TestoUltra advies 2020 – Beoordeling na 4 weken : Lezen voor aankoop !

Testo Ultra advies TestoUltra is een 100% plantaardig voedingssupplement dat helpt om uw seksleven te verbeteren. De vier natuurlijke hoofdingrediënten zorgen ervoor dat het middel een viervoudige werking heeft. Met TestoUltra krijgt u meer zin in seks, meer energie, betere erecties en maakt uw lichaam meer testosteron aan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is twee capsules per dag innemen. Het middel is veilig om te gebruiken, dus u heeft geen recept nodig om het te kopen.
8.2

Notre avis - TestoUltra

Voor meer testosteron en een hoger libido

Effectiviteit
Prijs
Kwaliteit
Bezorging binnen 24 uur
Discretie
Testo Ultra advies
TestoUltra
Koop TestoUltra UITSLUITEND op officiële websites
24,95€ 44,95€
Les Plus
  • TestoUltra is een voedingssupplement dat bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten
  • Het middel heeft een viervoudige werking
  • TestoUltra wordt geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant van voedingssupplementen
  • Het voedingssupplement is veilig om te gebruiken
  • U heeft geen recept nodig om TestoUltra te kunnen kopen
Les moins
  • Om TestoUltra op de website te bestellen, moet u eerst een formulier invullen en registreren
  • U kunt dit middel beter niet innemen als u medicatie voor uw bloeddruk of diabetes gebruikt
  • Er bestaat een hele kleine kans op bijwerkingen, zoals hoofdpijn, duizeligheid en problemen met de spijsvertering
Ons advies over TestoUltra

Met TestoUltra heeft u ongetwijfeld een product van hoge kwaliteit in handen. De fabrikant, BioTrim Labs, is een veel geziene naam op het gebied van supplementen voor bodybuilding en afslankmiddelen. De natuurlijke ingrediënten die het middel bevat, zorgen voor meer energie, een hoger libido, meer testosteron en betere erecties.
Bestellen van het product is misschien wat omslachtig, omdat u zich eerst op de website moet registreren. De levertijd valt tegen, aangezien de bestelling pas na 14 tot 21 werkdagen wordt verzonden. Toch krijgt dit middel een positieve beoordeling, vanwege de hoge kwaliteit en de bewezen effecten.

Caractéristiques

Horny Goat Weed (extract), Tongkat Ali Root (extract), Saw Palmetto fruit (extract), wilde Yam-wortel (extract), Sarsaparilla Wortel (extract), Brandnetelwortel (extract), Boor aminozuurchelaat 742mg
Testo Ultra advies
TestoUltra
Koop TestoUltra UITSLUITEND op officiële websites
24,95€ 44,95€

TestoUltra: wat is het?

TestoUltra wordt geproduceerd door BioTrim Labs. Deze fabrikant staat bekend om de verschillende voedingssupplementen die het al op de markt heeft gebracht op het gebied van bodybuilding, afslanken en testosteron. Het middel bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is veilig om te gebruiken. Het betreft een voedingssupplement en u heeft dus geen recept nodig om TestoUltra te kunnen kopen.

De werking va TestoUltra is viervoudig. Allereerst heeft het een grote invloed op de gezondheid van de zwellichamen in de penis. Het zorgt voor een grotere bloedtoevoer naar de penis en een maximale capaciteit van de zwellichamen voor al dit bloed. Het resultaat zijn hardere erecties, die ook nog langer aanhouden dan voorheen.

Ten tweede heeft TestoUltra invloed op de hormonale balans. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt TestoUltra voor een toename van de aanmaak van testosteron, het mannelijk geslachtshormoon. Testosteron speelt een directe rol bij het libido, maar ook bij de kwaliteit van erecties en de intensiteit van orgasmes.

Ten derde bevat TestoUltra ingrediënten die de mate van celvernieuwing beïnvloeden. Het middel bevat antioxidanten die ervoor zorgen dat cellen sneller vernieuwen. Het resultaat daarvan is een toename in weefselvorming. Dit geldt dus ook voor weefselvorming in de penis, zodat er zich meer zwellichamen vormen die samen nog meer bloed op kunnen nemen.

Ten vierde heeft TestoUltra een gunstig effect op uw energieniveau en zelfs op uw karakter. Door een hoger testosterongehalte zult u zich mannelijker, krachtiger en energieker voelen.

