Uitstel van de ejaculatie: verlenging van het plezier bij langere geslachtsgemeenschap

Het is een van de meest populaire onderwerpen in de seksualiteit. Het zo lang mogelijk uitstellen van de ejaculatie is voor veel mannen een prioriteit. Van farmaceutische geneesmiddelen tot trucs, dit artikel legt uit hoe je het plezier onder het dekbed kunt verlengen.

Ejaculatie in het kort

Het mechanisme van de ejaculatie

Aan het begin van de ejaculatie is er in de eerste plaats opwinding. Het wordt geboren in de hersenen in de vorm van elektrische impulsen, aangedreven door verschillende neurotransmitters (waaronder Serotonine), de informatie reist via ons ruggenmerg naar de penis. Daar verwijden de vaten zich, zodat de zwellichamen zich met bloed vullen. De penis groeit en verhardt, wat een erectie wordt genoemd.

Dan neemt het voortplantingssysteem het over. De plasbuis wordt opgeladen met sperma, dit is de ontslagfase. In een tweede fase trekken de spieren van het perineum en de plasbuis zich samen en wordt het sperma afgevoerd. Dit is de uitwijzingsfase. Tussen deze twee fasen vinden we wat men noemt het "point of no return". Dit is het moment waarop de man alle controle over zijn erectie verliest.

Ejaculatie in enkele cijfers

Als je je zorgen maakt over de lengte van je intieme relaties, ben je niet alleen. 80% van de mannen vindt dat hun seksuele relaties te kort zijn en wil de ejaculatie uitstellen. Ja, maar wat betekent "te kort" dan? Een studie heeft aangetoond dat de gemiddelde duur van de geslachtsgemeenschap 19 minuten is. 10 minuten voorspel en 9 minuten coïtus. We zitten al onder de populaire 30 minuten. Wat als ik je zou vertellen dat de ideale coïtus tijd in werkelijkheid nog steeds minder dan 10 minuten is? Nou, ja, ik zeg het je! In een Amerikaanse studie werden gedurende enkele jaren duizenden verschillende onderwerpen ondervraagd om tot een conclusie te komen over het ideale moment voor onze intieme relaties.

Volgens deze Amerikaanse studie is de ideale tijd voor geslachtsgemeenschap tussen 3 en 7 minuten.

Wat is vroegtijdige ejaculatie precies?

Voortijdige ejaculatie is een seksuele stoornis. Het is een van de meest voorkomende. Ongeveer 30% van de wereldbevolking wordt getroffen.
De diagnose van deze stoornis berust op 3 pijlers:

 • Een bouwtijd die systematisch minder dan 1 minuut bedraagt.
 • Het onvermogen om de ejaculatie onder controle te houden
 • Een echt ongemakkelijk gevoel als gevolg daarvan.

Wat zijn de oorzaken van voortijdige ejaculatie?

De oorzaken kunnen twee oorzaken hebben. Een fysieke oorsprong of een psychische oorsprong.

Fysieke oorzaken

Ze zijn zeldzaam, maar ook niet uit te sluiten. Fysieke oorzaken kunnen te maken hebben met overgevoeligheid van de eikel, men voelt zich te veel en raakt te snel opgewonden. Dit is de meest waarschijnlijke fysieke verklaring, omdat ejaculatie direct afhankelijk is van de snelheid van de opwinding. Soms is het geen erogene zone die te gevoelig is, maar de ejaculatieve reflex die om een of andere reden hyperexciteerbaar is.
Er zijn ook ziekten waarvan de symptomen de duur van de erectie beïnvloeden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een prostaatontsteking, een schildklierprobleem of een neurologische aandoening zoals multiple sclerose.

Psychische oorzaken

Ons zenuwstelsel is nog steeds een mysterie. Serotonine staat echter bekend als een van de genotshormonen. Het is aangetoond dat het niveau van Serotonine van invloed is op de duur van een erectie en meer in het bijzonder :

een hoog niveau van Serotonine vertraagt de ejaculatie.

