registration sheet’. Het is de bedoeling dat u daarin bijhoudt hoeveel uren u de penisverlenger heeft gedragen, met welke tractie u dat heeft gedaan en hoeveel uw penis is gegroeid. Als u in aanmerking wil komen voor de garantie moet u dit niet alleen bijhouden, maar ook documenteren met foto’s. U maakt foto’s van de penis voor en na de behandeling. Daarbij houdt u de penis langs een liniaal of een centimeter.

Voor bestellingen boven 100$ worden geen verzendkosten gerekend, ook niet voor verzending naar de EU. Als u voor de eerste keer bestelt kunt u ook nog gebruik maken van de promotie code, waarmee u nog meer korting krijgt. Binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, wordt uw product verzonden. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u het al in huis. De mensen van Sizegenetics nemen uw privacy serieus : u ontvangt het product in een blanco verpakking, zonder vermelding van de afzender of opdruk van het merk. Alleen uw adres is zichtbaar om praktische redenen.

Lees de andere adviezen over natuurlijke erectiemiddelen:

MaleExtra

TestoUltra

Viasil

VigRX Plus

Bronnen

Van de Grift, T., & Özer, M. (2014). Groot, groter, grootst. Achtergronden bij de hulpvraag ‘te korte penis’. Tijdschrift voor Seksuologie, 38, 1-6.

Mohede, D.C.J., Van Driel, M.F., de Jong, I.J. et al. De ziekte van Peyronie – huidige inzichten. Tijdschr Urol 8, 112–120 (2018)

sizegenetics advies
Sizegenetics
Koop Sizegenetics UITSLUITEND op officiële websites
199,95€

Lire les autres tests deTests en Adviezen bij erectiestoornissen