TestoUltra: waarvoor wordt het gebruikt?

Naarmate mannen ouder worden, neemt ook de aanmaak van het mannelijk geslachtshormoon, testosteron, geleidelijk af. Een gevolg daarvan kan zijn dat de zin in seks afneemt. Bovendien heeft het verouderingsproces ook invloed op de bloedcirculatie. Het kan dan ook steeds vaker en steeds moeilijker worden om een erectie te krijgen en te behouden. Op een gegeven moment kan er een vicieuze cirkel ontstaan waarbij u geen zin meer heeft in seks, omdat het teveel gedoe is.

Wanneer dit probleem blijft aanhouden, is het misschien mogelijk dat u een erectiestoornis heeft. Een erectiestoornis heeft vaak dieper liggende oorzaken en deze moeten behandeld worden door een arts. Toch zijn er een aantal zaken waar u zelf meer controle over kunt uitoefenen. Een erectiestoornis kan namelijk ook het gevolg zijn van (faal)angst of stress. Behalve bespreekbaarheid en rust, kan het ook nuttig zijn om te onderzoeken of er voedingssupplementen zijn die bepaalde tekorten kunnen verhelpen.

Om TestoUltra te gebruiken, hoeft u niet per se een erectiestoornis te hebben. U kunt dit supplement ook innemen om uw seksleven een extra ‘boost’ te geven.

Gebruikswijze en dosering van TestoUltra

TestoUltra is verkrijgbaar als capsules in potjes met 30 capsules. De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag. Met 1 potje kunt u dus 15 dagen vooruit.

Over de precieze samenstelling van de capsules is de fabrikant wat geheimzinnig. Wel worden op het label alle ingrediënten genoemd, maar hoeveel er precies van elk ingrediënt in een capsule zit, wordt niet aangegeven. Het is goed denkbaar dat de fabrikant dit met opzet heeft gedaan om het recept geheim te kunnen houden. Het totaalgewicht van de ingrediënten komt in ieder geval uit op 742 mg.

De capsules zijn bestemd voor oraal gebruik. Voor het beste resultaat neemt u tweemaal per dag 1 capsule in. Dit hoeft niet per se in combinatie met een maaltijd, maar inname met een glas water is wel aan te bevelen.

Testo Ultra advies
TestoUltra
Koop TestoUltra UITSLUITEND op officiële websites
24,95€ 44,95€

De ingrediënten van TestoUltra

TestoUltra is een voedingssupplement dat gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten. De viervoudige werking van TestoUltra is te danken aan de vier verschillende hoofdingrediënten die het middel bevat. Elk ingrediënt heeft een eigen karakter en een specifieke werking op het lichaam. De combinatie van deze vier ingrediënten zorgt ervoor dat u zich weer als een jonge man zult voelen.

Horny Goat Weed

Horny Goat Weed is de, niet toevallig gekozen, Engelse benaming voor wat wij de Elfenbloem noemen. De wetenschappelijke naam is Epimedium Icariin. Elfenbloem is een uiterst populair kruid bij de behandeling van erectieproblemen en een verminderd libido. Het zorgt er namelijk voor dat het testosteronniveau hersteld wordt. Verder reguleert het de aanmaak van het schildklierhormoon en zorgt het voor een toename van het spierweefsel. Dat is nog niet alles; elfenbloem bevat de eigenschap dat het het verouderingsproces kan vertragen, waardoor u ook meer energie zult krijgen. Tot slot speelt elfenbloem nog een rol bij het verbeteren van de bloedcirculatie. Door verwijding van de bloedvaten stroomt er meer bloed naar de penis en krijgt u sneller een hardere en langere erectie.
Elfenbloem wordt ook gebruikt in andere voedingssupplementen die gericht zijn op de verbetering van erecties. Een voorbeeld daarvan is VigRX Plus.

Tongkat Ali Root

De Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) is een varenachtige plant en kan worden gevonden in Zuidoost-Azië. In de lokale geneeskunst staat de wortel van de Tongkat Ali bekend als afrodisiacum. Verder is het extract van deze wortel heilzaam gebleken bij de behandeling van onder andere erectiestoornissen, veroudering, koorts, malaria, diabetes, constipatie en stress. Pas aan het einde van de 20e eeuw werd de potentie van deze plant opgemerkt door de rest van de wereld en zou het in menig recept voor natuurlijke erectiemiddelen worden opgenomen. Een regelmatige inname van Tongkat Ali Root zorgt er namelijk voor dat er een toename plaatsvindt van het testosterongehalte. Het verbetert de kwaliteit van het sperma én het vergroot de spermaconcentratie.