Het probleem is dat dit niveau van Serotonine gemakkelijk verandert door onze levensstijl en de gevolgen ervan. Gecumuleerde stress, angst, gebrek aan zonneschijn en een slechte voeding hebben een negatieve invloed op het serotoninegehalte en ontnemen ons langdurig plezier.

Gebrek aan ervaring en gebrek aan vertrouwen zijn ook zeer waarschijnlijk oorzaken van voortijdige ejaculatie.

Hoe kan ik de ejaculatie uitstellen?

De medicijnen die zijn gecreëerd om de geslachtsgemeenschap te verlengen, zijn bedoeld om het serotoninegehalte te verhogen.

Geneesmiddelen die het plezier verlengen

Dapoxetine, een farmaceutisch geneesmiddel

Dapoxetine is een medicijn dat werkt op het chemische terrein van onze hersenen. Zijn rol is het controleren van de afscheiding van hormonen om het serotoninegehalte te verhogen. Het medicijn wordt één tot twee uur voor de geslachtsgemeenschap ingenomen en zou de duur van de erectie met drie vermenigvuldigen. De samenstelling en werking van dit middel is echter vergelijkbaar met die van antidepressiva. Men kan dus bang zijn voor een verslaving, of de noodzaak om de dosis geleidelijk te verhogen om de effecten te behouden. Als gevolg hiervan wordt Dapoxetine alleen op recept verkocht en is een bezoek aan de dokter vereist. Het gebruik van dit medicijn is niet ongevaarlijk, het heeft veel bijwerkingen en contra-indicaties.

Climax Control, een natuurlijk alternatief

Er is een veel minder risicovolle en net zo effectieve oplossing als Dapoxetine: Climax Control.

Inderdaad, de samenstelling van dit medicijn is volledig onschadelijk voor het lichaam, de effecten ervan kunnen alleen maar positief zijn. Het is een mengsel van vitaminen die niet erg aanwezig zijn in onze dagelijkse voeding en natuurlijke actieve ingrediënten die het niveau van Serotonine verhogen.

 • Climaxcontrole garandeert u tot 4 keer langer plezier,
 • een nieuw gevonden vitaliteit en kracht.
 • Dit alles zonder bijwerkingen of contra-indicaties.

Climax Control heeft het allemaal.

Binnen een paar dagen voel je de eerste effecten, je zelfvertrouwen neemt toe. Na een paar maanden ben je al helemaal zeker van jezelf en je erecties. Het plezier duurt langer zonder angst voor bijwerkingen of schadelijke effecten op het lichaam.

Tips die je helpen om langer in bed te blijven

Een gezondere levensstijl hebben

Doe wat beweging!

Serotonineniveaus zijn van nature verbonden met onze levensstijl. Hoe gezonder onze gewoontes, hoe meer ons lichaam afscheidt van wat ook wel het "plezierhormoon" wordt genoemd.

Het is bekend dat een gezonde levensstijl betekent dat er regelmatig fysieke activiteit is. In feite hebben verschillende studies aangetoond dat er een directe relatie bestaat tussen sport en libido. Het beoefenen van een sport helpt de ejaculatie uit te stellen, dus ga joggen en ren naar een hoger libido en langer en sterker plezier.

Beter eten

De andere pijler van een gezonde levensstijl is de voeding. We kunnen het nooit genoeg zeggen: "je bent wat je eet". Vermijd vet- en suikerhoudende voedingsmiddelen en u zult merken dat uw liefdesverdriet zal verbeteren. U kunt ook kiezen voor bepaalde voedingsmiddelen die helpen om uw erectie te verlengen, zoals watermeloen, granaatappel of bessen.

Knijp en stop en ga

Er zijn ook "tips en trucs" om direct onder het dekbed te leggen. Deze fysieke acties kunnen de ejaculatie vertragen. Dit zijn de "squeeze" en de "stop and go".