Saw Palmetto (Zaagbladpalm)

Saw Palmetto (Sabal serrulata) wordt in het Nederlands ook wel Zaagbladpalm of dwergpalm genoemd. De palm, die niet hoger dan 4 meter wordt, komt voor in het Zuidoosten van de Verenigde Staten, Zuid-Europa en Noord-Afrika. Het zijn de paarsachtige vruchten die, in gedroogde vorm, worden gebruikt bij de behandeling van verschillende kwalen. Zo wordt zaagbladpalm al sinds het begin van de 19e eeuw toegepast bij de behandeling van een vergrote prostaat. Daarbij zou het extract van de vruchten een heilzame werking hebben op chronische bekkenpijn, migraine en haarverlies. Aan zaagbladpalm wordt bovendien een lustopwekkende werking toegeschreven.

Brandnetelwortel

Brandnetelwortel wordt niet direct in verband gebracht met seksuele prestaties. Oorspronkelijk werd dit kruid door de Oude Romeinen gebruikt tegen artritis. Maar brandnetelwortel kan wel een effect hebben op de hormoonbalans. Het zorgt er namelijk voor dat er minder oestrogeen wordt aangemaakt. Oestrogeen is het vrouwelijk geslachtshormoon en daarmee dus de tegenpool van testosteron.

Heeft TestoUltra effect op spiertraining ?

TestoUltra is niet specifiek gericht op het verbeteren van sportprestaties en het ondersteunen van krachttraining. Omdat het wel een grote invloed speelt op de aanmaak van testosteron, zult u zich krachtiger en energieker voelen. Dit kan uiteindelijk wel een bevorderend effect hebben op de spiertraining.

Als u op zoek bent naar een voedingssupplement dat doelgerichter te werk gaat als het gaat om spiertraining, kunt u een kijkje nemen bij de andere producten van BioTrim Labs. De fabrikant van TestoUltra heeft namelijk een goede naam opgebouwd met supplementen voor bodybuilding.

Heeft TestoUltra effect op het libido ?

TestoUltra heeft absoluut een effect op het libido. Dit is immers één van de kenmerken en acties van dit middel. TestoUltra bevat een krachtig afrodisiacum, namelijk Elfenbloem, een kruid dat niet voor niets ook bekend staat als Horny Goat Weed. Elfenbloem werkt rechtstreeks op het libido, maar er zijn ook indirecte effecten die het libido verhogen.

Als u meer testosteron maakt, zult u zich ook mannelijker gaan voelen. U voelt zich krachtiger en blaakt van het zelfvertrouwen. Gecombineerd met een optimale bloedcirculatie heeft u daarbij niet alleen meer energie, maar worden ook uw erecties beter. Met TestoUltra zult u dan ook zonder enige belemmering kunnen genieten van seks.

Moet ik het gebruiken of niet ?

TestoUltra is een zeer geschikt middel als u uw seksuele prestaties wilt verbeteren. Een hoger testosteronniveau heeft niet alleen effect op uw fysieke prestaties, maar u zult ook merken dat uw zelfvertrouwen een oppepper krijgt. U voelt zich krachtiger, mannelijker en energieker.
Het betreft een voedingssupplement dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat. Het wordt beschouwd als een veilig middel om te gebruiken en u heeft dan ook geen recept nodig om TestoUltra te kunnen kopen.

Toch zijn er een aantal situaties waarin voorzichtig met dit middel moet worden omgesprongen. Als u medicatie gebruikt voor de behandeling van diabetes of voor een te lage of te hoge bloeddruk, kunt u beter geen TestoUltra gebruiken. Gebruik wordt ook afgeraden voor mannen jonger dan 18 jaar. Omdat het middel niet bestemd is om door vrouwen te worden gebruikt, wordt ook hen afgeraden om TestoUltra in te nemen.

Het middel kent eigenlijk geen bijwerkingen. Toch is er een hele kleine kans dat u klachten krijgt, zoals hoofdpijn, problemen met de spijsvertering of duizeligheid. In deze gevallen dient u te stoppen met testoUltra en contact op te nemen met een arts.