Erkenning van het "point of no return".

Om deze tips te kunnen toepassen, moet u eerst uw "point of no return" vinden. Vergeet niet dat de ejaculatie in twee fasen verloopt. Tussendoor is er een moment dat de spanning op zijn hoogtepunt is. Spieren worden gespannen, de ademhaling en de hartslag versnellen, dit is het moment waarop je de moeite moet nemen om de controle over te nemen. Dit is het beroemde "point of no return". Wees aandachtig voor dit moment tijdens het masturberen en het vrijen, zodat je het kunt identificeren.

Combineer deze twee methoden

Als je eenmaal in staat bent om te herkennen wanneer je opwinding op zijn hoogtepunt is, zul je in staat zijn om het te controleren. Druk de basis van je eikel sterk tussen je duim en wijsvinger. Er kan een lichte pijn worden gevoeld, die helpt om de gevoeligheid en dus de opwinding te verminderen. Dit is de "squeeze". Een andere versie van deze methode houdt in dat het gebied tussen de testikels en de anus wordt aangedrukt. Ook hier is het de bedoeling om een licht onaangename stimulans uit te lokken om het niveau van de opwinding te verlagen.
Het is waarschijnlijk dat je de actie in eerste instantie een aantal keren achter elkaar moet herhalen voordat je een reflex genereert die je ejaculatie zal vertragen. Deze actie zal echter effectiever zijn als je het combineert met stop and go. Zoals de naam al aangeeft, bestaat deze truc er eenvoudigweg uit om even te stoppen voordat de bewegingen van het bekken worden hervat.

De praktijk is nog steeds de beste oplossing!

De liefde bedrijven

Bovenal, blokkeer jezelf niet, maak niet de fout om van je seksleven een taboe te maken. Vrijen zoveel je kunt. Maak van de gelegenheid gebruik om het voorspel te verlengen, neem de tijd. Concentreer je op het lichaam van je partner, streel haar en creëer een klimaat van vertrouwen. De liefde bedrijven is geen confrontatie, het is een moment van plezier. Het is niets meer dan dat. Hoe meer je het doet en hoe zelfverzekerder je wordt, hoe meer het gaat om het ont-dramatiseren. En het opdoen van ervaring. Je leert elkaar ook kennen en herkent het "point of no return" waar we het eerder over hadden.

Oefenen tijdens het masturberen

Erectiecontrole is vooral afhankelijk van zelfkennis. Het is belangrijk dat u alleen oefent, om uzelf te leren kennen, maar ook om uzelf gerust te stellen en de effectiviteit van deze methode te controleren.

Begin met zachtjes te masturberen, adem te halen, te ontspannen. Versnel dan de beweging van het bekken. Door uw hand stil te houden terwijl u uw onderbuik beweegt, kunt u de omstandigheden van geslachtsgemeenschap simuleren. Let op je ademhaling, je spieren en je hartslag. Probeer eerst je zintuigen te controleren met behulp van je ademhaling en concentratie.

Comment noteriez-vous cet article ?
Ces articles pourraient vous intéresser :
 • Viasil advies

  Viasil advies 2020 – Beoordeling na 4 weken: Lezen voor aankoop!

  Via Christian Barnard

  Viasil is een potentieverhogend voedingssupplement. Het wordt gebruikt om op natuurlijke, lichaamseigen wijze de mannelijke potentie te verhogen. Viasil bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is zonder recept verkrijgbaar. Het middel…

 • Spedra

  Spedra kopen, informatie en bijwerkingen: Lezen voor aankoop

  Via Christian Barnard

  Spedra werd in 2014 op de markt gebracht en is daarmee één van de nieuwste geneesmiddelen tegen erectiestoornissen. De werkzame stof, avanafil, zorgt voor een betere bloedtoevoer naar de penis,…