Hoe moet ik TestoUltra gebruiken ? Hoe lang werkt het ?

Directe resultaten kunt u niet verwachten van TestoUltra. Het middel moet gedurende enige tijd gebruikt worden voor het opbouwen van de testosteronspiegel. Het advies is om dagelijks twee capsules in te nemen, 1 capsule in de ochtend en in de avond. Zo bent u goed voorbereid op seksuele activiteiten in de nabije toekomst. Als u TestoUltra al enige tijd gebruikt, kunt u het moment van inname ook verplaatsen naar twee uur voor aanvang van de seksuele activiteit.

Er wordt geadviseerd om de dagelijkse dosering van 2 capsules niet te overschrijden. Toch beloven de makers u een ‘verrassing’ als u een half uur voor de seks een extra pilletje in zou nemen. U kunt TestoUltra net zo lang gebruiken als u wenst.

Waar kan ik TestoUltra kopen ?

U kunt TestoUltra het beste kopen op de officiële website. U kunt er dan van op aan dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan en dat u afrekent in een beveiligde betaalomgeving. Om een bestelling te plaatsen dient u eerst een formulier in te vullen. Nadat u uw persoonlijke gegevens heeft opgegeven, komt u te weten hoeveel het middel precies kost. Als u gebruik maakt van de speciale aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot boven de 50%, is TestoUltra vast niet duur.

Het middel wordt ook regelmatig aangeboden op websites als eBay en amazon. Helaas zijn er veel namaakmiddelen in omloop en de kans dat u ook zo’n namaakmiddel ontvangt is bij deze websites erg groot. De ingrediënten in deze namaakpillen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid.

Om TestoUltra te kunnen kopen, heeft u geen recept nodig. Het gaat namelijk om een voedingssupplement. Om dezezelfde reden is het ook niet mogelijk om TestoUltra in de apotheek te kopen.

Levering van de producten van TestoUltra

Het duurt wel even voordat u uw bestelling ook daadwerkelijk in huis heeft. De producten van TestoUltra worden namelijk pas binnen 14 tot 21 dagen verzonden. Als u de producten dan eindelijk in huis heeft en u bent niet tevreden over het middel, dan kunt u nog aanspraak maken op de niet-goed-geld-teruggarantie. Als u na 30 dagen niet tevreden bent met uw aankoop, dan krijgt u uw geld terug.

U moet zich dan wel eerst geregistreerd hebben en lid worden van de TestoUltra Testosterone Enhancer website. Hiervoor moet u uw NAW-gegevens invoeren. Dit moet op zich geen belemmering zijn, omdat de leverancier hoe dan ook graag wil weten waar de bestelling naartoe moet worden gestuurd. Ook gaat u door de registratie akkoord met de Algemene Voorwaarden. Het klinkt misschien heel omslachtig, maar eigenlijk doorloopt u ongeveer hetzelfde proces als u op eender welke andere website iets bestelt. Het enige verschil is hier dat u uw naam en adres al doorgeeft voordat u uw bestelling plaatst en niet pas achteraf.

Met uw registratie krijgt u toegang tot uw persoonlijke account. U kunt via deze account dan ook gebruik maken van de garantie. Omdat de leverancier wel rekening houdt met de lange levertijd, is de optie om gebruik te maken van de garantie pas na 14 dagen zichtbaar in uw account. De termijn van 30 dagen, die u heeft voor de garantie, geldt dus niet vanaf het moment van aankoop, maar 2 weken later. Rond die tijd zult u ook zo ongeveer uw pakketje hebben ontvangen.

Lees de andere adviezen over natuurlijke erectiemiddelen:

MaleExtra

Viasil

VigRX Plus

Sizegenetics

Bronnen

Mark Bonnard, The Viagra Alternative: The Complete Guide to Overcoming Erectile Dysfunction Naturally, Inner Traditions / Bear & Co, 1999

Daniel Gastelu, The Complete Nutritional Supplements Buyer's Guide: Detailed Information on Herbal Products, Three Rivers Press, 2000

Lesley Braun & Marc Cohen, Herbs and Natural Supplements Inkling: An Evidence-Based Guide, Elsevier health Sciences, 2010

Testo Ultra advies
TestoUltra
Koop TestoUltra UITSLUITEND op officiële websites
24,95€ 44,95€

Lire les autres tests deTests en Adviezen bij erectiestoornissen